Ali ne fakat,mislim da sam jedan od rijetkih engleza tako da kazem koji priznaje da je primera najjaca liga,ali nije zanimljivija.

A i nije fazon samo u golovima,eto bundeska je tu prva,a meni je licno najnegledljivija od ove cetiri.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
KopLfc je napisao/la:Super zanimljiva Primera nastavlja sa dominacijom i danas,golovi pljuste na sve strane.
Ovo je cudno - da je Bundes ispred po prosjecnom broju golovaRajaz je napisao/la:Prošle sezoneKopLfc je napisao/la:Super zanimljiva Primera nastavlja sa dominacijom i danas,golovi pljuste na sve strane.
Prosjek golova po utakmici:
1. Bundesliga - 2.80
2. Primera - 2.62
3. Seria A - 2.59
4. NBA - 2.55
Dakle i mrtva Seria A je imala bolji prosjek golova prošle sezone.
Nema razloga da ne mislimo da će Primera i ove godine dobrano prešišati ABA ligu budući da Ronaldo i Messi sami zabiju ko'lko i haman pola EPL-a
Ma nema nista zanimljivo. Svi su ludi pa im placaju astronomske cifre za tv prava.JoeBleck je napisao/la: Mene samo interesuje kada se vec hvataju pojma zanimljivosti lige , molim jednu osobu da mi konkretno objasni sta je u EPLu zanimljivo i po cemu se ta zanimljivost u toj ligi istice od drugih ?
Što se tiče EPL i nisu puno pogriješili. Tu je to.JoeBleck je napisao/la:na stadionu sjedi 60% arapa koji su do juce mislili za fudbal da je trka konja.
Ocekivano najbolji argument fanova EPLa.Greivis je napisao/la:Ma nema nista zanimljivo. Svi su ludi pa im placaju astronomske cifre za tv prava.JoeBleck je napisao/la: Mene samo interesuje kada se vec hvataju pojma zanimljivosti lige , molim jednu osobu da mi konkretno objasni sta je u EPLu zanimljivo i po cemu se ta zanimljivost u toj ligi istice od drugih ?
Jbg kvalitet se plaćaJoeBleck je napisao/la:Ocekivano najbolji argument fanova EPLa.Greivis je napisao/la:Ma nema nista zanimljivo. Svi su ludi pa im placaju astronomske cifre za tv prava.JoeBleck je napisao/la: Mene samo interesuje kada se vec hvataju pojma zanimljivosti lige , molim jednu osobu da mi konkretno objasni sta je u EPLu zanimljivo i po cemu se ta zanimljivost u toj ligi istice od drugih ?
mandraX je napisao/la:Što se tiče EPL i nisu puno pogriješili. Tu je to.JoeBleck je napisao/la:na stadionu sjedi 60% arapa koji su do juce mislili za fudbal da je trka konja.
Samo si ti pametan. Ostali budale.JoeBleck je napisao/la:Ocekivano najbolji argument fanova EPLa.Greivis je napisao/la:Ma nema nista zanimljivo. Svi su ludi pa im placaju astronomske cifre za tv prava.JoeBleck je napisao/la: Mene samo interesuje kada se vec hvataju pojma zanimljivosti lige , molim jednu osobu da mi konkretno objasni sta je u EPLu zanimljivo i po cemu se ta zanimljivost u toj ligi istice od drugih ?
mandraX je napisao/la:Što se tiče EPL i nisu puno pogriješili. Tu je to.JoeBleck je napisao/la:na stadionu sjedi 60% arapa koji su do juce mislili za fudbal da je trka konja.
Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla, Valencia
Generisala* tada, jer se vidi iz koje je sezone slika.calcio je napisao/la:Ali ozbiljno, Serie A generise vise para od TV prava nego spanska liga? Nisam znao, ali je zanimljivo.
promjenjeno je to covjece božiji u Španiji - više ne važi ta raspodjela....vidiš li koju godinu postavljašcalcio je napisao/la:
Evo i ovdje ova slika.
Engleska, Italija, Njemacka, Francuska = socijalizam. "Raspodjelimo pare ravnopravno. Zivio drug Tito"![]()
Spanija = truli kapitalizam. "Daj bogatima sve a ostali neka se zadovolje mrvicama. Zivjeli 1% najbogatijih na svijetu "
Ali ozbiljno, Serie A generise vise para od TV prava nego spanska liga? Nisam znao, ali je zanimljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.