Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Padovan » 24 avg 2015, 23:33

Jednostavno neko mora otici od napadača, jer ih imamo previše, i može doći do problema zbog minutaže i da se unese neki nemir bezveze. Logično bi bilo da Llorente ode jer je Zaza došao ove sezone, ali vjerovatno nema klubova koji žele ispoštovati njegovu platu i novac koji mi tražimo. Ovo je odlična ponuda za Zazu realno, jer čak ćemo i zaraditi na njemu, a pisalo se da je previše novca plaćen.

slika

Stigao Juan :D

1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 24 avg 2015, 23:35

Ali kako smo nasamarili Fiorentinu za ovog Cuadrada, to je nevjerovatno. :lol:

Vidim da je @Burza online, očekujem neku provalu. haha :P
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 24 avg 2015, 23:41

Italia je napisao/la:#Zaza #WestHam le cifre: 2M€ più 16M€ per il riscatto. Il giocatore si è preso 24 ore per riflettere [Di Marzio]

:facepalm: :facepalm: :facepalm: izgleda istina za Zazu. Majmun baskijski se uhljebio i nece nigdje. J*bo sve svoje, najvecu platu u Juventusu ima. :puke: :puke:
Joj i ja isto nekako kontam i bas neki dan kad je odbiju Sevilu, vidi reko majmuna ! 4miliona i ne mrdam ! Ali opet ima ona druga strana, halalim mu sve kad se sjetim onog protiv grka u grupnoj fazi kad zabi za 2-2 i kad smo nekako prosli dalje !
Max Allegri

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 avg 2015, 23:44

Pogodila ga lopta, kao i 80% golova koje je dao.

Nema tu hocu-necu, ne svidja mi se taj i taj klub. Na tribine, nek ne trenira sa ekipom, pa ces vidjet sto igra. On prima najvise u Juventusu, a nama je najveci problem prilikom dovodjenja igraca upravo davanje te velike plate. Nije problem otvorit kesu, platit u ratama, vec velika plata. A on je otima iz kluba. Zao mi je Zaze, ali kad skontas mi smo dobro zaradili na ovim transferima izmedju Sasuola i sad prodaja West Hamu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 24 avg 2015, 23:47

Ne bih se bas slozio oko velike plate, mozda smo samo njemu dali jer je bio free ! Inace sve je ovo u skladu ! Meni je za zazu kristalno jasno, Max ga ne vidi ni u kakvim planovima ! Prema tome, prodaja je najrealnija! Momak je mlad da bi proveo sezonu na klupi!
Max Allegri

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 24 avg 2015, 23:49

Ma vala meni taj Zaza i nije neki igrač koliko ga dižu i furaju. Imao je dovljno vremena na ovim pripremama da se pokaže, šta mi znamo šta Allegri misli, možda je lošiji od Llorentea u mislima trenera.
Kun fejekun!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 avg 2015, 23:51

Nije superstar, ali je sasvim dobar za back-upa. Ima sve, i dribling i snagu i odlican sut. U Sasuolu je bio daleko u sjeni Mime, ali sam mislio da je onaj klasicni tip igraca koji nema nikakav problem da iskoci u plan u najjacem klubu. Ni finansijski ni igracki ovaj potez mi nije jasan, al dosao je Juan, necu da sebi kvarim slavlje :mrgreen:

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 24 avg 2015, 23:52

http://gianlucadimarzio.com/calciomerca ... ornamenti/

A majke mi nije mi jasno što ne daju ove pare za momka od 22 godine, kod nas može samo napredovati i npr. za 5 godina ga možemo prodati za 45-50 i sigurno ćemo zaraditi, a sjeo bi nam ko keca na desetku što se kaže.
Kun fejekun!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 avg 2015, 23:54

Riccardo Montolivo's agent is meeting with Juventus to discuss a potential move (via @AlfredoPedulla)

Ne volim ga nikako, pogotovo nakon one kapitenske trake u Firenci. Ali cinjenica je da nemamo nikoga da zamjeni Marchu na registi.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 avg 2015, 23:55

Joj što Italia hejta čovjeka bezveze. :lol:

Po svemu što je Di Marzio prenio on se bio dogovorio sa Sevillom oko plate, ali mi ga nismo dali ispod 12 miliona. Pa onda i kad su ga htjeli na posudbu da mu plaćaju cijelu platu mi ga nismo dali, hoće za stalno da se proda. Znači do nas je, i od Allegrija koji nije zadovoljan Zazom.

I sad pljuvati čovjeka koji je uvijek šutio i radio, odigrao jednu odličnu sezonu, čekao Juventus godinu dana, pristao da ne igra u Athleticu samo da dođe, pomogao toliko Morati i Comanu u prilagodbi, ko da je Iaquinta ili Amauri, nema ni razloga ni potrebe. I to hajde da je zbog Morate ili nekog takvog, nego zbog **** Zaze koji bi svakako bio zadnja opcija. :roll: :puke:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 avg 2015, 23:57

Treba potjerat i Zazu i Llorentea sto se mene tice :D

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 avg 2015, 00:01

tuzlak1987 je napisao/la:Treba potjerat i Zazu i Llorentea sto se mene tice :D
Ma nije upitno, Nando treba ići, vrijeme je, nema u njemu kuveta više što se kaže :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 avg 2015, 00:01

IlCapitano je napisao/la:Joj što Italia hejta čovjeka bezveze. :lol:

Po svemu što je Di Marzio prenio on se bio dogovorio sa Sevillom oko plate, ali mi ga nismo dali ispod 12 miliona. Pa onda i kad su ga htjeli na posudbu da mu plaćaju cijelu platu mi ga nismo dali, hoće za stalno da se proda. Znači do nas je, i od Allegrija koji nije zadovoljan Zazom.

I sad pljuvati čovjeka koji je uvijek šutio i radio, odigrao jednu odličnu sezonu, čekao Juventus godinu dana, pristao da ne igra u Athleticu samo da dođe, pomogao toliko Morati i Comanu u prilagodbi, ko da je Iaquinta ili Amauri, nema ni razloga ni potrebe. I to hajde da je zbog Morate ili nekog takvog, nego zbog **** Zaze koji bi svakako bio zadnja opcija. :roll: :puke:
Citavo ljeto se smijesim mercatu jer se nadam da ce otic i sad mi zabise noz u ledja :mrgreen:

Klasicni lezihljebovic koji u padje stavlja 4 miliona svake godine. Apsolutno nista korisno u Juventusu nije uradio.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 avg 2015, 00:03

Italia je napisao/la:

Citavo ljeto se smijesim mercatu jer se nadam da ce otic i sad mi zabise noz u ledja :mrgreen:

Klasicni lezihljebovic koji u padje stavlja 4 miliona svake godine. Apsolutno nista korisno u Juventusu nije uradio.
Pretjeruješ i hejtaš čovjeka bezveze iz samo tebi poznatih razloga. :roll:

Čuj ništa nije dobro donio...bježi, ne vrijedi. :silent:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 avg 2015, 00:04

IlFantasista je napisao/la:http://gianlucadimarzio.com/calciomerca ... ornamenti/

A majke mi nije mi jasno što ne daju ove pare za momka od 22 godine, kod nas može samo napredovati i npr. za 5 godina ga možemo prodati za 45-50 i sigurno ćemo zaraditi, a sjeo bi nam ko keca na desetku što se kaže.
I meni je malo čudno ovo, i mislim da će na kraju pljuniti tih 30M koliko Schalke traži, ali vjerovatno nema drugi zainteresovani, ili smo dobili garanciju od Draxlera da želi kod nas, pa se Marotta pravi zajebant :D

Ili je ta njegova povreda problem, samo bojim se da momak ne izgori jer ako dođe na kraju očekivat će se mnogo od njega, znamo kako u Italiji igrači lako pregore.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2015, 00:05

Sad smo malo opali ali cemo za par sedmica opet vratiti se na stare staze..

Nadam se i da ce Khedira biti malo zdrav, to je po meni najveci problem. Oko ostalog se ne brinem, Cuadrado, Dybala, Sandro, Morata, Mandzo, Pogba. Mora to da proradi za par sedmica

Ali sto se tice nekih volio bih da se sto vise zaradi na njima, Isla, Llorente, Zaza..nemam nista protiv toga da se prodaju ili da se ugovore posudbe sa obaveznim kupovinama ako je moguce i super. U buducnosti prodaja Asamoaha, znam da se mnogi nece sloziti ali potencijalno ga mozemo uvaliti nekome. Moguce da je gotov frajer..

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 25 avg 2015, 00:11

Ma eto vidjet ćemo kad se vrate ovi povrijeđeni, nije meni Udinese mjerilo, sreća nam je pa Roma nije dobila, ove ostale ne gledam kao ozbiljne konkurente za titulu.
Kun fejekun!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 25 avg 2015, 00:15

Padovan je napisao/la:
IlFantasista je napisao/la:http://gianlucadimarzio.com/calciomerca ... ornamenti/

I meni je malo čudno ovo, i mislim da će na kraju pljuniti tih 30M koliko Schalke traži, ali vjerovatno nema drugi zainteresovani, ili smo dobili garanciju od Draxlera da želi kod nas, pa se Marotta pravi zajebant :D

Ili je ta njegova povreda problem, samo bojim se da momak ne izgori jer ako dođe na kraju očekivat će se mnogo od njega, znamo kako u Italiji igrači lako pregore.
Samo sto smo zbog cjenkanja izgubili jucer utakmicu! Ali eto, vrijedi par miliona i poraz :D
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2015, 00:17

Nismo navikli da gubimo ocito ali mora se i to desiti... Doci ce vrijeme kada ce neko drugi uzeti trofej u Serie A, ne mora znaciti ove godine ali ne mozemo niti mi sve moguce godine osvojiti svaki trofej bitniji :D

Ovu tranzicijsku godinu ako osvojimo, onda smo definitivno pokopali nade svima za naredne 3-4. Otisli su Pirlo, Vidal, Tevez i ako osvojimo onda ovi ostali neka se pokriju po usima

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 avg 2015, 00:19

IlCapitano je napisao/la:
Italia je napisao/la:

Pretjeruješ i hejtaš čovjeka bezveze iz samo tebi poznatih razloga. :roll:

Čuj ništa nije dobro donio...bježi, ne vrijedi. :silent:
Upravo, ne vrijedi :thumbup: Nemam vise ni mrvicu zivaca raspravljat se o Llorenteu, sa svakog portala sam otisao zato sto su admini svrsavali na njega, a ja uvijek bio upravu :D

slika

Koliko ironije u jednoj slici :lol:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.