Jeli ovo jedan drugom ga obradjuje... kakvo su ovo glasovi, dodji Baho

Korida..

Ivan Loncarevic, inace navijac Arsenala. Mene malo smara sa "pametovanjem", al inace medju boljim tamo.KopLfc je napisao/la:Srpski omentator na SK 2.
Gijon-Real,odlicno prenosi,ima nakav dobar glas![]()
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
akisarajevo92 je napisao/la:Tuzno je da Srdjan Radojevic na SK dobija samo neka manje (fudbalske) utakmice da komentarise.
Unofficialpage je napisao/la:Maki nakon svake rečenice se smije, lik k'o da se napušio.
Zato sam stavio u zagradi fudbalske. Bar dok je pauza u kosarci, mogao je dobiti neke jace utakmice, nista manje dobro ga nije slusati i kad radi fudbal.alan_kardec je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Tuzno je da Srdjan Radojevic na SK dobija samo neka manje (fudbalske) utakmice da komentarise.
Što je tužno? Radojević radi fenomenalne košarkaške prenose, biće dovoljno posla i za njega, a i sk ima dovoljno kvalitetnih likova koji rade fudbal.
Ali najjača scena danas, kad Maki pozdravlja Kakanj, kaže rekli smo da nećemo to raditi (Baho mu to najviše zamjera nekad kad je bio onaj video), ali moramo pozdraviti pa nabraja neke ljude, kad se i Baho pridružuje pozdravimaGoalgetter je napisao/la:Zar Baho nije donedavno javno pljuvao na Marjana i njegov stil komentarisanja tekmi, i evo ih sada zajedno komentarisu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hahahahahah oplakahGabon je napisao/la:[img]http://torfabrik.de/typo3temp/pics/c293263bff.jpg[/img]alan_kardec je napisao/la:Meni je Marjan najjači bio kad je prošle godine za onog nekog igrača iz Borusije M. kad su igrali protiv Sarajeva, rekao da mu liči na nacističkog vojnika iz Drugog svjetskog rata.![]()
Otelo je napisao/la:Prozivali su i redakciju i govorili im : "Gdje ste Boltovci"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.