Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nisu Zeničani rasisti, ljudi mrze rasizam i sve crnce

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zenicani rasisti,sarajlije ( manijaci ) ubice djece.potpisujem.
Ponos grada....
NK Celik Zenica
Robijasi 1988
NK Celik Zenica
Robijasi 1988
Ubice djece? Tramaleee, tramalii? 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Povrijeđeno sedam policajaca i tri mladićaAjzea je napisao/la:Ubice djece? Tramaleee, tramalii?
Armin Mujkić, Samir Šišić
06.08.2007 20:46
ZENICA - Zeničani Pero Čolić, Damir Mlivić i još jedan mladić preksinoć su povrijeđeni kada je Jasmin Đ. (25), navijač Željezničara, vraćajući se sa utakmice iz Žepča, a prolazeći kroz Zenicu, bacio bombu na teren za mali fudbal.
Na terenu je u tom trenutku bilo dvadesetak mladića, a geleri su lakše povrijedili Čolića i Mlivića, koji su nakon ukazane pomoći u zeničkoj bolnici otpušteni na kućno liječenje, dok identitet trećeg lica, koje je takođe lakše povrijeđeno, nije poznat.
"Sve se odigralo vrlo brzo. Čuli smo zvuke auto-sirena i galamu, nešto su psovali. Bilo je više vozila, među kojim i taj bijeli golf. Shvatili smo da se radi o navijačima 'Želje', međutim nismo očekivali da će uraditi takvo što. Eksplozija se dogodila pola metra od terena. Tako da je prava sreća da više ljudi nije povrijeđeno i da se sve završilo sa lakšim povredama", kaže Senad Mušinović, koji je u trenutku eksplozije sa tribina gledao drugove kako igraju fudbal.
Bomba je bačena iz bijelog golfa (053–M-660), koji se kretao u pravcu Sarajeva i koji se na kratko zaustavio na magistralnom putu. Svjedoci tvrde da su iz vozila istrčala dva mladića, od kojih je jedan bacio bombu.
U saradnji sa kolegama iz MUP-a Srednjobosanskog kantona, zenička policija kod Kiseljaka je otkrila počinioce ovog nedjela. Potvrđeno je da se radi o navijačima sarajevskog kluba koji su išli sa utakmice Žepče - Željezničar. Uhapšeni su Emil V. (23), Jasmin Đ. (25), Mirnes T. (25), Adnan P.(52) i Kenan B. (19), svi iz Sarajeva.
Tokom kriminalističke obrade policijski službenici otkrili su da je bombu bacio Jasmin Đ, a protiv kojeg će biti pokrenut krivični postupak. Među grupom mladića koji su ludom srećom prošli nepovrijeđeni je i Jasmin Duvnjak, zastupnik u parlamentu FBiH, koji nam je potvrdio da je od siline eksplozije na kontejnerima koji se nalaze uz igralište, pričinjena velika materijalna šteta.
Svoj izliv bijesa navijači Željezničara počeli su neposredno pred fudbalsku utakmicu u Žepču, gdje su uoči, kao i na kraju utakmice, lakše povrijedili četiri policajca. Policajac Mato Antunović je završio na Urgentnom odjelu Kantonalne bolnice Zenica s povredama oka. Željezničarovi "manijaci" utrčavali su na teren, jedan je udario i domaćeg golmana zbog čega je utakmica prekinuta, a na travnjak je bačen i jedan nož. I fudbaleri Željezničara su, prema policijskom saopštenju, sprečavali ovlaštene službenike u vršenju dužnosti.
Policija je saopštila, da su igrači Omer Joldić, Amir Spahić i Semir Štilić, tom prilikom povrijedili trojicu pripadnika MUP-a Zeničko-dobojskog kantona. Amir Spahić, međutim, tvrdi suprotno.
"Policajac je krenuo da me udari udari u glavu, ali me spasio saigrač Samir Bekrić. Povukao me prema sebi i umjesto u glavu, dobio sam udarac u ruku. Oni bi trebalo da love kriminalce, a ne da tuku fudbalere. Nije istina da sam udario policajca i nanio mu tjelesne povrede. To se lako može provjeriti. Kamere su snimale sve što se dešavalo na terenu i može se vidjeti ko je koga udario", decidan je Spahić, dodavši da je do gužve došlo u trenutku kada su on i saigrači zamolili policajce da navijača koji je ušao na teren vrate na tribine.
Opljačkali prodavnicu
Zenička policija imala je pune ruke posla i s pijanim navijačima Željezničara, koji su takođe pri povratku sa utakmice iz Žepča, u naselju Donja Vraca, upali u trgovačku radnju "Sena".
Oni su od prodavačice oteli veću količinu alkoholnih pića i prehrambenih artikala, nakon čega su se uputili u pravcu Zenice, odnosno Sarajeva.
"Policija je uhapsila Ernada B, Seada Č, Damira M, Damira A, Mirzu Š, Željka M, Mirsada K, Mateja P. i Mirzu M, sve iz Sarajeva", rekao je Senaid Hasić, portparol MUP-a ZDK.
Sa ovim postom zavrsavam raspravu sa ubicama djece.I tek ste prije dan otisli iz Zenice,taman prosao vas smrad,jos da se ovdje zezam sa vama.Slobodno pisite dalje,ja samo citam al ne odgovaram........neka zivi ljubav,nek se radja dan,neka svako dijete mrzi glavni grad.
Ponos grada....
NK Celik Zenica
Robijasi 1988
NK Celik Zenica
Robijasi 1988
Nesto sad gledam ovu tabelu... ovo ce tek da se zakuha, Olimpic ce vjerovatno izac iz zone ispadanja a zamjenit ce ga Rudar, eh sad kontam ko bi mogao Veleza zamjenit na dnu... 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ZeljoDoeTz je napisao/la:Nesto sad gledam ovu tabelu... ovo ce tek da se zakuha, Olimpic ce vjerovatno izac iz zone ispadanja a zamjenit ce ga Rudar, eh sad kontam ko bi mogao Veleza zamjenit na dnu...
Ma izmjenjat ce se dole vise od pola lige, ne brini. Prije 2 kola svi su Slaviju otpisali, sad su 5.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne bih ja otpisao Vitez i Mladost samo tako. Vitez je doveo poprilicno pristojna pojacanje i dosta namazanog trenera. Dok Mladost ima vjeruj mi dosta jaka finansijska sredstva i nebi ni savez volio da im takva ekipa izleti. Cak mislim da ce veoma brzo onaj Metalleghe uci u Bundes Ligu Bih!invincible1921 je napisao/la:Da se ne lazemo i uz duzno postovanje prema doticnim, Drina, Mladost i Vitez su ispali....
Nije to samo radi bodova nego i igre i opcenito stanja. Kad nisu sad napocetku "na foru" skupili kakvih bodova nece ni moc do kraja. Po mojoj procjeni za opstanak treba 31-33 boda, al to nije sigurno. Sa 35 bi sto posto ostao. Bilo kako bilo treba ti 10 pobjeda i par remija, mislim da to ove ekipe ne mogu...
Iduci na listi je Rudar
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Selektor ide stopama čelnika nogometnog saveza, Premijer liga zadnja rupa na sviralu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A koga da zovne moj Hilmaga
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma realno osim memije nema kandidata za repku, al opet neka ga u mladoj da redovno igrahilmo je napisao/la:Selektor ide stopama čelnika nogometnog saveza, Premijer liga zadnja rupa na sviralu..
Možda zakaric jos et njega sam zaboravio, al ne znam kakav je ove godine
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sigurno da protiv Belgije niko ne bi nastupio, ali brate mili Andora... pa da se mi iz mahale sastavimo pobjedili bi je, i trebao je bar nekog pozvati nije bitno iz kojeg kluba, samo da je proba malo podići..RN87 je napisao/la:A koga da zovne moj Hilmaga
Al eto ne čudi...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Treba biti mjesta za velemajstore anela svena i avdu... ipak od njih se pare dobiju za poziv. A sta ce za ove iz premijer lige na njima nemoze zaradit. NSBIH - Mafia !!!hilmo je napisao/la:Sigurno da protiv Belgije niko ne bi nastupio, ali brate mili Andora... pa da se mi iz mahale sastavimo pobjedili bi je, i trebao je bar nekog pozvati nije bitno iz kojeg kluba, samo da je proba malo podići..RN87 je napisao/la:A koga da zovne moj Hilmaga
Al eto ne čudi...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
A Daniel Graovac? Zanemaricemo kompletnu proslu i pocetak ove sezone te broj primljenih golova Zrinjskog? 22 godine, takodje jako mlad.JoseMourinho je napisao/la:Ma realno osim memije nema kandidata za repku, al opet neka ga u mladoj da redovno igrahilmo je napisao/la:Selektor ide stopama čelnika nogometnog saveza, Premijer liga zadnja rupa na sviralu..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav pobogu Memija, pa u prvoj postavi u-21 je par utakmica bio medju najgorim..
Samo se igra selektor sa ovim ne pozivanjem Radovca al eto
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Bravo ima on samo sto sam ja konto nešto da on ima 20 godina, pa reko neka ga u mladoj furajuSabinho je napisao/la:A Daniel Graovac? Zanemaricemo kompletnu proslu i pocetak ove sezone te broj primljenih golova Zrinjskog? 22 godine, takodje jako mlad.JoseMourinho je napisao/la:Ma realno osim memije nema kandidata za repku, al opet neka ga u mladoj da redovno igrahilmo je napisao/la:Selektor ide stopama čelnika nogometnog saveza, Premijer liga zadnja rupa na sviralu..
Ma et mogla su se 2-3 igrača, al vidiš da i mesi gori pod nogama i siguran sam cak da ce i protiv Andore igrat prvih 11, da neće eksperimentisat, volio BiH iskreno kad bi za jednu prijateljsku odmorio ove sigurne i napravio taj testni spisak, al ne vjerujem da ce se ti ikako desit
hoće Meša da mu bude beng beng beng beng ideš za KanaduRN87 je napisao/la:Samo se igra selektor sa ovim ne pozivanjem Radovca al eto
DRUG NEBI TI PUNCA
Nažalost, njegovo ponašanja će sigurno uticati i na pozive u reprezentaciju.RN87 je napisao/la:Samo se igra selektor sa ovim ne pozivanjem Radovca al eto
Jagodić je Pehara suspendovao zbog onog saplitanja igrača Veleža, ali ovo sto Samir uradio je na istom nivou ako ne i gore.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve bi bilo divno i krasno da Radovac, Sadikovic i Memija nisu najveci flopovi U21 ove i prosle godine 
O Hadziahmetovicu necu da sudim ali mislim da je bolji od ta 3..
O Hadziahmetovicu necu da sudim ali mislim da je bolji od ta 3..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
I onda ti prozivaš nekog da je glupbagrcavi je napisao/la:hoće Meša da mu bude beng beng beng beng ideš za KanaduRN87 je napisao/la:Samo se igra selektor sa ovim ne pozivanjem Radovca al eto
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.