Kako smo saznali iz pouzdanih izvora bliskih FK Sarajevo, sportski direktor ekipe sa Koševa Abdulah Ibraković obavio je razgovore sa Slavenom Musom, te legendom Bordo tima Farukom Hadžibegićem.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako je.Honorar je napisao/la:Previse smo nestrpljivi, hocemo rezultat preko noci. To vazi i za navijace i igrace i upravu.
Vjerovatno ima i do fizicke spreme koja nije perfektna a najvjerovatnije i do ishrane koja je jako jako bitna da poslje priprema ostane isti nivo fizicke spreme i da se povecava. Rekao bi jos da pojedinci govore da treba zamjeniti Benku postepeno zbog godina. A covjek i ako igra cak spica i ima 30 godina pretrci vise od pola drugih igraca sto je svaku pohvalu i pravi primjer profesionalca. Mada on se vjerovatno pridrzava onoga sto je naucio u drugim klubovima. Trebalo bi to nauciti i ove mlade igrace.Zip je napisao/la:Ovi igraci su vrh za nase lige, oni nisu SPREMNI fizicki, ja nzm sta su radili po pripremama al oni NE MOGU trcati 90 minuta. Kada budu mogli trcati, tada cemo i pobjedjivati.
Honorar je napisao/la:Previse smo nestrpljivi, hocemo rezultat preko noci. To vazi i za navijace i igrace i upravu.
I sportski direktor?RuleHz je napisao/la:Danas je "Dan D" kako sam cuo. Pa da vidimo sta nam donosi dan. Izgleda da ce i kod nas citav sportski segment kluba dobiti otkaz poslije sjednice upravnog koji ce biti odrzan iza zatvorenih vrata.Eh da vidimo jel tacan izvor.
Kakvu sam dobio informaciju, tako je Hilmo, ukljucujuci i sportskog direktora. Cak mi se i svidja ovo sto sada svee rade u sutnji, ali kako cujem rade fakat. Priprema se i novi disciplinski pravilnik. Opet kazem vidjet cemo. Uglavnom, drago mi je sto mediji samo uzimaju price rekla kazala, sve sto se radi u klubu, slabo ko zna.hilmo je napisao/la:I sportski direktor?RuleHz je napisao/la:Danas je "Dan D" kako sam cuo. Pa da vidimo sta nam donosi dan. Izgleda da ce i kod nas citav sportski segment kluba dobiti otkaz poslije sjednice upravnog koji ce biti odrzan iza zatvorenih vrata.Eh da vidimo jel tacan izvor.![]()
![]()
Najvjerovatnije da i nece,jer poslije onakvog istupa iz kojeg se vidi jasno da bljuje vatru na upravu i sam sebi pripisuje zasluge,ljubavi tu vise nema...A,nije je ni bilo prije toga..HeraklitMracni je napisao/la:Kod nas je sad kao sto ne bilo u repke pred brazila ja kako sam saznao dzeno je zavrsio sa sarajevom , nece vise vodit ni mladje kategorije ...
Ako se to desi onda fuj.RN87 je napisao/la:Otjerate Dzenu skroz!!
Ma samo nek urade nesto, svi vidimo da ovako vise ne ide, pucamo svi redom, od trenera, igraca pa do nas navijaca.. Nesto se mora uraditi.RuleHz je napisao/la:Kakvu sam dobio informaciju, tako je Hilmo, ukljucujuci i sportskog direktora. Cak mi se i svidja ovo sto sada svee rade u sutnji, ali kako cujem rade fakat. Priprema se i novi disciplinski pravilnik. Opet kazem vidjet cemo. Uglavnom, drago mi je sto mediji samo uzimaju price rekla kazala, sve sto se radi u klubu, slabo ko zna.hilmo je napisao/la:
I sportski direktor?![]()
![]()
Kakav je to avatar prodana dušo?esprit24 je napisao/la:Ja ne bih dirao Ibraka, jer ko sto kaze @Bosninan mi u Bosni nemamo takvog fakina, jedino da nam dodje stranac al pitanje kako ce se snaci u ovom ludilu od lige. A sto se tice trenera samo neki tiranin dolazi u obzir, Azrail koji ce im cupati dusu kada za to bude bilo potrebe![]()
![]()
Ovo ako je istina, onda svaka čast. Ovaj čovjek je jedan od najinteligentnijih trenera u BiH.hilmo je napisao/la:Ja cu danas samo članke prepisivati, kaže jedan:
Kako smo saznali iz pouzdanih izvora bliskih FK Sarajevo, sportski direktor ekipe sa Koševa Abdulah Ibraković obavio je razgovore sa Slavenom Musom, te legendom Bordo tima Farukom Hadžibegićem.
Hadzibegic bi definitivno mogao biti super kandidat. Jedan je od velikih igraca koje smo imali, a bio je u inostranstvu i zna sta treba raditi (dakle ima i slif). A za trenera Milanic ili Simundza. Ubacite u to Semjona i to bi vec bio ozbiljan stab, uz ljude koje trener sebi izabere.esprit24 je napisao/la:Ja ne bih dirao Ibraka, jer ko sto kaze @Bosninan mi u Bosni nemamo takvog fakina, jedino da nam dodje stranac al pitanje kako ce se snaci u ovom ludilu od lige. A sto se tice trenera samo neki tiranin dolazi u obzir, Azrail koji ce im cupati dusu kada za to bude bilo potrebe![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Chony533, JavierBosnia, mnon46, riki46, strucnjak9 i 39 gostiju.