FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Mucnite svojom glavom,i vjerujte svojim ocima da su ovde neki ljudi malo retardirani a i glupi u isto vrijeme,to je fantazija.
Glavni sudija dao pogodak za nas i to petom a prvi pomocni glavom precku pogodio, sedam igraca Gorazda dobilo zuti karton a dvojica crveni samo sto oni nisu bili u protokolu za tu utakmicu,,,i da vrhunac svega dva penala svirano za nas u poluvremenu utakmice ali je drugi pomocni.nazalost , promasio oba penala....Upacaj se samo cu to recidrinjak36 je napisao/la:MOLIM SVE NAVIJAČE FK RADNIČKI DA PUTEM MOJA TV GLEDAJU UTAKMICU FK GORAŽDE I FK RADNIČKI KAKO BI SVOJOM GLAVOM VIDJELI ŠTA SE STVARNO DESILO.
MOLIM VAS SAMO VJERUJTE SVOJIM OČIMA!!!
PRETPOSTAVLJAM DA SU OVE IZMIŠLJOTINE NAJVIŠE NAPISANE OVDJE ZBOG HVATANJA SUDIJA NA DJELO SA UPRAVOM FK RADNIČKI. VALJDA NEKO VJERUJE DA JE NAPAD NAJBOLJI NAČIN DA SE ODBRANI KRAĐA. OVAJ PUT JE VEĆA ZAJEBANCIJA U PITANJU I NEKE LJUDE UOPŠTE NEĆE MOĆI SAVEZ VIŠE SPAŠAVATI!!
Nije bolest sve sto bolidrinjak36 je napisao/la:MOLIM SVE NAVIJAČE FK RADNIČKI DA PUTEM MOJA TV GLEDAJU UTAKMICU FK GORAŽDE I FK RADNIČKI KAKO BI SVOJOM GLAVOM VIDJELI ŠTA SE STVARNO DESILO.
PRETPOSTAVLJAM DA SU OVE IZMIŠLJOTINE NAJVIŠE NAPISANE OVDJE ZBOG HVATANJA SUDIJA NA DJELO SA UPRAVOM FK RADNIČKI. VALJDA NEKO VJERUJE DA JE NAPAD NAJBOLJI NAČIN DA SE ODBRANI KRAĐA. OVAJ PUT JE VEĆA ZAJEBANCIJA U PITANJU I NEKE LJUDE UOPŠTE NEĆE MOĆI SAVEZ VIŠE SPAŠAVATI!!

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- LukavacLive
- Kontakt:
Ja sam znao da ima budala, al ovolikih nisam znaodrinjak36 je napisao/la:MOLIM SVE NAVIJAČE FK RADNIČKI DA PUTEM MOJA TV GLEDAJU UTAKMICU FK GORAŽDE I FK RADNIČKI KAKO BI SVOJOM GLAVOM VIDJELI ŠTA SE STVARNO DESILO.

Zoom kakva ti je ono kartica "JA SAM RADNIČKI JA SAM LUKAVAC" ?
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Sioux clanske 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Aha, ma znam ja da su to članske za SIOUX-e, al' kad sam vidio kod tebe na profilu kontam možda sad neke sezonske il' tako nešto xD al dobro. 

Zoom je uvijek bio najveci huligan na tribini, palio i zarioIraola je napisao/la:Aha, ma znam ja da su to članske za SIOUX-e, al' kad sam vidio kod tebe na profilu kontam možda sad neke sezonske il' tako nešto xD al dobro.

1989, godina osnivanja SIOUX-a. Tu je i Zoom 

-
- Moderator
- Kontakt:
Znaći komšija vaki siZoom088 je napisao/la:1989, godina osnivanja SIOUX-a. Tu je i Zoom![]()

Ovo iz perioda kad su naši Grobari bili aktivni, trans South boys je visio tu! Kao klinac dolazio...Zoom088 je napisao/la:1989, godina osnivanja SIOUX-a. Tu je i Zoom
"Grobari" se fotografisali, "Delije" se izmakle jer nisu imali trans "Delije", a nisu htjeli da ispred njih bude samo ovo "Grobari". Mi iz Red Army smo sjeli iza (na lijevoj strani fotke) i čekali da se završi fotografisanje pa smo svi zajedno počeli navijati za Radnički 

Vidis da znam da huliganska krv tece tvojim venama, mada si vise stative volioZoom088 je napisao/la:"Grobari" se fotografisali, "Delije" se izmakle jer nisu imali trans "Delije", a nisu htjeli da ispred njih bude samo ovo "Grobari". Mi iz Red Army smo sjeli iza (na lijevoj strani fotke) i čekali da se završi fotografisanje pa smo svi zajedno počeli navijati za Radnički

O Lukavcu, čaršijo na brijegu,
čaršijo na brijegu,
o Lukavcu čaršijo na brijeguuuuuuuuu
U tebi se huligani legu
huligani legu
u tebi se huligani leguuuuuuu
Lukavčani ne pijemo vina
ne pijemo vina
Lukavčani ne pijemo vinaaaaaaaaaa
Samo krvi ko započne prvi
ko započne prvi
Samo krvi ko započne prviiiiiiiii

čaršijo na brijegu,
U tebi se huligani legu
huligani legu
Lukavčani ne pijemo vina
ne pijemo vina
ko započne prvi

Zoom088 je napisao/la:O Lukavcu, čaršijo na brijegu,
čaršijo na brijegu,
U tebi se huligani legu
huligani legu
Lukavčani ne pijemo vina
ne pijemo vina
ko započne prvi
![]()
![]()

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jeste li dolazili prošle godine u Jajce? (mislim na Sioux-e)
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Ne, zbog nekog nesporazuma sa upravom ali ove sezone bi trebali doci najmanje dva busa ili bus i par kombija tako se pricaDrustveniParazit je napisao/la:Jeste li dolazili prošle godine u Jajce? (mislim na Sioux-e)
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bujrum, miran grad, problema sa navijačke strane nećete imati sigurno a ni ostalih ne bi trebali, slobodno možete doći ranije, prošetati se po gradu, ipak smo mi turistički grad, ima se šta vidjeti. Nemate potrebe hodati u većim grupama jer niko nikad do sad nije napadnut u Jajcu.sodaacm je napisao/la:Ne, zbog nekog nesporazuma sa upravom ali ove sezone bi trebali doci najmanje dva busa ili bus i par kombija tako se pricaDrustveniParazit je napisao/la:Jeste li dolazili prošle godine u Jajce? (mislim na Sioux-e)
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Vjeruj mi da niko ni ne razmislja da ce biti napadnut a najvjerovatnije da ce mnogi poraniti jer se ima sta i vidjetiDrustveniParazit je napisao/la:Bujrum, miran grad, problema sa navijačke strane nećete imati sigurno a ni ostalih ne bi trebali, slobodno možete doći ranije, prošetati se po gradu, ipak smo mi turistički grad, ima se šta vidjeti. Nemate potrebe hodati u većim grupama jer niko nikad do sad nije napadnut u Jajcu.sodaacm je napisao/la:Ne, zbog nekog nesporazuma sa upravom ali ove sezone bi trebali doci najmanje dva busa ili bus i par kombija tako se pricaDrustveniParazit je napisao/la:Jeste li dolazili prošle godine u Jajce? (mislim na Sioux-e)
Imal' gdje na netu slučajno "Lukavačka šošana" ? Sjećam se prije par godina na youtube je bilo, ali više nema, obrisano izgleda, a pjevali su je Muhamed Burgić Muha i NEŠTO IZMEĐU. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.