Ne bih ja imao ništa protiv da sjedem za pregovarački stol sa gospođicom Berluskonimilanist je napisao/la:Dobro ste vi i prosli s kim ste pregovarali

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne bih ja imao ništa protiv da sjedem za pregovarački stol sa gospođicom Berluskonimilanist je napisao/la:Dobro ste vi i prosli s kim ste pregovarali
Da bi dosao do nje prvo moras zadovoljiti Galijanija prikagaston je napisao/la:Ne bih ja imao ništa protiv da sjedem za pregovarački stol sa gospođicom Berluskonimilanist je napisao/la:Dobro ste vi i prosli s kim ste pregovarali
Šta li mu je Pato radio ondamilanist je napisao/la:Da bi dosao do nje prvo moras zadovoljiti Galijanija prikagaston je napisao/la:Ne bih ja imao ništa protiv da sjedem za pregovarački stol sa gospođicom Berluskonimilanist je napisao/la:Dobro ste vi i prosli s kim ste pregovarali
i koji igrac sutra potpisuje? baloteli. ma bravo konjine, bravo.Mihajlovic: "As [Vujadin] Boskov used to say: 'If the midfield plays well, the whole team plays well.' and today it didn't."
Ubaci i ostali dio izjave kada kreten kaze da smo do crvenog igrali ravnopravno, pa hajvane nisi opucao po golu cccrope11 je napisao/la:i koji igrac sutra potpisuje? baloteli. ma bravo konjine, bravo.Mihajlovic: "As [Vujadin] Boskov used to say: 'If the midfield plays well, the whole team plays well.' and today it didn't."![]()
nadam se da baloteli nije taj drugi igrac kojeg smo trebali uzeti pored sorianaja i dalje ocekujem tog veznjaka, ne d'o bog dragi da ostanemo na ovome.
Na pregled na psihijatriju obavezno. Momak je propao ko Grcka, jedino dodatni nemir moze unjeti u ionako slabu squadru.milanist je napisao/la:Ma balonja je skoro pa rijesena stvar, sutra je na pregledima....
GdS reports that Milan will pay €3m to loan Balotelli this season, and that Liverpool will pay 50% of his salary.
Milan will try to get a buy-out option set at €10m incuded in the deal for Balotelli. [GdS]
TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Znaci kad skontas da je jedan kros bio 25 miliona, vidal 30 i sl. Za bertolacija dali 20!!!!
Pa ne bi im dao te pare taman igrali sa muntarijem da je ostao. Nevjerovatno.
Valjda moraš nekada i fuliti sa kupovinom. Romagnoli mali je zvijer za svoej godine, samo sam njega pratio. I Bacca je dobar samo da ima s kim igrati.
Bit ce ovo dugaaaa sezona.
Mario Balotelli’s arrival at #Milan from #LFC could reportedly lead to Alessandro Matri’s exit
Ne ocekuj previse, da se neces razocarati ako na kraju ne dodjemuxa je napisao/la:Hebo Balotelija dajte nam Soriana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.