Cimi se povrijedio u 22. minutihifans je napisao/la:Jel ko bacio oko na cimija i stojceva, kako su odigrali ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cimi se povrijedio u 22. minutihifans je napisao/la:Jel ko bacio oko na cimija i stojceva, kako su odigrali ?
Šta znaš možda je bolje što nam se ovo sve dešava na početku nego pred kraj sezone?! Inače čovjek nekada misli da je nešto loše po njega a ono može biti dobro, pa i obrnuto! Iz svih dosadašnjih grešaka je uprava samo učila pa nadam se da će i u vezi stručnoga štaba shvatiti da tu ne može svako sjediti nego samo prekaljeni i iskusni stručnjaci koji znaju svoj posao!PitarBordo je napisao/la:Da smo Zrinjski pobjedili sada bi bili ni krivi ni dužni na prvom mjestu... s ovakvom igrom...
Hilmo svaka cast! Ljudi ovo je KATASTROFALNO za klub kao sto je Sarajevo!hilmo je napisao/la:Statistika, što se tiče prekida, nam je blago rečeno katastrofalna. Sutra naveče bi trebala biti potpuna, ali ovo što sam do sad odradio je jako loše.
Recimo da smo u 15 utakmica u proljetnom djelu sezone na ubačaje iz kornera zabili samo dva gola.
Nije samo kornere, nego i faulove isto izvodi ko stigne.MCMXLVI je napisao/la:Hilmo svaka cast! Ljudi ovo je KATASTROFALNO za klub kao sto je Sarajevo!hilmo je napisao/la:Statistika, što se tiče prekida, nam je blago rečeno katastrofalna. Sutra naveče bi trebala biti potpuna, ali ovo što sam do sad odradio je jako loše.
Recimo da smo u 15 utakmica u proljetnom djelu sezone na ubačaje iz kornera zabili samo dva gola.
Ja nazalost nisam nijedan trening ovog ljeta pogledao ali da vas ostale pitam, treniraju li oni uopste prekide ili kornere?!!![]()
Upratio sam na utakmici u smrdljivoj zenici, da nam kornere uzvodi ko stigne!
negdje sam procitao da se snima sjever svaku utakmicu i da se moze vidjeti sve do jednog navijaca na istoj ali iz kluba nikad nije trazen snimak tako da nema smisla o tome raspravljati, ako klubu ne smeta ne vidim zasto bi nekome od nas, pa ne placamo mi iz svog dzepa, a bgm ni DIno,Edis i co iz svogFudo je napisao/la:Jeli Dzeno sto posto proslost i imali kakav info o evt. novom treneru? Sto tice radovca, nije trebo reci sto je rekao, nek ga je sram, ali u zivotu se grijesi a treba iz tog izvuci pouku i zajedno ka naprijed ici. A nek je i sram nase tzv navijace, sto u najgore vrijeme tj. kad smo dali gol oni pocnu srati, cast izuzetcima. Pojedinci su dojadili sa paljenjem baklji i ostali sranja, treba video nazor i poslati cestitke na kucnu adresu, pa pali do mile volje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opklada hilmohilmo je napisao/la:Kakav ti je to avatar?
Ouuu ee hoćeš ti da se kladiš, ali dogovor je dogovor...esprit24 je napisao/la:Opklada hilmohilmo je napisao/la:Kakav ti je to avatar?
Moro sam ybg obraz je obraz
Ili je opet guranje ispod cilima i zataskavanje situacije...Zastone je napisao/la:Nadam se da ova tišina takođe i znači velike promjene u našem klubu..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, bavaracmujo, BeYaZ, Elddar, Haksss, ledesma, LegendKiller, leo1946, MaroonBjelave, mercurial, miguelramos, SamoDaKazeem, stokastoka23, ubipara, USB, ZaZelju i 212 gostiju.