FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A šta da smo još i Borca otresli 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- IlFantasista
- Kontakt:
Mladenovic je odlican obzirom da ga Kokot u 90% slucajeva ostavi na cjedilu u defanzivi, u napad i ne ide previse jer mu je cilj sacuvati svoj gol, ma da je on kriv za gol Haurdica.
Odina greska je danas bila sto je Amira stavio od pocetka, igrali smo sa jednim manje u veznom redu.
Mislim da ce biti dosta propuha u odbrani bez Kosorica, je Sadikovic stariji mi ne unosi neko povjerenje na stoperu, imam srecu pa utakmicu pratim sa Zapada, linije kretanja su mu uzasne i protivnici lahko izbjegavaju ofsajd zamke.
Po meni imamo 13 igraca sto je premalo za sampionske ambicije, ali eto vidjet cemo, ostali smo bez jednog stopera i odmah drama, sjetite se tekme protiv Radnika ksd Memija nije igrao beka. Fali nam jos igraca, prvenstveno u odbrani i u veznom redu.
Odina greska je danas bila sto je Amira stavio od pocetka, igrali smo sa jednim manje u veznom redu.
Mislim da ce biti dosta propuha u odbrani bez Kosorica, je Sadikovic stariji mi ne unosi neko povjerenje na stoperu, imam srecu pa utakmicu pratim sa Zapada, linije kretanja su mu uzasne i protivnici lahko izbjegavaju ofsajd zamke.
Po meni imamo 13 igraca sto je premalo za sampionske ambicije, ali eto vidjet cemo, ostali smo bez jednog stopera i odmah drama, sjetite se tekme protiv Radnika ksd Memija nije igrao beka. Fali nam jos igraca, prvenstveno u odbrani i u veznom redu.
Zadnja izmjena: IlFantasista, dana/u 24 avg 2015, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Al kakva reakcija odovica kad smo dali drugi gol
- invincible1921
- Kontakt:
Ne valja pregonitAjzea je napisao/la:A šta da smo još i Borca otresli

=\_1921_/=
Molim te skini ovo sranye od zastave ,ne smije to preko svetog juga ici ikako . Samo ljudi koji nemaju blage mogu to stavit plus je crvenanime_tm87 je napisao/la:

Sto se tice tekme neke igrace moramo odmoriti obavezno . Sad ne znam koga ce Oda tacno ali mislim na Dadu I Memiju I Kokota.
Dado je poslije Amira nas najbolji igrac I svaka mu dala vode iz bokala.
Kosoric kao kapiten I iskusniji igrac je morao ukljuciti mozak ,ono je cist crveni karton I minimalno 2-3 tekme bez takvog igraca ccccccc
Nek Kokot igra u spicu a Tiago krilo a Stokic (klupa) ako mu se ne igra za Zelju sto je potpisao s nama I samo uzima drogom mjesto,nikako se ne trudi I nema zelje za fudbalom.
Oda svega ti zamoli igrace da sutiraju na gol I malo manje peglaju loptu oko 16-ca.
Kako su nam potrebna 2 pojacanja ,ko budali samar!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
utakmica protiv Mladosti je u subotu ili nedelju??
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Malo smo nestrpljivi sa Stokicem,tek je dosao,treba tu malo da se uszimaju neke stvari,da upozna ekipu itd. Iskusan je to igrac,profesionalac,dobit cemi mi puno s njim,uhvatice formu.
Glup potez kapitena danas,bas i zbog te trake treba neke stvari da drugacije radis ali dobro zavrsi na srecu,da nije ...
Glup potez kapitena danas,bas i zbog te trake treba neke stvari da drugacije radis ali dobro zavrsi na srecu,da nije ...
Zeljeznicar! 1921 !
druga utakmica zaredom da nam kapiten dobija crveni.
Ko je bio kapiten nakon sto je izaso Kosoric ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Opet se navijaci pobili ispred stadiona? 

ja nisam ništa vidio.
Laže.
Ništa bitno.
Ništa bitno.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 24 avg 2015, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Uf jedva sto bi rekli.Ja sam reko da uzimamo titulu i ostajem pri tome ali moram rec da smo dosta slabiji odlaskom Bajica i Kvesica.Zamjene su nikakve i sto jedan rece koji si **** dolazio u Zelju ako ti se neigra mislim na Jocu jer onakvo primanje lopte udarac koji ide u aut je amaterski.Dakle slabiji za 2 super igraca pojacanja su nikakva od Diate Limaje Mladenovica pa do Joce.Brazilac uradi sam vise od njih 4.Brazilac je super igrac daje loptu iz prve i pomalo mi lici da ga nasi ne kontaju jer momak pasom izbaci 2 igraca da loptu i umjesto da se to iskoristi ovaj drugi melja oko 16 /Mali je zvjer to sto se nevraca nazad njegovo je da prodire i nabacuje sto je i pokazo da zna.
Lik sa Palestinskom zastavom na jugu (na avataru) palamudi ovom sa zastavom Juga,Argumentovano naravnoMuhamedTM je napisao/la:Molim te skini ovo sranye od zastave ,ne smije to preko svetog juga ici ikako . Samo ljudi koji nemaju blage mogu to stavit plus je crvenanime_tm87 je napisao/la:![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Nije istina, sukob bio s drugom Navijackom skupinom, nazalost, i drvopromet u blizini stadiona nastradao ..SWRA1921 je napisao/la:Opet se navijaci pobili ispred stadiona?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Lagano bi trebali privoditi kraju opservacije jucerasnje utakmice. Izvuci pouke,a ima se sta nauciti iz nje.
Slijedi kljucno razdoblje u ovom dijelu sezone. A kljucna utakmica u tom razdoblju je naredna protiv Mladosti.
Zasto?
Svi konkurenti igraju kuci sa relativno laksim protivnicima. Mi gostujemo. Eventualno povecanje bodovne razlike na nasu stetu ne bi nikako bilo dobro.
S druge strane,pobjedom zadrzavamo podnosljiv zaostatak u bodovima. Slijedi pauza koja ce nam dobro doci za osvjezenje ekipe i nakon koje smo tri kola u Sarajevu. Dakle,ova utakmica u subotu nam nekako odredjuje daljnji tok ovog dijela sezone. Vrlo je bitno s kojim bodovnim saldom ulazimo u utakmicu sa Slobodom a i sa Olimpikom.
Mladost nikako nije naivna ekipa. Samo ih je Rudar prvo kolo uhvatio na frku i utrpo im 3 gola iz niceg. Nakon toga nisu izgubili. S tim da su trebali po igri,dobiti Borca u BL. Oda ih je gledao u subotu u Vitezu i vidio da su dobri.
Utakmica se igra u Zenici,na K.Polju. Dobra prilika da se napravi pravi domacinski ambijent i pomogne ekipi da dobije tu utakmicu.
Slijedi kljucno razdoblje u ovom dijelu sezone. A kljucna utakmica u tom razdoblju je naredna protiv Mladosti.
Zasto?
Svi konkurenti igraju kuci sa relativno laksim protivnicima. Mi gostujemo. Eventualno povecanje bodovne razlike na nasu stetu ne bi nikako bilo dobro.
S druge strane,pobjedom zadrzavamo podnosljiv zaostatak u bodovima. Slijedi pauza koja ce nam dobro doci za osvjezenje ekipe i nakon koje smo tri kola u Sarajevu. Dakle,ova utakmica u subotu nam nekako odredjuje daljnji tok ovog dijela sezone. Vrlo je bitno s kojim bodovnim saldom ulazimo u utakmicu sa Slobodom a i sa Olimpikom.
Mladost nikako nije naivna ekipa. Samo ih je Rudar prvo kolo uhvatio na frku i utrpo im 3 gola iz niceg. Nakon toga nisu izgubili. S tim da su trebali po igri,dobiti Borca u BL. Oda ih je gledao u subotu u Vitezu i vidio da su dobri.
Utakmica se igra u Zenici,na K.Polju. Dobra prilika da se napravi pravi domacinski ambijent i pomogne ekipi da dobije tu utakmicu.
-
- Kontakt:
bojim se da ce nam s Jocom biti kao i onomad s Pericom.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ne volim kritikovati igrače, ali zašto Stokić igra preko volje. Je li ima neki problem.
volio bi da me demantira....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Iste, i gore priče su bile za Bogdanovića, Kosorića, lani za Sadikovića, sada za Mladenovića ... da ne nabrajam.
Mi i kad pobjedimo nama barem pola tima ne valja.
Po meni Stokić je odličan igrač, a to će i pokazati. Ali hajde da se strpimo barem jednu polusezonu pa da onda rezimiramo.
Mi i kad pobjedimo nama barem pola tima ne valja.
Po meni Stokić je odličan igrač, a to će i pokazati. Ali hajde da se strpimo barem jednu polusezonu pa da onda rezimiramo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Paromlinac, Proximic i 11 gostiju.