FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Volio bih sada da vidim Pliseka na klupi. Sa onom ekipom nije bio los, mogu misliti sta bi sada radio. Hadzibegic mozda takođe nije los izbor. Ovaj srbin Jesic kao i Rajevac djeluje zanimljiv.
Musa bi bio smijesan izbor kao i svi drugi PLBiH treneri. Stranci tipa Jarnija koji bi se ucili trenerskom poslu u FKS ili neprovjereni treneri tipa Kodre takođe ne dolaze u obzir.
Sto se Radovca tice, kriv je 100%. Ali da mu se skida skalp jok. Jednostavno sa navijacima nema price to igraci moraju shvatiti jednom za svagda. Priđi tribini, saslusaj, pogni se i u svlacionicu, tamo **** majke jer su tamo krivci zbog kojih tebi kao kapitenu jebu majku. Al mlad je naucit ce, malo ga prenijelo.
Cuj ljudi nece na Kosevo zbog Samketa hahaha
Pa koji cete jos razlog izmisliti da ne bi dosli?
Musa bi bio smijesan izbor kao i svi drugi PLBiH treneri. Stranci tipa Jarnija koji bi se ucili trenerskom poslu u FKS ili neprovjereni treneri tipa Kodre takođe ne dolaze u obzir.
Sto se Radovca tice, kriv je 100%. Ali da mu se skida skalp jok. Jednostavno sa navijacima nema price to igraci moraju shvatiti jednom za svagda. Priđi tribini, saslusaj, pogni se i u svlacionicu, tamo **** majke jer su tamo krivci zbog kojih tebi kao kapitenu jebu majku. Al mlad je naucit ce, malo ga prenijelo.
Cuj ljudi nece na Kosevo zbog Samketa hahaha
Pa koji cete jos razlog izmisliti da ne bi dosli?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa samke kaze da smo mi fukare krivi za lose rezultate? 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne za lose rezultate ali za losu atmosferu svakako uz igrace. (Navijaci ne fukare).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Radovac je u pravu, sta mu ima neki narkoman sa tribine psovati majku zato sto njegov tim gubi. Samo naprijed Samire, nedaj se.
Zasto nismo mi doveli Huseinovica, cuj Lokomotiva ccc
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zato što imamo debilno trajanje prelaznog roka, tako da sve i da je Dinamo pristao poslati ga ovde na posudbu sada ne bi mogaoVivaLasVegas je napisao/la:Radovac je u pravu, sta mu ima neki narkoman sa tribine psovati majku zato sto njegov tim gubi. Samo naprijed Samire, nedaj se.

1946
Iskreno, ne pada mi na pamet Koševo sve dok ga uprava ne kazni.pitic je napisao/la:Mnoga raja više neće na tekmu dok je Radovac tu jer po nekim pričama ipak lovator nije zaslužio da ga gledaju kako on kaže fukare bez para u džepu. Mali je ovim gestom osakatio i posjetu na AFH u sljedećim utakmicama.
Das Ist Walter
Mnogo mi smeta ta fraza ' narkomani sa tribine ' . Šta bi to trebalo da znači ? Kakav je to stav ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da nije bilo losih rezultata ne bi se sigurno ni atmosfera narusila
Koliko su ispred ostatka lige imenima, renomeom, uslovima.. nije im se smjelo desit da odigraju los mec, a ne ovo sto su oni uradili. i sto rade.
@VivaLasVegas pogledaj ovo
Pa mi reci da li mislis da su ovi sa curve Sud se 'lijepim rijecima' obratili kapitenu!? TOTTI!! EEE TOTTI!! Covjek koji vise od dvije decenije igra u Romi i koji je zaduzio cijeli Rim da ne pricam vise... znaci on suti ovim navijacima i poginje glavu a funtavi Radovac koji nema godina koliko Totti ima staza u Romi, on se pricat nekome nesto.
Daj bjezi

@VivaLasVegas pogledaj ovo
Pa mi reci da li mislis da su ovi sa curve Sud se 'lijepim rijecima' obratili kapitenu!? TOTTI!! EEE TOTTI!! Covjek koji vise od dvije decenije igra u Romi i koji je zaduzio cijeli Rim da ne pricam vise... znaci on suti ovim navijacima i poginje glavu a funtavi Radovac koji nema godina koliko Totti ima staza u Romi, on se pricat nekome nesto.
Daj bjezi

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nismo ni mi cvijece, daleko od toga.FrancescoTotti je napisao/la:Pa samke kaze da smo mi fukare krivi za lose rezultate?

Najmanje od svega nam treba da se dijelimo sada ko je za a ko protiv Samketa. Jbga i navijaci trebaju malo spustiti loptu, pogrijesio jest, al opet kazem ne treba ga sada protjerati iz grada zbog toga.
Meni je mnogo vaznije da mi rijesimo pitanje trenera, jer se Dzeno ocito pogubio.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
To ti je stav slican onom od Radovca. Ne kontaju levati da ima i doktora narkomana, ne kontaju levati da ima i advokata narkomana. To su sve fini i kulturni ljudi, fuj **** ti papanluk.Alpasinac je napisao/la:Mnogo mi smeta ta fraza ' narkomani sa tribine ' . Šta bi to trebalo da znači ? Kakav je to stav ?
Das Ist Walter
-
- Kontakt:
Ljudi, treba nam 10ka, neko ko zna lopte...posto imamo ovakav prelazni rok, mozemo dovesti samo slobodne igrace. Ja bi vec sutra doveo Stevanovica, moze igrati 10ku, iako je krilo. Ne moze bit losiji od Mese, shihsha tim 17, i uvrijedzenog reprezentativca 11...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Može Radovac igrati na Koševu ali samo na desnom beku
If you know what i mean
Ozbiljno malog treba skloniti sad i dodatno ne uništavati njegovo ionako loše psihičko stanje i još goru formu. Njemu je tek 19 godina a neko veoma pametan mu je stavio dodatni teret kapitenske trake u klubu od kojeg samo Real Madrid ima veći pritisak, u veoma je lošoj formi, psihičko stanje kao što rekoh mu je katastrofalno što je pokazao prvo u Zenici pa onda i na fb, treba ga skloniti neko vrijeme da odmori i psihički i fizički i pokuša povratiti formu, psovke zajedno sa pritiskom sa tribina, kapitenskom trakom i lošom formom će samo produbiti njegovu agoniju.
Izvinjenje Radovca, sklananje kapitenske trake sa njegove ruke (ili leđa), klupa pa polahko.

Ozbiljno malog treba skloniti sad i dodatno ne uništavati njegovo ionako loše psihičko stanje i još goru formu. Njemu je tek 19 godina a neko veoma pametan mu je stavio dodatni teret kapitenske trake u klubu od kojeg samo Real Madrid ima veći pritisak, u veoma je lošoj formi, psihičko stanje kao što rekoh mu je katastrofalno što je pokazao prvo u Zenici pa onda i na fb, treba ga skloniti neko vrijeme da odmori i psihički i fizički i pokuša povratiti formu, psovke zajedno sa pritiskom sa tribina, kapitenskom trakom i lošom formom će samo produbiti njegovu agoniju.
Izvinjenje Radovca, sklananje kapitenske trake sa njegove ruke (ili leđa), klupa pa polahko.
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I gosp. uspiosamuzivotukositi #88belosevic28 je napisao/la:Ljudi, treba nam 10ka, neko ko zna lopte...posto imamo ovakav prelazni rok, mozemo dovesti samo slobodne igrace. Ja bi vec sutra doveo Stevanovica, moze igrati 10ku, iako je krilo. Ne moze bit losiji od Mese, shihsha tim 17, i uvrijedzenog reprezentativca 11...

-
- Kontakt:
Totti brate ja njega ne racunam vise ni u sto...
docicetimojiljudi #88
HAHAHAHA
docicetimojiljudi #88
HAHAHAHA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kakav Stevanovic i desetka nema teorije. I Mesa ovako los je opet duplo bolji od njega na toj pozicija. A za krilo nam nije potreban jer imamo svakako previse krilnih igraca + Kouadio se vraca vjerovatno. Ne postoji desetka kao Stojcev i da nema kluba trenutno na svijetu. Sve sto valja su pokupovali drugi klubovi. Jedino da se plati 500k eura+ za novu desetku, da Mesa proigra ili da se promjeni formacija. Sto mislim da se bar kod Dzene nece desiti. Bolja bi Duljevic bio desetka od Stevanovica a ni on nije dovoljno dobar za tu poziciju.belosevic28 je napisao/la:Ljudi, treba nam 10ka, neko ko zna lopte...posto imamo ovakav prelazni rok, mozemo dovesti samo slobodne igrace. Ja bi vec sutra doveo Stevanovica, moze igrati 10ku, iako je krilo. Ne moze bit losiji od Mese, shihsha tim 17, i uvrijedzenog reprezentativca 11...
Taman da se vrati u formu i potpisati ugovor na jedno 7 godinazagorski je napisao/la:E jbg
http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/dinam ... dbu/169981

Istina za Vedrana!!!
Al kad napadamo prema sjeveru, a na lijevom krilu kad napadamo prema juguBitiSrcemVezan je napisao/la:Može Radovac igrati na Koševu ali samo na desnom beku![]()
If you know what i mean
![]()

Mada u zadnje vrijeme postalo je svejedno, caste se igraci sa svih strana

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- PitarBordo
- Kontakt:
Znam te puško kad si Samir bila!FrancescoTotti je napisao/la:I gosp. uspiosamuzivotukositi #88belosevic28 je napisao/la:Ljudi, treba nam 10ka, neko ko zna lopte...posto imamo ovakav prelazni rok, mozemo dovesti samo slobodne igrace. Ja bi vec sutra doveo Stevanovica, moze igrati 10ku, iako je krilo. Ne moze bit losiji od Mese, shihsha tim 17, i uvrijedzenog reprezentativca 11...
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MaroonBjelave, Vanja8 i 28 gostiju.