izbrisite ovo molim vasrexxxoNa je napisao/la:Ma koji vam je **** vise sa tom "srbilicom", idi lizte im supak, fol vi ovde nacionalo osvjeceni, a prvi bi vas isti ti lesinari za koje govorite da su korektni da imaju priliku UBILI NA MRTVO IME !
Pa kud cete veci dokaz neko zvizdanje i nase i NJIHOVE himne, jer ona himna nije "Jedna jedina", nego je i himna njih samih (svi znamo kako je ta himna nastala).
Znaci prekinite se praviti demokrate, kada ne mozes fino, onda mozes na neki drugi nacin, a svi znamo kakav je to nacin ! Dosta smo bili DOBRI LJUDI, trebamo i mi jednom pokazati zube, a ne da nas KARAJU kako hoce, a mi se i dalje pravimo fini !
ZEMLJO TISUC LJETNA NA VJERNOST TI SE KUNEM
OD MORA DO SAVE, OD DRINE DO UNE
JEDNA SI JEDINA, MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA, BOSNA I HERCEGOVINA
BOG NEK TE SACUVA ZA POKOLJENJA NOVA
ZEMLJO MOJIH SNOVA MOJIH PRADJEDOVA
JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA
Moderator koji ovo izbrise... zna se sta je ! ! !
Sada vi mene slobodno citirajte i govorite maloumno dijete, vjerujte da nisam, jer sam ja izgubio i OCA i POLA FAMILIJE radi tih, "Korektnih Lesinara!"
Znaci samo JEDNA JEDINA ! ! !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
19TM87 je napisao/la:evo goloviBikinjo je napisao/la:I još nešto ,ako neko zna gdje mogu pogledati onaj gol Višće,na kojoj stranici ili da proslijedi link.Hvala
a sto se tice treninga znacu sutra
Hvala paša za golove,i ako saznaš za trening javi stvarno bih volio otići.Još jednom Hvala
A ako se smije znati zasto, sta sam to rekao pogresno ?mak_033 je napisao/la:izbrisite ovo molim vasrexxxoNa je napisao/la:Ma koji vam je **** vise sa tom "srbilicom", idi lizte im supak, fol vi ovde nacionalo osvjeceni, a prvi bi vas isti ti lesinari za koje govorite da su korektni da imaju priliku UBILI NA MRTVO IME !
Pa kud cete veci dokaz neko zvizdanje i nase i NJIHOVE himne, jer ona himna nije "Jedna jedina", nego je i himna njih samih (svi znamo kako je ta himna nastala).
Znaci prekinite se praviti demokrate, kada ne mozes fino, onda mozes na neki drugi nacin, a svi znamo kakav je to nacin ! Dosta smo bili DOBRI LJUDI, trebamo i mi jednom pokazati zube, a ne da nas KARAJU kako hoce, a mi se i dalje pravimo fini !
Sada vi mene slobodno citirajte i govorite maloumno dijete, vjerujte da nisam, jer sam ja izgubio i OCA i POLA FAMILIJE radi tih, "Korektnih Lesinara!"
i mislis da si ti jedini koji je izgubio nekoga? mislis da je samo jedna nacija ginula u ratu? ogranicen si bolan ko balkon, neznas dalje od svog nosa, prvo cirilica je ravopravno pismo, bilo prije rata a i ostalo poslije rata... kome se bolan ulizujemo, sta treba da se ovdje svadjamo, da ih ubijemo sad kad dodju u Sarajevo? nije te dovoljno opametio ovaj rat, e onda ga nisi ni zapamtio... zvizdali himnu pa sta? za to su se borili i tvoj i moj otac i svi ostali, za demokratiju, da svaki seljak moze raditi sta hoce, izmedju ostalog, reci da nevoli svoju drzavu, zvizdati joj himnu i jos 1000 stvari...rexxxoNa je napisao/la:Ma koji vam je **** vise sa tom "srbilicom", idi lizte im supak, fol vi ovde nacionalo osvjeceni, a prvi bi vas isti ti lesinari za koje govorite da su korektni da imaju priliku UBILI NA MRTVO IME !

BRAVE HEART 1979-2005
sve si mu dobro rekao... sada se trebaju izbrisati svi predhodni postovi koji nemaju veze sa temomedotm87 je napisao/la:i mislis da si ti jedini koji je izgubio nekoga? mislis da je samo jedna nacija ginula u ratu? ogranicen si bolan ko balkon, neznas dalje od svog nosa, prvo cirilica je ravopravno pismo, bilo prije rata a i ostalo poslije rata... kome se bolan ulizujemo, sta treba da se ovdje svadjamo, da ih ubijemo sad kad dodju u Sarajevo? nije te dovoljno opametio ovaj rat, e onda ga nisi ni zapamtio... zvizdali himnu pa sta? za to su se borili i tvoj i moj otac i svi ostali, za demokratiju, da svaki seljak moze raditi sta hoce, izmedju ostalog, reci da nevoli svoju drzavu, zvizdati joj himnu i jos 1000 stvari...rexxxoNa je napisao/la:Ma koji vam je **** vise sa tom "srbilicom", idi lizte im supak, fol vi ovde nacionalo osvjeceni, a prvi bi vas isti ti lesinari za koje govorite da su korektni da imaju priliku UBILI NA MRTVO IME !
Znaci samo JEDNA JEDINA ! ! !i bicemo i dalje DOBRI LJUDI, jer nacionalista i radikala kao ti ima i na ovaj i na onoj strani, i zbog takvih i pocinju ratovi...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
rexxxoNa je napisao/la:A ako se smije znati zasto, sta sam to rekao pogresno ?
Necu da ulazim u diskusije nikakve na ovu temu, a pogotovo ne na ovom forumu ali reci tu da grijesis u jednom i to osnovnom. Cirilica ili kako je ti zoves "srbilica" (ako sam dobro upamtio) nije srpsko pismo, malo se bolje informisi pa ce ti biti jasno o cemu pricam, to je izvorno bosansko pismo koje su oni prihvatili i sada ga prikazuju kao srpsko (prije bi se reklo pravoslavno) pismo.
To ti je nastalo iz bosancice, koja je je dosla iz bugarske ali je na ovim prostorima prije svega u Bosni (samo ime kaze odakle je) iskobinovana sa latinicom i glagoljicom, kasnije su preslo na cistu latiniu dok su je oni prihvatili kao svoje pismo i sad furaju to kao njihovo
Mes Que Un Club
Danas je 18 godina kako dusmani zapalise hram,sjeme im se zatrlo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Cudi me...LudLo je napisao/la:Državni "Lešinari": Navijače "Borca" na sjedištima dočekalo uputstvo da izvižde himnu BiH
Uputstvo "kako" izviždati himnu BiH / ftv
- Uputstvo o tome kako rušiti državu i sve što je zajedničko u Bosni i Hercegovini jučer su dobili navijači "Borca". Naime, pred početak utakmice "Borac" - "Željezničar" u Banjoj Luci na sjedištima su ih dočekala odštampana uputstva...
...o tome kako treba da izvižde himnu Bosne i Hercegovine, nakon čega svi zajedno treba da otpjevaju himnu "Bože pravde".
Tako je i bilo. Nakon zviždanja himni, utakmica je završena remijem, a država je doživjela još jedan poraz u Banjoj Luci.
Zbog ovakvih stvari bih Borcu oduzeo pravo da predstavlja Bosnu i Hercegovinu u Europi.
Ne mrzm Borac, nekada sam i igrao u Borcu, ali gospoda mora biti svjesna gdje zivi i u kojoj ligi igra.
Posebno mi je drago sto je Borac tamo gdje i spada, u vrh BH fudbala, ali ako oni vec hoce neka igraju u nekoj "zivotinjskoj" (JELEN) Superligi, pa neka tavore na dnu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Stole iz Bora
- Kontakt:
navijac sam Sarajeva izvinite sto se ukljucujem u ovu diskusiju ali morao sam,sto se tice zvizdanja dok je trajala himna je krajnje nekorektno,pa oni ce nas predstavljati u europi predstavljece BOSNU,nemam nista ni protiv koga ali je ono za svake osude i jos sto je vrhunac svega da su im dali papirice ne kojima se svi pozivaju da zvizde
samo jedno pitanje za pojedine navijace borca u kojoj drzavi oni igraju finale kupa??
i jos ponavljam da nezelim nikoga da provociram a i sto ce biti nekima cudno zelim srecu Zelji i nek osvoji kup,barem oni nece zvizdati himnoj i jos vise baciti rugo na ovu lijepo zemlju
samo jedno pitanje za pojedine navijace borca u kojoj drzavi oni igraju finale kupa??
i jos ponavljam da nezelim nikoga da provociram a i sto ce biti nekima cudno zelim srecu Zelji i nek osvoji kup,barem oni nece zvizdati himnoj i jos vise baciti rugo na ovu lijepo zemlju
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

NEka su vas nag.... jer to su vasi korektni lesinari s kojima ste na sred grbavice pjevali pjesme protiv sarajeva, i aplaudirali im...a vi se i dalje lizite sa njima, kao i sa ostalim skupinama koji sebe nazivaju navijackim...jer ni ovi nasi nisu puno bilji, krenuvsi od tz i ze gdje ti pokazuju tri prsta i pljuju po markalama...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
" ' на $ ?, " вјероватно на $ ". ? " се $ ' "(' $ знате " %) % ¥ $ ? са ' $ је " $ " " " ' ? /, " " $ /, & ¥!
"" ПУТ ""
Ma dosta više o himnoj ko ih jeb.e većih seljačina nema u Evropi (ima doduše još jedan kamenjar svi znamo koji). Fol je u tome što oni imaju patološku mržnju. Ne mrze oni Bosnu i sve što je za nju vezano zbog nje same (jer samo totalni idiot može mrziti svoju rodnu grudu) već zato što je mi volimo. Oni ustvari mrze sve ono što mi volimo. To je ta seljačka logika. Naravno, ima izuzetaka ali takvi se ne čuju i ne smiju bilo šta da kažu.
Bilo bi lijepo podržati Ćuluma na slijedećoj tekmi na neki način. Već sam ovdje pisao da mu je mali u bolnici od rođenja (problemi sa bubrezima). Nadati se da će sve biti u redu s malim. Ako ništa ne zviždati mu kako god da odigra.
Evo jednog članka koji baca malo više "svjetla" na pitarsku tamnu historiju. Radi se o događajima oko proširenja lige da ne bi ispali o kojima smo ovdje već pisali.

Bilo bi lijepo podržati Ćuluma na slijedećoj tekmi na neki način. Već sam ovdje pisao da mu je mali u bolnici od rođenja (problemi sa bubrezima). Nadati se da će sve biti u redu s malim. Ako ništa ne zviždati mu kako god da odigra.
Evo jednog članka koji baca malo više "svjetla" na pitarsku tamnu historiju. Radi se o događajima oko proširenja lige da ne bi ispali o kojima smo ovdje već pisali.

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
http://www.so*urce.ba/clanak/867250412951/Sretan%20ro%C4%91endan%20%E2%80%9E%C5%A0trausu%20sa%20Grbavice%E2%80%9C/?ref=najcitaniji eo clanak o svabi ono sto je neko stavljao text video je puno bolji
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Ostavka na mjesto trenera Jugoslavije, inače dio dokumentarnog filma o njemu koji je uradila jedna austrijska TV kuća pod nazivom 'Mein Sarajevo'.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 07 maj 2010, 09:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Najteža utakmica je sa Olimpikom
Željezničar je u jednoj od najslabijih utakmica ovog proljeća izborio kapitalan rezultat u prvoj finalnoj utakmici bh Kupa. S druge strane, u Borcu tvrde da je ovo njihova najbolja partija. Ako je tako, a nema razloga sumjnjati, upravo je tolika razlika između Borca i Želje. Amar Osim ovako komentira banjalučki susret, te predstojeće utakmice, govori o Premijer ligi, selektoru...
- Istina je da je ovo bilo prilično slabo naše izdanje. Zato je kriv Borac, koji je neutralisao našu igru - naglašava u uvodu Osim.
Remi smatra prednošću, ali ne pomišlja na slavlje.
- Kakvo slavlje. Nisam opterećen trofejom, jer nam predstoji druga utakmica.
Da li će uzvrat biti teži od nedavnog prvenstvenog susreta?
- Daj Bože da završi kao u prvenstvu.
Priželjkuje, mada ne vjeruje da će biti jači za jednog rasnog i klasnog napadača.
- Alen Mešanović je povrijeđen i on jedini nedostaje. Tanke su šanse da zaigra.
Još u srijedu navečer Amar je kup potisnuo u drugi plan. Muči ga ekipa koja nema evropske aspiracije, a koja dolazi na Grbavicu.
- Sa Olimpikom će biti najteža utakmica. Čudiš se... Pa, oni dolaze rasterećeni, žele se dokazati pred punim stadionom, jer sve skupa kao domaćini nisu imali više navijača. S druge strane, svaki njihov igrač želi pokazati da može igrati u Želji. Iako po kvalitetu zaslužuju bolji tretman, jer Olimpik ima izuzetno kvalitetnih igrača.
Menadžer Želje smatra je nekorektno naspram ostalih što se «otegao» slučaj Gavarić.
- Naravno da nije korektno. Kako god, trebalo je to ranije završiti. Teže će biti posljedice za one koje ta odluka pogodi, a mogu se pogođenim osjećati i oni koji se bore za opstanak i za Evropu. Da se ranije taj slučaj riješio, svi bi imali vremena za popravni, ovako...
Ko je veći gubitnik što bi se derbi sa Sarajevom mogao igrati pred praznim tribinama, Željo ili tim sa Koševa?
- Najveći gubitnik je fudbal. Fudbal se igra zbog publiike - izjavio je za «San» Amar Osim.
S.S.
Sušić zna posao
Osim nije želio komentirati igru potencijalnih reprezentativaca iz svog tima.
- Safet Sušić najbolje poznaje svoj posao. Pohvalno je što je proteklih mjeseci gledao naše utakmice, hodao po Evropi, kako bi snimio sve kandidate. Posebno je dobro što je prateći našu ligu, motivisao sve igrače. Siguran sam da neće na silu pozivati domaće, samo zato da ima nekog na spisku, kao što ne zove «strance» iz inata. Pape je sportska veličina, patriota, čovjek koji najbolje zna šta je dobro za reprezentaciju - kolegijalno je stao uz Sušića, Željin trener.
Brković ide u Beograd
Nijaz Brković, poput vrsnog stratega, priprema Željin put u Evropu. U ponedjeljak će u Beograd, kao jedan od inicijatora Regionalne lige.
- Dobio sam poziv od Damira Vrbanovića (predstavnik Dinama op.a. ) da dođem u Beograd. Zna se da se ime našeg kluba spominje u svim varijantama eventualne Regionalne lige. Osim Želje, pozvani su predstavnici Širokog, Sarajeva i Zrinjskog, a bit će, naravno i vodeći ljudi Zvezde i Partizana. Regionalna liga imala bi višestruki značaj, ne samo za fudbal i sport, već i za državu - naglasio je Brković, jedan od namoćnijih nogometnih autoriteta u regionu.
SAN
Željezničar je u jednoj od najslabijih utakmica ovog proljeća izborio kapitalan rezultat u prvoj finalnoj utakmici bh Kupa. S druge strane, u Borcu tvrde da je ovo njihova najbolja partija. Ako je tako, a nema razloga sumjnjati, upravo je tolika razlika između Borca i Želje. Amar Osim ovako komentira banjalučki susret, te predstojeće utakmice, govori o Premijer ligi, selektoru...
- Istina je da je ovo bilo prilično slabo naše izdanje. Zato je kriv Borac, koji je neutralisao našu igru - naglašava u uvodu Osim.
Remi smatra prednošću, ali ne pomišlja na slavlje.
- Kakvo slavlje. Nisam opterećen trofejom, jer nam predstoji druga utakmica.
Da li će uzvrat biti teži od nedavnog prvenstvenog susreta?
- Daj Bože da završi kao u prvenstvu.
Priželjkuje, mada ne vjeruje da će biti jači za jednog rasnog i klasnog napadača.
- Alen Mešanović je povrijeđen i on jedini nedostaje. Tanke su šanse da zaigra.
Još u srijedu navečer Amar je kup potisnuo u drugi plan. Muči ga ekipa koja nema evropske aspiracije, a koja dolazi na Grbavicu.
- Sa Olimpikom će biti najteža utakmica. Čudiš se... Pa, oni dolaze rasterećeni, žele se dokazati pred punim stadionom, jer sve skupa kao domaćini nisu imali više navijača. S druge strane, svaki njihov igrač želi pokazati da može igrati u Želji. Iako po kvalitetu zaslužuju bolji tretman, jer Olimpik ima izuzetno kvalitetnih igrača.
Menadžer Želje smatra je nekorektno naspram ostalih što se «otegao» slučaj Gavarić.
- Naravno da nije korektno. Kako god, trebalo je to ranije završiti. Teže će biti posljedice za one koje ta odluka pogodi, a mogu se pogođenim osjećati i oni koji se bore za opstanak i za Evropu. Da se ranije taj slučaj riješio, svi bi imali vremena za popravni, ovako...
Ko je veći gubitnik što bi se derbi sa Sarajevom mogao igrati pred praznim tribinama, Željo ili tim sa Koševa?
- Najveći gubitnik je fudbal. Fudbal se igra zbog publiike - izjavio je za «San» Amar Osim.
S.S.
Sušić zna posao
Osim nije želio komentirati igru potencijalnih reprezentativaca iz svog tima.
- Safet Sušić najbolje poznaje svoj posao. Pohvalno je što je proteklih mjeseci gledao naše utakmice, hodao po Evropi, kako bi snimio sve kandidate. Posebno je dobro što je prateći našu ligu, motivisao sve igrače. Siguran sam da neće na silu pozivati domaće, samo zato da ima nekog na spisku, kao što ne zove «strance» iz inata. Pape je sportska veličina, patriota, čovjek koji najbolje zna šta je dobro za reprezentaciju - kolegijalno je stao uz Sušića, Željin trener.
Brković ide u Beograd
Nijaz Brković, poput vrsnog stratega, priprema Željin put u Evropu. U ponedjeljak će u Beograd, kao jedan od inicijatora Regionalne lige.
- Dobio sam poziv od Damira Vrbanovića (predstavnik Dinama op.a. ) da dođem u Beograd. Zna se da se ime našeg kluba spominje u svim varijantama eventualne Regionalne lige. Osim Želje, pozvani su predstavnici Širokog, Sarajeva i Zrinjskog, a bit će, naravno i vodeći ljudi Zvezde i Partizana. Regionalna liga imala bi višestruki značaj, ne samo za fudbal i sport, već i za državu - naglasio je Brković, jedan od namoćnijih nogometnih autoriteta u regionu.
SAN
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Svako malo dodje ovde i napise nesto. Covjek ne moze bez Zelje nikako .. 

AMAR OSIM
Ima li negdje snimak ove utakmice? 

- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je pljuvo po Markalama! Kakva je to debilna izjava! Sta hocete? Niste nikome dragi zbog arogancije!Gigant je napisao/la:NEka su vas nag.... jer to su vasi korektni lesinari s kojima ste na sred grbavice pjevali pjesme protiv sarajeva, i aplaudirali im...a vi se i dalje lizite sa njima, kao i sa ostalim skupinama koji sebe nazivaju navijackim...jer ni ovi nasi nisu puno bilji, krenuvsi od tz i ze gdje ti pokazuju tri prsta i pljuju po markalama...
I jos Zeljo je iz SARAJEVA al' je drag klub! I pustite vise FK Sarajevo mrze "zato sto mo Sarajlije".
Ko su navijaci Zelje, da nicu mozda iz Kardeljeva?
Ima razloga zasto se zeli prijateljstvo sa Manijacima! Njih ne gura rezim!
I pored toga sto su pokazali da su najveca i najjaca, i najbolja navijacka grupa niko im ne zavidi niti ih pljuje!
Zapitajte se zasto?!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- vendetta87
- Kontakt:
Hahaha.Stole iz Bora je napisao/la:Najteža utakmica je sa Olimpikom
...
Regionalna liga imala bi višestruki značaj, ne samo za fudbal i sport, već i za državu - naglasio je Brković, jedan od namoćnijih nogometnih autoriteta u regionu.
SAN