Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Gledao sam sinoćnu i snimak utakmice sa rusijom i stvarno je bilo loše,danas izgleda nisu loše odigrali,sa po meni boljim protivnikom nego što je rusija,al nažalost nije se moglo gledati,nisam optimističan jer postoji hronični nedostatak kvalitete,al možda se na prvenstvu i dobije neka tekma/izrael ili finska/
Mi smo bez taletovica ,djedovica i jusufa ekipa drugog ranga evropske kosarke.
Umjesto da prvi put idemo na turnir sa dva NBA igraca
Mi se raspemo ko juga
Nebitno koji razlozi bili..licno mislim da je mirza mogao doci.bez obzira.
Jusuf licno mislim da nije povreda preteska.
Dokazati ce se samo cim prodje evropsko.vidicete.
Djedovic mi se napusi racku...toliko o njemu i pasosu.
Umjesto da idemo kao jedna od jacih ekipa ljudi bruse formu na nama jbt
Umjesto da prvi put idemo na turnir sa dva NBA igraca
Mi se raspemo ko juga

Nebitno koji razlozi bili..licno mislim da je mirza mogao doci.bez obzira.
Jusuf licno mislim da nije povreda preteska.
Dokazati ce se samo cim prodje evropsko.vidicete.
Djedovic mi se napusi racku...toliko o njemu i pasosu.
Umjesto da idemo kao jedna od jacih ekipa ljudi bruse formu na nama jbt

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
je li ko gledao utakmicu ? Kako je bilo ima li hljeba od nas bar da jednu pobjedimo 

U našoj grupi imamo realne šanse da prođemo dalje recimo nekih 45% ali to bukvalno zavisi od raspoloženja barem 2-3 igrača, a mi imamo nekoliko igrača koji ako imaju noć ili dan da mogu dobiti utakmicu prvenstvo mislim na kikanovica, gordića, stipanovica i renfroeaEdoBa je napisao/la:je li ko gledao utakmicu ? Kako je bilo ima li hljeba od nas bar da jednu pobjedimo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Be calm , mozda na ep oborimo neki negativni rekord..ovi rezultati su uzas....Ostaviti Gordic,Sipanovica i Kikanovica i zovnuti neke mladje kosarkase i sa njima na ep pa sta bude, jer bi nas i amateri kantali scakako (nadam se da grijesim)
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
+ Ako bude islo prije svih Sutala pa i Buzu moglo bi biti protiv izraela i poljaka nesto?!nerminh74 je napisao/la:U našoj grupi imamo realne šanse da prođemo dalje recimo nekih 45% ali to bukvalno zavisi od raspoloženja barem 2-3 igrača, a mi imamo nekoliko igrača koji ako imaju noć ili dan da mogu dobiti utakmicu prvenstvo mislim na kikanovica, gordića, stipanovica i renfroeaEdoBa je napisao/la:je li ko gledao utakmicu ? Kako je bilo ima li hljeba od nas bar da jednu pobjedimo
Brate nema se ko drugi zovnut ako mene pitaš.Fudo je napisao/la:Be calm , mozda na ep oborimo neki negativni rekord..ovi rezultati su uzas....Ostaviti Gordic,Sipanovica i Kikanovica i zovnuti neke mladje kosarkase i sa njima na ep pa sta bude, jer bi nas i amateri kantali scakako (nadam se da grijesim)
Samo naprijed Saraj'vo!
Ja sam poslije ovih pripremnih utakmica odlucio da nas necu gledati na EB jednostavno nemam zivce da gledam patnju nazalost
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ehhh brate onda smo nadrljali. Od mogucnosti borbe za medalju ( sa nurkicem teletovicem djedovicem plus dobrim amerom) ja strahujem da nebudemo kanta za nabijanje kos razlikeTele33 je napisao/la:Brate nema se ko drugi zovnut ako mene pitaš.Fudo je napisao/la:Be calm , mozda na ep oborimo neki negativni rekord..ovi rezultati su uzas....Ostaviti Gordic,Sipanovica i Kikanovica i zovnuti neke mladje kosarkase i sa njima na ep pa sta bude, jer bi nas i amateri kantali scakako (nadam se da grijesim)
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dobro je rekao ovi što su tu otprilike je sve što i imamo (se možda kenana bajramovica), a mi nismo nikada bili u krugu za medalju za to su nam se trebale poklopiti mnoge stvariFudo je napisao/la:Ehhh brate onda smo nadrljali. Od mogucnosti borbe za medalju ( sa nurkicem teletovicem djedovicem plus dobrim amerom) ja strahujem da nebudemo kanta za nabijanje kos razlikeTele33 je napisao/la:Brate nema se ko drugi zovnut ako mene pitaš.Fudo je napisao/la:Be calm , mozda na ep oborimo neki negativni rekord..ovi rezultati su uzas....Ostaviti Gordic,Sipanovica i Kikanovica i zovnuti neke mladje kosarkase i sa njima na ep pa sta bude, jer bi nas i amateri kantali scakako (nadam se da grijesim)
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
da su Juka Nihad i Mirza tu moglo bi se pričati o borbi za pozicije koje vode na kvalifikacioni turnir za OI, treba napomenuti da Mirza i Juka da su tu opet oni nisu u formi nekoj ekstra, medalja je daleko daleko i sa njima, ovako nam ostaje nada da ćemo proći u drugi krug, sve je u našim rukama ja u momke vjerujem. Limitirani jesu ali imaju srce i ostavit će ga na terenu i uz to vjerujem Dušku.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
teško bi se i sa njima to moglo očekivati jer turnir je jakSGD53 je napisao/la:da su Juka Nihad i Mirza tu moglo bi se pričati o borbi za pozicije koje vode na kvalifikacioni turnir za OI, treba napomenuti da Mirza i Juka da su tu opet oni nisu u formi nekoj ekstra, medalja je daleko daleko i sa njima, ovako nam ostaje nada da ćemo proći u drugi krug, sve je u našim rukama ja u momke vjerujem. Limitirani jesu ali imaju srce i ostavit će ga na terenu i uz to vjerujem Dušku.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ala si ti optimisticannerminh74 je napisao/la:U našoj grupi imamo realne šanse da prođemo dalje recimo nekih 45% ali to bukvalno zavisi od raspoloženja barem 2-3 igrača, a mi imamo nekoliko igrača koji ako imaju noć ili dan da mogu dobiti utakmicu prvenstvo mislim na kikanovica, gordića, stipanovica i renfroea

kakvih crnih 45%, nase sanse su 1% a i to je zbog one "lopta je okrugla"...
mi nista nemamo - ni odbranu, ni napad... napad i lici na nesto, vidi se tu da imamo akcija, ali dzabe akcije i genijalni renfroe kad imamo balvane koji ne mogu pogoditi otvorenog suta da im zivot o tome ovisi... renfroe bi bio pravi lik za ovu ekipu da su tu ona trojica jer lik stvarno ima fantastican pregled igre, daje pas u pravom trenutku ali isto mu je dao onom diletantu josilu ili je bacio u zadnji red tribina, kosa nece biti...
ono sto me vise brine je odbrana jer mi samo odbranom i ludjackom srecom mozemo dobiti nekoga ukoliko svedemo utakmicu na oko 120 poena... ali odbrana jednostavno ne postoji... ispada se na najgluplje nacine, reket nam je supalj poput sira, ne daje nam kos ko ne pokusa dati, preuzimanja ne postoje, kvaziudvajanja se cine na nacin da bi i ovi kadeti bolje to odigrali...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ono zbog čega se mi ovoliko patimo je nedostatak Džedovića jer on je uvezivao odbranu vanjske linije zato nas je i toliko pogodilo ovo od njega, sa njim i bilo kim od dvojice Teletović Nurkić mi bi bili barem 50 bolji iDANTES je napisao/la:teško bi se i sa njima to moglo očekivati jer turnir je jakSGD53 je napisao/la:da su Juka Nihad i Mirza tu moglo bi se pričati o borbi za pozicije koje vode na kvalifikacioni turnir za OI, treba napomenuti da Mirza i Juka da su tu opet oni nisu u formi nekoj ekstra, medalja je daleko daleko i sa njima, ovako nam ostaje nada da ćemo proći u drugi krug, sve je u našim rukama ja u momke vjerujem. Limitirani jesu ali imaju srce i ostavit će ga na terenu i uz to vjerujem Dušku.
Dobro ja možda jesam optimističan, ali i ti si baš pesimistaKK_Bosna je napisao/la:ala si ti optimisticannerminh74 je napisao/la:U našoj grupi imamo realne šanse da prođemo dalje recimo nekih 45% ali to bukvalno zavisi od raspoloženja barem 2-3 igrača, a mi imamo nekoliko igrača koji ako imaju noć ili dan da mogu dobiti utakmicu prvenstvo mislim na kikanovica, gordića, stipanovica i renfroea![]()
kakvih crnih 45%, nase sanse su 1% a i to je zbog one "lopta je okrugla"...
mi nista nemamo - ni odbranu, ni napad... napad i lici na nesto, vidi se tu da imamo akcija, ali dzabe akcije i genijalni renfroe kad imamo balvane koji ne mogu pogoditi otvorenog suta da im zivot o tome ovisi... renfroe bi bio pravi lik za ovu ekipu da su tu ona trojica jer lik stvarno ima fantastican pregled igre, daje pas u pravom trenutku ali isto mu je dao onom diletantu josilu ili je bacio u zadnji red tribina, kosa nece biti...
ono sto me vise brine je odbrana jer mi samo odbranom i ludjackom srecom mozemo dobiti nekoga ukoliko svedemo utakmicu na oko 120 poena... ali odbrana jednostavno ne postoji... ispada se na najgluplje nacine, reket nam je supalj poput sira, ne daje nam kos ko ne pokusa dati, preuzimanja ne postoje, kvaziudvajanja se cine na nacin da bi i ovi kadeti bolje to odigrali...
Sve gore nabrojano stoji, ali ja znam da imamo nekoliko dobrih igrača i da bi mogli iščupati 2-3 pobjede i ovo su pripremne utakmice a jednostavno svi sem francuske se daju dobiti
Ma **** ga....valjda uspijemo pobjediti nekog na prvenstvu iako iskreno ne vidim nacin kako bi to mogli uradii..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
U kojoj minutu na onom linku pocinje utakmica?
nisam pesimista vec sam realista... evropsko je iza ugla, a mi kao da smo prvi put se sastali i zaigrali... onedje odbrane nema ni u tragovima, a evo i veceras smo primili skoro stotku od limitirane ceske, mogu misliti na sta je to tek licilo...nerminh74 je napisao/la:Dobro ja možda jesam optimističan, ali i ti si baš pesimista
Sve gore nabrojano stoji, ali ja znam da imamo nekoliko dobrih igrača i da bi mogli iščupati 2-3 pobjede i ovo su pripremne utakmice a jednostavno svi sem francuske se daju dobiti
mi ni na jednoj poziciji nemamo pravog igraca, svakome nesta fali - renfroe osim asistencija i pregleda igre nema nista, gordic i kikanovic kao nasi najbolji igraci ne znaju igrati odbranu, stipanovic ne zna napad, o ostalima je suvisno govoriti...
ja sam se nadao da ce ivanovic makar odbranu uigrati ali ocito da on ovo samo odradjuje jer je obecao da ce nas voditi, i samo ceka kako ce se noge uhvatiti...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Ovako smo oplakani za Eurobasket 2011 pa smo uspijeli dvije pobjede ostvariti uz sigurnih po oko 15 poena Kikanovica i Stipanovica uz Gordicev doprinos moliti boga da Sutala ili Persica krene sut uz to da Renfroe proradi moglo bi i biti od nas nesto pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.