FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 24 avg 2015, 16:12

edRed je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:Drug mi radi na aerodromu prije pola sata vidio Kodru. Sam samcat dosao sjeo u taksi i otiso prema gradu.
Pa sad.... :kafa:
Viđao sam ga i ja u zadnje vrijeme počesto na području M.Dvora ... tako da taj dolazak ništa ne znači ...
Pa zato sto tu ima stan, komsija :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 24 avg 2015, 16:14

Podrska za Samira, pogrijesio je i treba mu pomoci.
Ali vidi se da su to neki jedva docekali pa ga fol ismijavaju i pokazuju da nista nije pogrijesio kad ih je nazvao fukarama.

A nema nista od Kodre, ne budite smijesni.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 avg 2015, 16:14

Hoss je napisao/la:
pitic je napisao/la:A cirkusa :lol: znači Kodru ponovno vratiti i držati do 23 kola pa poslije tog kola ponovno Dženu vratiti da uzme trofej :rol:
Vide da je dalo rezultata prvi put, pa kontaju hajmo jos jednom hahahahaha
Ne, to kada bi se desilo bilo bi treći put :lol:
SRETAN BROJ - 1725

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 avg 2015, 16:15

Zip je napisao/la:Greska Radovca je samo ta sto je spomenuo FUKARE
Da je ostalo samo na onom u Zenici, mislim da bi Radovac cak i dobio veliku podrsku navijaca.
Jedina greska je to sto nas je nazvao fukarama, al opet mogu mu halaliti jer ko je na tribinama zna sta se sve spominje prilikom psovanja. Koliki god bio profesionalac, jos ako te neka nervoza ponijela, svasta se moze reci.

Ajmo se rvo mi izmedju sebe ocistiti i ne psovati.. Prvo da mi svoju avliju zvanu AFH ocistimo, pa nek uprava samo nastavi posao cistke u ekipi, upravi i struci.

ne ide mi jedna stvar u glavu, kako to da spominjanje METAKA prolazi toliko nezapazeno, kao da je to nesto normalno a pogotovo za fudbalera da prijeti nekome da ce biti upucan :shock: boli me neka stvar sto je navijace nazvao fukarama, ali prijetnja da ce njegovi ljudi upucati nekoga je za mene prestrasna, sad sigurno znam da ima istine u onome da je bilo utoka na pregovorima Ibrakovica sa Tiricem za produzenje ugovora Radovca kao i u onome da je taj isti Tiric zapalio auto Ibrakovicu
Pyro is not a crime !

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 24 avg 2015, 16:16

Je.em. miša,pa ništa da procuri a svi znamo da će novi trener se pojavit danas,sutra.Niko ništa ne zna,ko bi to mogao biti,Hmm,,,,pozitivna neka nervoza me hvata,,bit će dobro

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2015, 16:18

Head je napisao/la:Novi trener ce biti Abdulah Oruc.
Reci mi molim te da se salis isto kao ja za Kodru?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 24 avg 2015, 16:19

kenanbrajic je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:A jel moguc scenario da je uprava uvidjela pogresku, nazvala Kodru, izvinila mu se. Molili ga da nas ponovo preuzme, obecali mu punu ovlast nad igracima, kaznama i sankcijama te mu odlucili pruziti punu podrsku. I Meho se vraca? :P
Ludo zvuci
Da Mehaga nije na putu za Mostar...Velez i to...
Vjerujem da je nemoguć 99%. Pa nije Kodro na ulici rasto da ga nabijaju nogom i vraćaju kad im se digne. Jedina varijanta na koju bi on možda pristao je da dodje kao menadžer. Odnosno da bude i sportski direktor i ŠSŠ, a to bi bilo po meni najjači potez.
Kako neko ovde juče reče da je AI ponudio da vodi ekipu do polusezone jer niko iole dobar neće da nas uzme.
...JA SAM SARAJEVO...

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 avg 2015, 16:21

THEC je napisao/la:
Da je ostalo samo na onom u Zenici, mislim da bi Radovac cak i dobio veliku podrsku navijaca.
Jedina greska je to sto nas je nazvao fukarama, al opet mogu mu halaliti jer ko je na tribinama zna sta se sve spominje prilikom psovanja. Koliki god bio profesionalac, jos ako te neka nervoza ponijela, svasta se moze reci.

Ajmo se rvo mi izmedju sebe ocistiti i ne psovati.. Prvo da mi svoju avliju zvanu AFH ocistimo, pa nek uprava samo nastavi posao cistke u ekipi, upravi i struci.

ne ide mi jedna stvar u glavu, kako to da spominjanje METAKA prolazi toliko nezapazeno, kao da je to nesto normalno a pogotovo za fudbalera da prijeti nekome da ce biti upucan :shock: boli me neka stvar sto je navijace nazvao fukarama, ali prijetnja da ce njegovi ljudi upucati nekoga je za mene prestrasna, sad sigurno znam da ima istine u onome da je bilo utoka na pregovorima Ibrakovica sa Tiricem za produzenje ugovora Radovca kao i u onome da je taj isti Tiric zapalio auto Ibrakovicu
Znači i Ibraković hoda nauružan :rol: :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 avg 2015, 16:21

E nek' je dobar ovaj što ga danas imamo na klupi, veliki znalac i autoritet kojem se svo trenersko znanje svodi na davanje slobode igračima a izjave na to da je klošar koji je bio jedan od pokretača smjene trenera StojĆev veliki igrač i veliki čovjek. Al' biće da sa tim razmišljanjem nismo ni zaslužili da nas vodi stručnjak sa vizijom, evropskim mentalitetom, trener koji im zabrani zahebancije i uvede noćne treninge, za nas ovakve i jest' samo kako se zove Dženo sa kosicom i davanjem slobode igračima. Hajmo raja lopte ba. Čuj trener koji utakmicu sa Slobodom za titulu uđe u svlačionicu i održi im fantastičan motivacioni govor kao što je "premije su tolike, ne moram vam ništa više pričati, igrajte" :roll:
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2015, 16:22

FrancescoTotti je napisao/la:
Head je napisao/la:Novi trener ce biti Abdulah Oruc.
Reci mi molim te da se salis isto kao ja za Kodru?
Je li to Sener Bajramovic nije bio zadovoljan ponudjenim?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 avg 2015, 16:23

Iskreno nisam ni procitao sta je napisao Radovac na svom profilu, kroz citanje postova shvatio sam da nas je nazvao fuukarama koji nemaju za jest.
To mu svakako nije trebala, a cuj to nekom prijetio metkom.. Pa to vise nije rasprava za klub, vec se ovde i policija treba umjesati.
U svakoj normalnoj drzavi, ova prijetnja se shvata ozbiljno i vec koliko danas bi on bio na ispitivanju u policiji.

Mada vjerujem da je to bilo sve vruce glave, nije bas tako mislio kako je rekao.. Bar zelim da vjerujem da je to izgovoreno u afektu.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 avg 2015, 16:23

pitic je napisao/la:
THEC je napisao/la:

Znači i Ibraković hoda nauružan :rol: :urnebes:
ne nego Tiric, menadzer Radovca
Pyro is not a crime !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 avg 2015, 16:24

Zip je napisao/la:Iskreno nisam ni procitao sta je napisao Radovac na svom profilu, kroz citanje postova shvatio sam da nas je nazvao fuukarama koji nemaju za jest.
To mu svakako nije trebala, a cuj to nekom prijetio metkom.. Pa to vise nije rasprava za klub, vec se ovde i policija treba umjesati.
U svakoj normalnoj drzavi, ova prijetnja se shvata ozbiljno i vec koliko danas bi on bio na ispitivanju u policiji.

Mada vjerujem da je to bilo sve vruce glave, nije bas tako mislio kako je rekao.. Bar zelim da vjerujem da je to izgovoreno u afektu.
Policija se umiješa kada prijaviš ;)
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 avg 2015, 16:26

@THEC

Zar te to išta čudi :mrgreen: mene ne. :)
SRETAN BROJ - 1725

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 avg 2015, 16:27

znam ja da je u afektu to izgovoreno ali je sigurno da ti ljudi dolaze od njegovog menadzera jer odavno se prica o tome ko je i sta je Hase Tiric, da je veoma mutan lik, i da je svega bilo na pregovorima za produzenje ugovora i zalosno je kako mladi momci padaju u ruke takvim likovima kao sto je on
Pyro is not a crime !

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 24 avg 2015, 16:27

slika treba ovo staviti na sljedecim utakmicama :tokralju: :tokralju: svaka je na mjestu
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 24 avg 2015, 16:27

BitiSrcemVezan je napisao/la:Zvuči ludo ali bi bio vjerovatno najbolji potez koji je ova uprava uradila do sad kada je u pitanju sportski segment...
ne vjerujem da neko moze prizeljkivati onog Amatera na klupi, stvarno strasno..... Pa da nas je vodio mi n bi evropu igrali, koeficijent bi nam bio **** ne bi bili nosioci u 2 pretkolu EL narednuh 5 godina, strasno.
Ako se Dzeno vec treba mjenjati, moze Husref ili neko tipa Petkovica, sve ostalo nema smisla.
Naivni ljudi koji vjeruju u slatkorijecive tipove nisu nikakav element za rasparvu, tako da je ovo moja konstatacija i ne zelim dalje na ovu temu....
Dzena Uscuplic !!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 avg 2015, 16:28

THEC je napisao/la:znam ja da je u afektu to izgovoreno ali je sigurno da ti ljudi dolaze od njegovog menadzera jer odavno se prica o tome ko je i sta je Hase Tiric, da je veoma mutan lik, i da je svega bilo na pregovorima za produzenje ugovora i zalosno je kako mladi momci padaju u ruke takvim likovima kao sto je on
Nije Tirić kriv što je ovaj uzimao od njega kada nije imao ništa. ;) Sve dođe na naplatu kad tad.
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2015, 16:31

Kad vidim one HT Scout tetovaze kod ovih Tiricevaca, povraca mi se. Zna Same kakav je Tiric zato i ima muda da nam prijeti metkom. :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 avg 2015, 16:32

Momku s 19godina dati 3-4k KM platu, fkt se moze svrstati s odlukom Dzenana da mu stavi kapitensku traku :D Jako inteligentno

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic i 22 gosta.