Ja samo znam da Milošević nema minute seniorskog fubala u klubu protiv kojeg je Željo u 3 poluvremena bio i više nego ravnopravan protivnik. Al' nije sad to poenta, nek' Milošević postane Bale što se mene tiče ja mu želim sve najbolje al' me iznervira ovako kad sistematski omalovažava igrače iz Sarajeva a diže u nebesa nekakve momke koje je KLADIM SE pogledao cirka 2 puta u životu.giannini je napisao/la:Deni je strasan igrac, nemoj zuriti s takvim procjenama, a nema ni potrebe
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav je igrac? Ako su toliko dobri zasto nisu prosli onaj prosjecni Standard za svoje uslove.. Nikakvo ono dostignuce nije veliko u Evropi, sto prije shvatimo to ce nam biti lakse jer neki mladi Srbi i Hrvati vec u ligama petice rasturaju dok nasi mladi ne mogu dalje od 3rd lega..bhsport je napisao/la:Kompleksas idi se lijeci, Memija je pokazao u euro tekmama kakav je igrac.tuzlak1987 je napisao/la:Ma pricajte sta hocete, ja znam kako je npr odigrao taj Jelisic iz Bayerna. A kako su Dado i Radovac odigrali ..
I Jelisic bi rasturao u ekipama nivoa Sarajevo i Zelje jer je bas tim talentom i dospjeo u Bayern..
I ne mrzim Sarajevo, ljude i grad. Bio sam neki dan na izletu.. Ali mrzim politiku klubova, ta guranja igraca kako bi klub mogao vise da zaradi..
Hodzic, Bajic super po meni prolazni su, Hadziahmetovic isto ali Memija i Sadikovic te Radovac nikako. Cimirot-Radovac, razlika je drasticna..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 24 avg 2015, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
nije ni 2 puta, to je inace boljka citavog foruma ''ima jedan extra malac kadet u svedskoj zovi ga mesa''FaraonTM je napisao/la:Ja samo znam da Milošević nema minute seniorskog fubala u klubu protiv kojeg je Željo u 3 poluvremena bio i više nego ravnopravan protivnik. Al' nije sad to poenta, nek' Milošević postane Bale što se mene tiče ja mu želim sve najbolje al' me iznervira ovako kad sistematski omalovažava igrače iz Sarajeva a diže u nebesa nekakve momke koje je KLADIM SE pogledao cirka 2 puta u životu.giannini je napisao/la:Deni je strasan igrac, nemoj zuriti s takvim procjenama, a nema ni potrebe
Najsmjesnije mi je sto sarajlije svoje guraju iako nisu nikad pogledali utakmicu U21 osim mozda utakmice sa Njemackom. Samo nek je iz Sarajeva(grad), mora valjat. 
Vrhunac mi je bio kad me jedan pitar mrtav ozbiljan ubjedjivao da treba Cimirot igrati umjesto Pjanica.

Vrhunac mi je bio kad me jedan pitar mrtav ozbiljan ubjedjivao da treba Cimirot igrati umjesto Pjanica.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 24 avg 2015, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Mi boljeg od Memije nemamo, pa ti sad možeš mrziti tu politiku to sudnjeg dana. Što Sloboda ne izbaci kakvog kvalitetnog igrača pa da se zove u repku? Dovodite raznorazne igrače sa strane nigdje vašeg čovjeka, i onda kada se zovu Memija, Dado, Radovac u reprezentaciju onda "E yebo te ovo mrzim ovu politiku da se guraju igrači Želje i Sarajeva" pa koga ćeš gurnuti jadan ne bio kad niko osim Želje i Sarajeva ne daje mlade igrače ovoj državi.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Iznenadjuje me sto nema ni Amara Rahmanovica, momak igra u Kopru, skoro Hajduku dade da gola u kvalifikacijama ja EL, i proslu sezonu je bio konstantan u Kopru, i ovu kolko znam igra solidno tamo i znam da je sigurno kvalitetniji igrac od nekih koji su na spisku.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Care Ordagic je u Zvijezdi evo npr bio hit proslih godina pa niko se nije sjetio da ga zovne. Garantujem za njegove sposobnosti...
Za Pirica isto drago mi je sto ga zovu, garantujem i za njega da zna. Ali se desava npr da eto Ordagic dok je imao 20,21 nije dobio niti jedan poziv u mladu dok su neki koji su manje od njega zasluzili dobijali..
Isto i ovaj Govedarica, dok je bio u Slaviji dobijao poziv jer je dobro igrao i da popuni nacionalnu kvotu. Sada kada je u Slobodi nije vise u planovima jer smo mi ni tamo ni vamo
Od mladih ima tu Rahmanovic iz Slobode nije pozvan, onaj Gojkovic dobio poziv ali nije zasluzio po meni...
Garantujem da bi nakon onako losih partija Sadikovic i Radovac letili za sva vremena iz U21 da nisu iz Sarajeva..
Za Pirica isto drago mi je sto ga zovu, garantujem i za njega da zna. Ali se desava npr da eto Ordagic dok je imao 20,21 nije dobio niti jedan poziv u mladu dok su neki koji su manje od njega zasluzili dobijali..
Isto i ovaj Govedarica, dok je bio u Slaviji dobijao poziv jer je dobro igrao i da popuni nacionalnu kvotu. Sada kada je u Slobodi nije vise u planovima jer smo mi ni tamo ni vamo

Od mladih ima tu Rahmanovic iz Slobode nije pozvan, onaj Gojkovic dobio poziv ali nije zasluzio po meni...
Garantujem da bi nakon onako losih partija Sadikovic i Radovac letili za sva vremena iz U21 da nisu iz Sarajeva..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 24 avg 2015, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
e nek si ti gledaopinoglavi je napisao/la:Najsmjesnije mi je sto sarajlije svoje guraju iako nisu nikad pogledali utakmicu U21 osim mozda utakmice sa Njemackom. Samo nek je iz Sarajeva(grad), mora valjat.

Pogledaj malo kako igra Ferenc 6/6 u prvenstvu Madjarske, pa taj Standard koji je prosle godine bio ucesnik grupe su bili ravnopravni, a sto nisu prosli je pitanje za cijelu drzavu, nemamo kvalitetnih utakmica a samim tim i igraca. Memija je najbolji bek lige bez konkurencije sa samo 19 godina.tuzlak1987 je napisao/la:Kakav je igrac? Ako su toliko dobri zasto nisu prosli onaj prosjecni Standard za svoje uslove.. Nikakvo ono dostignuce nije veliko u Evropi, sto prije shvatimo to ce nam biti lakse jer neki mladi Srbi i Hrvati vec u ligama petice rasturaju dok nasi mladi ne mogu dalje od 3rd lega..bhsport je napisao/la:Kompleksas idi se lijeci, Memija je pokazao u euro tekmama kakav je igrac.tuzlak1987 je napisao/la:Ma pricajte sta hocete, ja znam kako je npr odigrao taj Jelisic iz Bayerna. A kako su Dado i Radovac odigrali ..
I Jelisic bi rasturao u ekipama nivoa Sarajevo i Zelje jer je bas tim talentom i dospjeo u Bayern..
I ne mrzim Sarajevo, ljude i grad. Bio sam neki dan na izletu.. Ali mrzim politiku klubova, ta guranja igraca kako bi klub mogao vise da zaradi..
Hodzic, Bajic super po meni prolazni su, Hadziahmetovic isto ali Memija i Sadikovic te Radovac nikako. Cimirot-Radovac, razlika je drasticna..
Ove godine smo izbacili Cimirota, Kvesica i Bajica i sva trojica su standardni u svojim klubovima koji nisu bas tropa, dakle pomak se pravi samo takav, a ustalom bolje gurati Memiju nego flopinu Vrsajevica.
Dalje, vidim gura se Ordagic ispred Dade, pa jel neko ima statisku Ordagica i Dadinu da vidimo bar u nasoj ligi, jer ovaj mali Ordagic evropu moze gledati samo na TV-u.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje je bolan Memija najbolji bek lige ... Subic je daleko bolji
Madjarska liga je pala drasticno, pola klubova u finansijskom kolapsu, a Zeljo je od Standarda izgubio obje utakmice. Nikakvo mjerilo jer niko tu nije nikakav faktor u Evropi..
Ja ne zelim da stavljam u isto Hodzica, Bajica i Cimirota sa Sadikovicem i Memijom..
Madjarska liga je pala drasticno, pola klubova u finansijskom kolapsu, a Zeljo je od Standarda izgubio obje utakmice. Nikakvo mjerilo jer niko tu nije nikakav faktor u Evropi..
Ja ne zelim da stavljam u isto Hodzica, Bajica i Cimirota sa Sadikovicem i Memijom..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 24 avg 2015, 14:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Yebiga Ordagić je bio u generaciji sa Zolotićem, Grahovcem, Prcićem, Krunićem čini mi se. Ipak vidiš gdje ovi momci danas igraju a gdje je Ordagić. Iskreno nisam ga gledao nešto specijalno al' da je prije dvije godine bio na tom strašnom nivou (na kojem je eto sada valjda) sigurno bi ga Vlado zvao.tuzlak1987 je napisao/la:Care Ordagic je u Zvijezdi evo npr bio hit proslih godina pa niko se nije sjetio da ga zovne. Garantujem za njegove sposobnosti...
Isto i ovaj Govedarica, dok je bio u Slaviji dobijao poziv jer je dobro igrao i da popuni nacionalnu kvotu. Sada kada je u Slobodi nije vise u planovima jer smo mi ni tamo ni vamo![]()
Pa ne može Govedarica pored Jelišića i Miloševića

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Subic je lijevi bek a Kerim desni, tako da nema dileme da niti pratis niti si objektivan nego pises iz ciste zavisti i mrznje.tuzlak1987 je napisao/la:Gdje je bolan Memija najbolji bek lige ... Subic je daleko bolji
Jesi vidio stadion Ferenca? Jesi vidio ko igra za taj Ferenc, da su to igraci koji su prosle sezone igrali EPL i Bundesligu i ti mi pricas da su pali finansijski. Nemoj vise molim te.
Jel ti Dado prosle godine provozo onog levata kad smo vas digli u Tuzli, nije mogao ustati 3 dana sa trave kakav mu je laznjak prodao.

Ti mi reci jesam ligiannini je napisao/la:e nek si ti gledaopinoglavi je napisao/la:Najsmjesnije mi je sto sarajlije svoje guraju iako nisu nikad pogledali utakmicu U21 osim mozda utakmice sa Njemackom. Samo nek je iz Sarajeva(grad), mora valjat.

Nad tobom sunce najljepše sja
Jedino Modić igra tu poziciju kao Sadiković, ostali se ne mogu porediti sa njim jer su ofanzivci. Damir Sadiković je u evropskim nastupima ove godine u prosjeku trčao 10km po utakmici. Na jednoj utakmici je pretrčao 12km. Malo li je.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci tebi su Dado i Radovac bolji od ovih ostalih veznjaka na spisku? U velikoj si zabludi ...FaraonTM je napisao/la:Pa tada nisu bili u formi (doduše Radovac nije ni sada). Dado je prekucao i Lijež, onakvu trku (što baš ti napisa da je bio problem) u životu nisam vidio od jednog igrača iz naše lige, pa momak trči k'o navijen 90.minuta. Jelišić je odigrao dobro protiv Amerike što sam gledao.
Ovo nije najbolji mogući spisak, ni blizu
@Ajax
Ma sredina sa Dadom i Radovcem bi bila isto beton, ovako sam Hadžiahmetović šta će uraditi sa ovim panjevima je upitno.
Redom Milosevic, Jelisic, Modic, Hajradinovic, a Predragovic sigurno od Radovca su bolji.. Jelisic je to vec davno potvrdio kada su dobijali pozive
Niti Hadziahmetovic nije na vecem nivou od njih dva ali ima veci potencijal za buducnost.
DRUG NEBI TI PUNCA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Rahmanovic je morao dobiti poziv, kao i Govedarica...Gojkovic diskutabilno-ima tu boljih stopera
Memisevic iz Radnika B. vjerujem da ne znaju ni da postoji
Memisevic iz Radnika B. vjerujem da ne znaju ni da postoji

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Amer Ordagic:
http://www.transfermarkt.com/amer-ordag ... aison/2014 22 tekme 0 golova 3 asista, 22 godine
Damir Sadikovic:
http://www.transfermarkt.com/damir-sadi ... aison/2014 26 tekmi 3 gola i 4 asista, 20 godina
Prvi ispao iz lige, drugi osvojio drugo mjesto. Jedan od njih dvojice je tako elegantno otresao Zoltana Geru doskora prvotimca Fulhama i pokrenuo kontru za gol protiv Ferenca.
Cuj Ordagic ispred Dade
Govedarica je trebao i morao dobiti poziv jer ove sezone igra solidno.
http://www.transfermarkt.com/amer-ordag ... aison/2014 22 tekme 0 golova 3 asista, 22 godine
Damir Sadikovic:
http://www.transfermarkt.com/damir-sadi ... aison/2014 26 tekmi 3 gola i 4 asista, 20 godina
Prvi ispao iz lige, drugi osvojio drugo mjesto. Jedan od njih dvojice je tako elegantno otresao Zoltana Geru doskora prvotimca Fulhama i pokrenuo kontru za gol protiv Ferenca.
Cuj Ordagic ispred Dade

Benko je bolji od obojice.tuzlak1987 je napisao/la:Gdje je bolan Memija najbolji bek lige ... Subic je daleko bolji
@ ultrasstyle_tz
Memišević je prerastao ovu kategoriju. Da je dobar igrač, jeste.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije sve u golovima i asistencijama.. S kim je Ordagic igrao, a s kim ovaj drugi. Ordagic je sada u Slobodi glavni vezni i ima dvije asistencije ali to nije poetna u golovima i asistencijama vec u onom sto on igrac..bhsport je napisao/la:Amer Ordagic:
Damir Sadikovic:
Cuj Ordagic ispred Dade
Za poziciju koju igrau, a Amer igra ofanzivnije od Dade veoma su vazne asistencije i golovi, samo je razlika sto jedan igra sa Memijom, Amirom, Bajicem a drugi sa likovima koji su dvije stepencije ispod istih, sto je bila poenta ove diskusije, uzmi jos i to da je Dado 2 godine mladji igrac.
Uostalom Amer je kao i Govedarica imao priliku doci u Zelju ali se prepao konkurencije i otisao gdje ce sigurno igrati.
Amera treba pratiti ovu sezonu kako ce se pokazati u Slobodi, gdje ce biti u Zebinoj sjeni, ali ce i moci nesto nauciti od njega, pa vidjeti gdje ce se i kako eventualno prodati, jer Dado je zabijao u ovim Miki Maus kvalifikacijama za UEL, dok ovog drugog na tom polju jos uvijek nema.
Dakle, manje price a vise rada, ulazite u svoj omladinski pogon, pa proizvedite neki kvalitet koji je ekvivalent Dadi pa mozemo pricati o pozivu u repku, jer kako rece i sam trener Standarda Muslin, takve mlade igrace Standard nema i to je priznanje za rad i trud jer mi smo u par godina izbacili okosnicu U21 repke, kao i ostalih omladinskih repki.
Uostalom Amer je kao i Govedarica imao priliku doci u Zelju ali se prepao konkurencije i otisao gdje ce sigurno igrati.
Amera treba pratiti ovu sezonu kako ce se pokazati u Slobodi, gdje ce biti u Zebinoj sjeni, ali ce i moci nesto nauciti od njega, pa vidjeti gdje ce se i kako eventualno prodati, jer Dado je zabijao u ovim Miki Maus kvalifikacijama za UEL, dok ovog drugog na tom polju jos uvijek nema.
Dakle, manje price a vise rada, ulazite u svoj omladinski pogon, pa proizvedite neki kvalitet koji je ekvivalent Dadi pa mozemo pricati o pozivu u repku, jer kako rece i sam trener Standarda Muslin, takve mlade igrace Standard nema i to je priznanje za rad i trud jer mi smo u par godina izbacili okosnicu U21 repke, kao i ostalih omladinskih repki.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.