Bash takoMont0 je napisao/la:Jos jedan koji odlaziKuku nama s nama
Doduse i Vladavic je imao ove bubice ko i ovivfc1922 je napisao/la:Tako je, samo forzza
Ko nije čitao zadji broj SportCentra, obavezno sutra pročitati za domaću zadaćuIntervju sa Vladavićem u kojem kaže da je siguran u samo jedno, a to je da karijeru završava u svom Veležu. Ja neznam šta više treba da nam se kaže da vidimo koji je jedan jedini ispravan put.
svaka cast, kad su i tm bojkotovali, ja sam prvi isao na tekme do duse na sjever i gledao...o prodanoj utakmici je fakt smjesno govorit i ako iko ima cist dokaz ja cu se posramiti na tu pobjedu, i na titulu ako ta utakmica odluci prvaka a dokaze se da je prodana, svako ko je gledao utakmicu mogao je vidjeti da je zeljo prvo poluvrjeme bio daleko bolja ekipa, a da u drugom poluvremenu samo nas je sreca i seha spasili...cunami je napisao/la:Moram da kazem da mi je zaista smijsno da navijaci bojkotuju utakmice Veleza jer mi kao navijaci tog kluba cemo ici na utakmice i navijat za svoj klub a ovaj ko je rekao da bojkotuje moze da radi sta hoce.Mi navijaci nemamo ni jedan jedini dokaz da je utakmica prodata osim sto je neko rekao u gradu da je ista prodata tako da ispadamo ko mala djeca.Dok je bilo dobro,svi su se voljeli,pazili,zezali,navijali i sad odjedjnom,vidi cuda,necemo na utakmice.
Treba biti dobar i u teskim vremenima i molim svakog navijaca,ko god ima dokaze da je utakmica prodata nek kaze javno kako se prodala utakmica i ko je prodao jer jucer citam u Ekspres novinama da je Borac dao Velezu premiju da pobjedi Zelju.Pa nisu toliku glupi i naivni da uzimaju pare na sve strane ali posto u nas grad sve zna mislim da je vise suvisno pricat o prodaji utakmica i sl.
Ja kao i do sad,idem pratit utakmice i navijat za svoj klub a ovi sto bojkotuju ispade da samo oni vole Velez i niko vise ali ima navijaca jos i bit ce ih jer sve ovo prolazi a Velez ostaje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.