@MCMXLCI Bravo momak samo rimski,kakvi arapski,sta je od Muslimana kad valjalo? Zenicki cetnik pacov smrdljivi* bolje je?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Prođi me se kompleksaš, kako si odvratan frajer nevjerovatno. Valjda te zahebo taj avatar pa kontaš da si stariji nego što jesi šta li, a pitanje jesi li i srednju završio, a ono bi nekog da proziva da je balobagrcavi je napisao/la:Jebote kakvi ste vi debili na obje strane. Ne zna se ko je gori. Ovaj bitiqrcenvezan znam da je neki balo, ali izgleda da je i većina ostalih ovdje takva.
Puni sprint prema jugu , preskocio reklame, i skorz uz ogradu pretrco sa digunutom rukom...u fazonu da vas cujem sadAlpasinac je napisao/la:Ima li neki snimak te proslave ? Šta se desilo ?
A tebi je punija pa od 13000 postova koliko si nabio viseći ovde sve i jedan koji se odnosi na neku raspravu sa drugim sadrži samo direktno vrijeđanje i ništa drugo. I kada si u nekoj argumentovanoj raspravi sa bilo kim, glava ti je toliko puna pa iz nje crpiš samo lične pokušaje uvreda o nečijoj sestri, o tome kako si ti zaključio koliko je neko glup ili pametan nakon što ti taj isti postavi neke valjane argumente ispred tebe u bilo kakvoj raspravi.bagrcavi je napisao/la:Možda imaš više godina, al' vugla ti ko pećina. Vakuum. Ja mogu promjeniti avatar, a šta ćeš ti uraditi da ispadneš pametniji? Avatar ti ne može pomoći.
To je očigledno opet sve što si u stanju smisliti za reći ili napisati. Treba i tebe razumjeti, možda bi se i mi slično ponašali da smo ograničeni k'o ti.bagrcavi je napisao/la:Vidiš da možeš kad se potrudiš. Aferim momčino.
Pa tebi svi sestru spominjuBitiSrcemVezan je napisao/la:A tebi je punija pa od 13000 postova koliko si nabio viseći ovde sve i jedan koji se odnosi na neku raspravu sa drugim sadrži samo direktno vrijeđanje i ništa drugo. I kada si u nekoj argumentovanoj raspravi sa bilo kim, glava ti je toliko puna pa iz nje crpiš samo lične pokušaje uvreda o nečijoj sestri, o tome kako si ti zaključio koliko je neko glup ili pametan nakon što ti taj isti postavi neke valjane argumente ispred tebe u bilo kakvoj raspravi.bagrcavi je napisao/la:Možda imaš više godina, al' vugla ti ko pećina. Vakuum. Ja mogu promjeniti avatar, a šta ćeš ti uraditi da ispadneš pametniji? Avatar ti ne može pomoći.
Spominju samo ovi ograničeni što ni za šta drugo nisu ni sposobni, šteta što istu nemam pa me takvi debilni i očajnički komentari i ne dotiču.titi14oldschool je napisao/la:Pa tebi svi sestru spominjuBitiSrcemVezan je napisao/la:A tebi je punija pa od 13000 postova koliko si nabio viseći ovde sve i jedan koji se odnosi na neku raspravu sa drugim sadrži samo direktno vrijeđanje i ništa drugo. I kada si u nekoj argumentovanoj raspravi sa bilo kim, glava ti je toliko puna pa iz nje crpiš samo lične pokušaje uvreda o nečijoj sestri, o tome kako si ti zaključio koliko je neko glup ili pametan nakon što ti taj isti postavi neke valjane argumente ispred tebe u bilo kakvoj raspravi.bagrcavi je napisao/la:Možda imaš više godina, al' vugla ti ko pećina. Vakuum. Ja mogu promjeniti avatar, a šta ćeš ti uraditi da ispadneš pametniji? Avatar ti ne može pomoći.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.