FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2015, 09:02

Ja cu danas samo članke prepisivati :), kaže jedan:

Kako smo saznali iz pouzdanih izvora bliskih FK Sarajevo, sportski direktor ekipe sa Koševa Abdulah Ibraković obavio je razgovore sa Slavenom Musom, te legendom Bordo tima Farukom Hadžibegićem.

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 24 avg 2015, 09:13

Honorar je napisao/la:Previse smo nestrpljivi, hocemo rezultat preko noci. To vazi i za navijace i igrace i upravu.
Tako je.
Zip je napisao/la:Ovi igraci su vrh za nase lige, oni nisu SPREMNI fizicki, ja nzm sta su radili po pripremama al oni NE MOGU trcati 90 minuta. Kada budu mogli trcati, tada cemo i pobjedjivati.
Vjerovatno ima i do fizicke spreme koja nije perfektna a najvjerovatnije i do ishrane koja je jako jako bitna da poslje priprema ostane isti nivo fizicke spreme i da se povecava. Rekao bi jos da pojedinci govore da treba zamjeniti Benku postepeno zbog godina. A covjek i ako igra cak spica i ima 30 godina pretrci vise od pola drugih igraca sto je svaku pohvalu i pravi primjer profesionalca. Mada on se vjerovatno pridrzava onoga sto je naucio u drugim klubovima. Trebalo bi to nauciti i ove mlade igrace.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2015, 09:25, ukupno mijenjano 1 put.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 24 avg 2015, 09:25

Honorar je napisao/la:Previse smo nestrpljivi, hocemo rezultat preko noci. To vazi i za navijace i igrace i upravu.
:thumbup: Ovo je takoder vrlo bitna stvar ,imam osjecaj da mi svi hocemo titule i kupove preko noci ,da je tako fudbal ne bi bio igra kao sto je danas.Ja sam od onih navijaca koji i u onom najgore cu pronaci ono najbolje ,ne volim psovati igracima samo volim dati konstruktivnu kritiku.Hajmo se malo trznuiti , pokazati da jako volimo Sarajevo i da ovo svi prebrodimo ,iskreno jedva cekam utakmicu sa Rudarom.Idemo napraviti sad jednu seriju pobjeda i vratit se na poziciju gdje nam je i mjesto .
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 24 avg 2015, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 avg 2015, 09:25

Velež smijenio kompletan stručni štab - zbog lošeg starta, na vrijeme se ove stvari rade, a nama će biti kasno posle, pa makar se i zadržali na nekoj poziciji u gornjem dijelu tabele jer igrači opasno stagniraju, fizičke spreme nema - A IGRA SE JOŠ 13 kola do slijedećih priprema. A iskreno sumnjam da se u zadnjih 12 kola može išta mnogo napraviti jer ispada dulum ekipa, ne da će da grizu.
Samo Saraj'vo.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 24 avg 2015, 10:01

Danas je "Dan D" kako sam cuo. Pa da vidimo sta nam donosi dan. Izgleda da ce i kod nas citav sportski segment kluba dobiti otkaz poslije sjednice upravnog koji ce biti odrzan iza zatvorenih vrata.Eh da vidimo jel tacan izvor.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2015, 10:04

RuleHz je napisao/la:Danas je "Dan D" kako sam cuo. Pa da vidimo sta nam donosi dan. Izgleda da ce i kod nas citav sportski segment kluba dobiti otkaz poslije sjednice upravnog koji ce biti odrzan iza zatvorenih vrata.Eh da vidimo jel tacan izvor.
I sportski direktor? :mrgreen: :mrgreen: :opaopa:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 avg 2015, 10:09

Kod nas je sad kao sto ne bilo u repke pred brazil :( a ja kako sam saznao dzeno je zavrsio sa sarajevom , nece vise vodit ni mladje kategorije ...

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 24 avg 2015, 10:12

hilmo je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Danas je "Dan D" kako sam cuo. Pa da vidimo sta nam donosi dan. Izgleda da ce i kod nas citav sportski segment kluba dobiti otkaz poslije sjednice upravnog koji ce biti odrzan iza zatvorenih vrata.Eh da vidimo jel tacan izvor.
Kakvu sam dobio informaciju, tako je Hilmo, ukljucujuci i sportskog direktora. Cak mi se i svidja ovo sto sada svee rade u sutnji, ali kako cujem rade fakat. Priprema se i novi disciplinski pravilnik. Opet kazem vidjet cemo. Uglavnom, drago mi je sto mediji samo uzimaju price rekla kazala, sve sto se radi u klubu, slabo ko zna.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 avg 2015, 10:16

Ostavite Dzenu u akademiji!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 24 avg 2015, 10:16

Otjerate Dzenu skroz!!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 avg 2015, 10:17

HeraklitMracni je napisao/la:Kod nas je sad kao sto ne bilo u repke pred brazil :( a ja kako sam saznao dzeno je zavrsio sa sarajevom , nece vise vodit ni mladje kategorije ...
Najvjerovatnije da i nece,jer poslije onakvog istupa iz kojeg se vidi jasno da bljuje vatru na upravu i sam sebi pripisuje zasluge,ljubavi tu vise nema...A,nije je ni bilo prije toga..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2015, 10:20

RN87 je napisao/la:Otjerate Dzenu skroz!!
Ako se to desi onda fuj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2015, 10:24

RuleHz je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Kakvu sam dobio informaciju, tako je Hilmo, ukljucujuci i sportskog direktora. Cak mi se i svidja ovo sto sada svee rade u sutnji, ali kako cujem rade fakat. Priprema se i novi disciplinski pravilnik. Opet kazem vidjet cemo. Uglavnom, drago mi je sto mediji samo uzimaju price rekla kazala, sve sto se radi u klubu, slabo ko zna.
Ma samo nek urade nesto, svi vidimo da ovako vise ne ide, pucamo svi redom, od trenera, igraca pa do nas navijaca.. Nesto se mora uraditi.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 24 avg 2015, 10:29

Gojko se povrijedio,ali valjda nije dugo,1-2 utakmice...
Sabrine mi moje!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 24 avg 2015, 10:34

Ako ce SD biti smijenjen,onda nam na toj poziciji treba neki kvalitetan stranac,jer u našoj državi nema boljeg od Ibraka..
Sabrine mi moje!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 24 avg 2015, 10:40

Ja ne bih dirao Ibraka, jer ko sto kaze @Bosninan mi u Bosni nemamo takvog fakina, jedino da nam dodje stranac al pitanje kako ce se snaci u ovom ludilu od lige. A sto se tice trenera samo neki tiranin dolazi u obzir, Azrail koji ce im cupati dusu kada za to bude bilo potrebe :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 24 avg 2015, 10:41

esprit24 je napisao/la:Ja ne bih dirao Ibraka, jer ko sto kaze @Bosninan mi u Bosni nemamo takvog fakina, jedino da nam dodje stranac al pitanje kako ce se snaci u ovom ludilu od lige. A sto se tice trenera samo neki tiranin dolazi u obzir, Azrail koji ce im cupati dusu kada za to bude bilo potrebe :o :o :o
Kakav je to avatar prodana dušo? :P :P :lol: :lol:

pingpong
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pingpong » 24 avg 2015, 10:42

hilmo je napisao/la:Ja cu danas samo članke prepisivati :), kaže jedan:

Kako smo saznali iz pouzdanih izvora bliskih FK Sarajevo, sportski direktor ekipe sa Koševa Abdulah Ibraković obavio je razgovore sa Slavenom Musom, te legendom Bordo tima Farukom Hadžibegićem.
Ovo ako je istina, onda svaka čast. Ovaj čovjek je jedan od najinteligentnijih trenera u BiH.

slika

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2015, 10:49

Trener koji je sa odličnom ekipom ispustio 7 bodova prednosti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 24 avg 2015, 10:50

esprit24 je napisao/la:Ja ne bih dirao Ibraka, jer ko sto kaze @Bosninan mi u Bosni nemamo takvog fakina, jedino da nam dodje stranac al pitanje kako ce se snaci u ovom ludilu od lige. A sto se tice trenera samo neki tiranin dolazi u obzir, Azrail koji ce im cupati dusu kada za to bude bilo potrebe :o :o :o
Hadzibegic bi definitivno mogao biti super kandidat. Jedan je od velikih igraca koje smo imali, a bio je u inostranstvu i zna sta treba raditi (dakle ima i slif). A za trenera Milanic ili Simundza. Ubacite u to Semjona i to bi vec bio ozbiljan stab, uz ljude koje trener sebi izabere.

Hadzija je prije rata bio kao Stepanov, nije mu se bilo pametno zamjeriti :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Bing [Bot], mnon46 i 32 gosta.