FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 24 avg 2015, 23:11

salamanca je napisao/la:Sve se svodi na to ko ide na gostavanje, i ako ides faca si mozes voditi navijanje.
Ako je tako onda im je jaka konkurencija za vođu,jer nam je brojnost odlicna :mrgreen: Ne znam sto komentarisete uopste jug?Nije bas sve tako jednostavno kao sto ovdje pisete a ima i bas dobrih momaka koji su zasluzni sto se do sada manijaci nisu ugasili.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 avg 2015, 23:13

salamanca je napisao/la:Ma jug se odavno ne uzima za ozbiljno. Koliko sam mogao cuti od momaka koji idu na jug kazu da su ovi s carsije sto vode navijanje smijesni, ovi drugi su djecurlija, sve u svemu obicni balavci.

Tuga je da nema stariji momaka koji zele da sve ovo prezumu, ali je logicno da ne zele da imaju posla s debilima. Sve se svodi na to ko ide na gostavanje, i ako ides faca si mozes voditi navijanje.
Pa hajde onda molim te, preklinjem te, stani ti na sipku pa vodi. Doslo je vrijeme kad svi bjeze od tog i onda kad se neko pojavi ko bi vodio navijanje, tribina ga ne **** ni 5%. Hajte vi pametnjakovici ako mozete bolje.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 24 avg 2015, 23:17

Samo daj da se sere, ne valja ovo, ne valja ono, čujem neki likovi govore što nije skroz plavi dim iz lokomotive, bilo bi ljepše, što nisi 'vako, što nisi 'vako :mrgreen:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 24 avg 2015, 23:19

Svi biraju sta njima odgovara, recimo u ovom slucaju, zastava je stetna a parola "South will rise again" nije. Nema to nikakve veze sa politikom a i zasto bi imalo kad nemamo nikalve veze sa SAD-om i tadasnjim gradjanskim ratom.
Druga stvar, zastava ko zastava nije zabranjena, pogledajte slike South Caroline danas, prepuna je obiljezima i zastavama upravo "South will rise again".
Te treca stvar, sam nas jug je drasticno pao, te nekako ova zastava i njena poruka unosi neku dozu ponosa, bar meni, ako nista da taj isti jug pokusava ponovo da "ustane".
Meni licno ona ne smeta, sve sto treba je prepoznati i primjeniti njenu poruku u navijackom smislu, koga to zanima jel.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

salamanca
Kontakt:

Post Postao/la salamanca » 24 avg 2015, 23:20

Ma brate niko nije pametnjakovic nego je takva situacija. Napravi majicu manijaci carsija, alipasinci, ovi, oni i faca si. Pa brate vidim ispred stadiona ljudi na plus 34 nose dukserice jer pise neki dio manijaka, jer to je furka, opasan si.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 avg 2015, 23:21

@bistrikboy vam je već rekao, grupa je bila pred gašenjem poslije svih dešavanja.. Za svaki posao, za svaku funkciju potrebna je dobra organizacija, naročito kada grupa/stranka ima veliki broj članova, a da je jednostavno organizovati, voditi grupu baš i nije.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 avg 2015, 23:25

ma jug polako al sigurno ide ka boljem stanju,ne moze preko noci nista,samo da se sklone ovi olosi i klosari jos malo i opet ce zasjati starim sjajom...jos malo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 24 avg 2015, 23:42

Haj dajte imena tih starijih momaka ? Jel vi pojedini kontate sta znaci smjena generacija ? Kakvi stariji momci !?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 avg 2015, 23:44

Joj o cemu ljudi pisu ja ne vjerujem..smijem se kladit da 99% ovih sto ovdje izvaljuju ove gluposti oko zastave i slicno niti su kad bili dio grupe niti imaju pojma o istoj :facepalm: :facepalm: Jes eto mi smo nacisti i robovlasnici imamo nesto protiv cranca kojih sa diatom ima 9 u BiH ... :crazy:

Smeta zastava, smetaju baklje, smetaju belaji, smeta vođa, smetaju odnosi u grupi, smetaju ovi , smetaju oni i onda sutra ti kojima to sve smeta i traze od te iste grupe da bude 12ti igrac kluba. Svaka grupa kao i Manijaci ima i pozitivnih i negativnih kako stvari tako i likova....ova zastava nije jedan od njih sigurno i mislim da je vrijeme da prestanemo pisat o tom. Ne mogu da vjerujem, al porsto ne mogu ,kolko ste stranica napisali o glupsoti...hajmo sklonit transparent Brave Heart možda vrijeđa engleze jer se tako zove film u kojem im Mel Giboson j.ebe majku vise puta

Najbolje je reko onaj novinar sprski urednik nekog magazina koji je dugo godina bio u jezgru delija prije novinarstva: Klubovi se ograđuju od navijača i osuđuju ih 6 dana i onda sedmi na dan utakmice traze od njih da im budu 12ti igrac....
=\_1921_/=

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 avg 2015, 00:25

e kad aldin i nekakvi mazlumi počnu komentarisati grupu onda se čovjek fakat zapita
DRUG NEBI TI PUNCA

SarajlijaTM

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 avg 2015, 00:27

DANDY je napisao/la:E jbg sad......
Nekad je na jugu bilo i dresova borusije,juvea i cega sve ne,pa se fino dogovorilo da bude plavo bijelo crno.
Bila je i skotska zastava i ova ke tu godinama,vecina to zna,ali poenta je da onako okacena na ogradi uz trans saka huligana,nije to to,ne izgleda lijepo jer je crvena,a jedno max 25 ljudi zna da predstavlja south will rise again...
Nebitno,najmanji je to problem i valjda ce opet bljesnuti trans manijaci.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 25 avg 2015, 00:45

Minjore je napisao/la:Haj dajte imena tih starijih momaka ? Jel vi pojedini kontate sta znaci smjena generacija ? Kakvi stariji momci !?
Bravo @Minjore ne mogu ljudi da shvate...ne mogu neki momci stalno imat 25 godina :D Stare osnivaju porodice dobivaju djecu i polahko napuštaju jug to je normalno....Danas gledajući ima 30 % starijih od 20 godina 40 % 96-7 godišta ostalo je 98 i mlađe....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 25 avg 2015, 00:51

...
Zadnja izmjena: EdisMulalic, dana/u 25 avg 2015, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 25 avg 2015, 00:59

hoćel administracija brisat ovo o jugu, plus spominjanje imena?? imaju navijački forumi pa tamo, ovdje da svi palamude oko togaa ccc

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 avg 2015, 01:02

Brišite ovo ba koji je ovo **** više? Došlo do toga da se imenuju svi od Kulina bana do ovih dana..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 25 avg 2015, 01:04

salamanca je napisao/la:Ma brate niko nije pametnjakovic nego je takva situacija. Napravi majicu manijaci carsija, alipasinci, ovi, oni i faca si. Pa brate vidim ispred stadiona ljudi na plus 34 nose dukserice jer pise neki dio manijaka, jer to je furka, opasan si.
Bas bi te volio vidjeti na jugu da nam to svima kazes u lice i tim balavcima i tim carsijanerima i starijoj raji.... Puno seres o jugu a pojma nemas, znas samo ono sto cujes od drugih... Ako te bas toliko interesuje dodji pa raspravi sa svima nama koji smo na jugu

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 avg 2015, 04:26

Za Tiaga ma jok, njega treba uciti engleski lakse mu je.Treba mu naci neku da umoci malo I neka se opusti.
Imam osjecaj da posaljes loptu s grbavice do ilidze da bi on odletio po nju bez price.
Stvarno ne znam sta je onom Joci pa svi budu dobri u drugim klubovima kod nas kad dodzu nemaju kuveta I izgube se.Mislio sam da ce on biti vazan dio tima steta.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 avg 2015, 07:46

Al se ja nacita o zastavi i jugu a nista procito nisam, sve u krug svi sve znaju a pojma nemaju. Danas je najlakse kritikovat i to je najcesci posao svima, al ak ces vec kritikovat uradi nesto dobro pozitivno pa da imas osnova za kritiku. U ovom slucaju je jug kao problem, ocito da nesto ne stima al nemoj sr.at ako ne znas sta je nego bolje dovedi jos 2-3 lika na taj isti jug. Nadoci ce i oni nadam se, Zeljo bez manijaka ne moze i obrnuto naravno toga trebamo bit svjesni svi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 avg 2015, 07:47

realno, bez zahebancije, lik koji onako umije ne bi dolazio kod nas na probu da nema neku falinku. i neka je tako :mrgreen:

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 25 avg 2015, 08:22

salamanca je napisao/la:Ma brate niko nije pametnjakovic nego je takva situacija. Napravi majicu manijaci carsija, alipasinci, ovi, oni i faca si. Pa brate vidim ispred stadiona ljudi na plus 34 nose dukserice jer pise neki dio manijaka, jer to je furka, opasan si.
Forum jeste mjesto gdje se iznose misljenja inaravno da svako ima pravo na svoje misljenje i to uvazavam.Ti kako si se registrovao samo da izvines nesto kakis.
Pokusavas nametnuti neku negativu ali ocigledno da ti to bas i ne ide od ruke.
Zivio i mani se prica o Jugu i Manijacima.....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, obagol, Paromlinac, ristagrad i 24 gosta.