FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@mma_hz
Tvoj post me podsjetio da nešto što si danas pisao, slažem se da uprava i vodstvo navijača treba održati sastanak, ako nema jedinstvenog vođe za cijelu tribinu neka se skupe vođe svih podgrupa da se vidi šta i kako. Da se malo posavjetuju jedni sa drugima, nismo izgleda u dobrim odnosima, a činimo jednu cjelinu.
Dobro je remi u Mostaru, ostali smo na istom
Tvoj post me podsjetio da nešto što si danas pisao, slažem se da uprava i vodstvo navijača treba održati sastanak, ako nema jedinstvenog vođe za cijelu tribinu neka se skupe vođe svih podgrupa da se vidi šta i kako. Da se malo posavjetuju jedni sa drugima, nismo izgleda u dobrim odnosima, a činimo jednu cjelinu.
Dobro je remi u Mostaru, ostali smo na istom
- PitarBordo
- Kontakt:
mislim da je vrijeme da malo spustimo lopticu na zemlju, ja prvi nisam htio jucer komentarisati ni tekmu generalno niti ponasanje nasih igraca kako na terenu tako i van njega !!!
prva glupost koja je napravljena je bilo dati traku Samiru i da on bude kapiten, ne tako davno smo imali slicnu situaciju sa Kenanom pa znamo kako je zavrsilo !!!
drugo je potrebno smiriti strasti na relaciji uprava-igraci-navijaci, u ovom trenutku nam nisu potrebne turbulencije nego moramo svi zajedno raditi na rjesavanju svih problema, ne opravdavam Samira mislim da je napravio nevidjenu glupost, razumijem i da je mlad i da ne moze sve ni pod kozu stati al nije trebao onako reagovati, mada smo i mi generalno kao navijaci malo nezahvalni i to sa svih tribina, svi smo trazili titule i dosle su pa sad opet neke negativnosti i pljuvanja koja ne bi trebala biti. Naravno ni igraci ne mogu zivjeti na starim jaslama i s obzirom na sve sto imaju i uslove moraju prikazati vise, znamo takodjer svi i da nesto ne stima u tom sportskom segmentu i da je potrebno tu usmjeriti svu paznju, analizirati i izdvojiti zakljucke i uraditi ono sto je najbolje po klub !!!
i trece krajnje je vrijeme da sve ove negativnosti mi kao navijaci a hvala Bogu uvijek nas ima i na domacim a i na gostujucim tekmama usmjerimo prema protivnickim igracima, sudijama, navijacima nebitno a da malo popustimo nase jer je evidentno da se namjerno stvara atmosfera onoj koja je sad, unosi nervoza u nase redove sa jasnim ciljem da se nasteti projektu FK Sarajevo !!!
prva glupost koja je napravljena je bilo dati traku Samiru i da on bude kapiten, ne tako davno smo imali slicnu situaciju sa Kenanom pa znamo kako je zavrsilo !!!
drugo je potrebno smiriti strasti na relaciji uprava-igraci-navijaci, u ovom trenutku nam nisu potrebne turbulencije nego moramo svi zajedno raditi na rjesavanju svih problema, ne opravdavam Samira mislim da je napravio nevidjenu glupost, razumijem i da je mlad i da ne moze sve ni pod kozu stati al nije trebao onako reagovati, mada smo i mi generalno kao navijaci malo nezahvalni i to sa svih tribina, svi smo trazili titule i dosle su pa sad opet neke negativnosti i pljuvanja koja ne bi trebala biti. Naravno ni igraci ne mogu zivjeti na starim jaslama i s obzirom na sve sto imaju i uslove moraju prikazati vise, znamo takodjer svi i da nesto ne stima u tom sportskom segmentu i da je potrebno tu usmjeriti svu paznju, analizirati i izdvojiti zakljucke i uraditi ono sto je najbolje po klub !!!
i trece krajnje je vrijeme da sve ove negativnosti mi kao navijaci a hvala Bogu uvijek nas ima i na domacim a i na gostujucim tekmama usmjerimo prema protivnickim igracima, sudijama, navijacima nebitno a da malo popustimo nase jer je evidentno da se namjerno stvara atmosfera onoj koja je sad, unosi nervoza u nase redove sa jasnim ciljem da se nasteti projektu FK Sarajevo !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
objasnjeno tockaAlpasinac je napisao/la:Digla se prevelika prašina oko svega. Svako ima svoj stav, svoje mišljenje i svoje viđenje kompletne situacije. Sarajevo je ušlo u rezultatsku krizu i niz loših rezultata. To je u svijetu ufudbala sasvim normalno i očekivano. Pad forme pojedinaca, loši rezultati, nezadovoljstvo i loša atmosfera. Ono što želim da kažem jeste da u tim trenucima igračima treba pružiti podršku, a ne činiti nešto što je kontraproduktivno, u ovom slučaju to su psovke, prijetnje i primitivizam u svakom obliku. Sada treba napraviti paralelu između argumentovane kritike i opravdanog nezadovoljstva te izliva malograđanstva i primitivizma.
Što se mene lično tiče, Radovcu nikada neću halaliti ono što je rekao. Generalizovao je, nazvao je ljude koji žive Sarajevo fukarama. Nije puno toga pogriješio. Mnogo ljudi je u teškoj financijskoj situaciji. Mnogo nas hoda praznih džepova i odvaja od usta da bi otišli na Koševo te gledali njega i njegove kolege. Fukare smo, kokuzi, nemamo marke u džepu, ali imamo Sarajevo u srcu. Iste te fukare i kokuzi su ostavljali svoje živote po ulicama gradova širom BiH samo da bi pratili i navijali za svoje Sarajevo. Udario je ispod pojasa svakog navijača Sarajeva.
Velika zvijezdo nadam se da ćeš nekada ovo pročitati, iskreno se nadam, jer ono što ću napisati nagriza mi srce. Bio si dijete ovog kluba. Ponikao si tu kod nas, na Sarajevskom igralištu. Šutnuo prvu loptu našim Sarajevskim betonom i napravio prve fudbalske korake na hramu Sarajevskog fudbala. Na svetom Koševu. Mnogo generacija je prošlo tim istim putem kojim si ti prošao. Sarajevo je ostavilo mnogo legendi iza sebe jer Sarajevo pamti i čuva od zaborava. Pamti istinske zaljubljenike bordo boje. Pamti istinske i prave ljudske vrijednsoti. Pamti istinske znalce umjetosti zvana fudbal. Među pravom onom Srajevskom rajom postoji jedan termin - papak. To ti je ono Velika zvijezdo kada je neko kao čovjek nula. Neko kada mu u džep kane koja marka pa sve zaboravi oko sebe. Neko ko ima pervisoko mišljenje o sebi i neko ko pokušava poniziti ljude oko sebe. Nije to zavist niti ljubomora. Prava Sarajevska raja nikad nije ljubomorna. Prava Sarajevska raja drži svoje dostojanstvo i čuva svoje vrijednosti i kada ima para i kada nema. Ti Velika zvijezdo, ti si Papak koji se popišao u usta svim pravim Sarajlijama, svim istinskim navijčima Sarajeva, svim ljudima koja je bordo boja pri srcu. Popišao si se Papak jer si veoma rano poletio. Popišao si se jer su novci uspjeli da te promjene. Popišao si se jer tvoj sistem vrijednosti ne funkcioniše. Ne zaslužuješ više poštovanje niti podršku. Ti si, kako se ono kaže, Papak.
- franklampard8
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Svaka cast majstore.hifans je napisao/la:objasnjeno tockaAlpasinac je napisao/la:Digla se prevelika prašina oko svega. Svako ima svoj stav, svoje mišljenje i svoje viđenje kompletne situacije. Sarajevo je ušlo u rezultatsku krizu i niz loših rezultata. To je u svijetu ufudbala sasvim normalno i očekivano. Pad forme pojedinaca, loši rezultati, nezadovoljstvo i loša atmosfera. Ono što želim da kažem jeste da u tim trenucima igračima treba pružiti podršku, a ne činiti nešto što je kontraproduktivno, u ovom slučaju to su psovke, prijetnje i primitivizam u svakom obliku. Sada treba napraviti paralelu između argumentovane kritike i opravdanog nezadovoljstva te izliva malograđanstva i primitivizma.
Što se mene lično tiče, Radovcu nikada neću halaliti ono što je rekao. Generalizovao je, nazvao je ljude koji žive Sarajevo fukarama. Nije puno toga pogriješio. Mnogo ljudi je u teškoj financijskoj situaciji. Mnogo nas hoda praznih džepova i odvaja od usta da bi otišli na Koševo te gledali njega i njegove kolege. Fukare smo, kokuzi, nemamo marke u džepu, ali imamo Sarajevo u srcu. Iste te fukare i kokuzi su ostavljali svoje živote po ulicama gradova širom BiH samo da bi pratili i navijali za svoje Sarajevo. Udario je ispod pojasa svakog navijača Sarajeva.
Velika zvijezdo nadam se da ćeš nekada ovo pročitati, iskreno se nadam, jer ono što ću napisati nagriza mi srce. Bio si dijete ovog kluba. Ponikao si tu kod nas, na Sarajevskom igralištu. Šutnuo prvu loptu našim Sarajevskim betonom i napravio prve fudbalske korake na hramu Sarajevskog fudbala. Na svetom Koševu. Mnogo generacija je prošlo tim istim putem kojim si ti prošao. Sarajevo je ostavilo mnogo legendi iza sebe jer Sarajevo pamti i čuva od zaborava. Pamti istinske zaljubljenike bordo boje. Pamti istinske i prave ljudske vrijednsoti. Pamti istinske znalce umjetosti zvana fudbal. Među pravom onom Srajevskom rajom postoji jedan termin - papak. To ti je ono Velika zvijezdo kada je neko kao čovjek nula. Neko kada mu u džep kane koja marka pa sve zaboravi oko sebe. Neko ko ima pervisoko mišljenje o sebi i neko ko pokušava poniziti ljude oko sebe. Nije to zavist niti ljubomora. Prava Sarajevska raja nikad nije ljubomorna. Prava Sarajevska raja drži svoje dostojanstvo i čuva svoje vrijednosti i kada ima para i kada nema. Ti Velika zvijezdo, ti si Papak koji se popišao u usta svim pravim Sarajlijama, svim istinskim navijčima Sarajeva, svim ljudima koja je bordo boja pri srcu. Popišao si se Papak jer si veoma rano poletio. Popišao si se jer su novci uspjeli da te promjene. Popišao si se jer tvoj sistem vrijednosti ne funkcioniše. Ne zaslužuješ više poštovanje niti podršku. Ti si, kako se ono kaže, Papak.
1946
-
- Kontakt:
@Alpasinac objasnio ali ja Radovcu opet halalim uz nadu da će mo ga se što prije riješiti za pristojnu cifru, ne samo radi kluba i nas nego i radi njega jer kako neko ranije ovdje pametno prozbori; on je svoje "položio" kod raje i sigurno više nikada u miru neće moći čaršijom prošetati! 

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 23 avg 2015, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Atmosferu dizu i podgrijavaju samo i iskljucivo debilne odluke uprave i bahato ponasanje igraca. Bolje bi bilo i jednim i drugim da pocnu da rade svoj posao kako treba.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Nerminovic
- Kontakt:
Alpasinac je napisao/la:Digla se prevelika prašina oko svega. Svako ima svoj stav, svoje mišljenje i svoje viđenje kompletne situacije. Sarajevo je ušlo u rezultatsku krizu i niz loših rezultata. To je u svijetu ufudbala sasvim normalno i očekivano. Pad forme pojedinaca, loši rezultati, nezadovoljstvo i loša atmosfera. Ono što želim da kažem jeste da u tim trenucima igračima treba pružiti podršku, a ne činiti nešto što je kontraproduktivno, u ovom slučaju to su psovke, prijetnje i primitivizam u svakom obliku. Sada treba napraviti paralelu između argumentovane kritike i opravdanog nezadovoljstva te izliva malograđanstva i primitivizma.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
mi imamo problem u sportskom segmentu to je ocito, strucni stab -sportski direktor . tu vec dugo ne stima od silnih promjena trenera ,promjene igraca bez prave vizije u tom sportskom dijelu ,puno lutamo .sanjam dan kada ce na klupu sjesti trener -šef koji ima autoritet koji ce biti nezavisan ,kome nece niko uticati na misljenje ,koji nece pasti na prozivanje s tribina jesdnostavno treba nam neko s vizijom .
-
- Kontakt:
Joj jeste dosadni smoriste, a ništa pametno da kažete, blablablabla...
- PitarBordo
- Kontakt:
Bravo, evo ti kolačić.Pitaristok je napisao/la:Joj jeste dosadni smoriste, a ništa pametno da kažete, blablablabla...
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
E fala, jel domaćica?PitarBordo je napisao/la:Bravo, evo ti kolačić.Pitaristok je napisao/la:Joj jeste dosadni smoriste, a ništa pametno da kažete, blablablabla...
Sta je to Haurdic provocirao kone
-
- Kontakt:
Teško da ćeš takvoga privući u ovu ligu, jedino nekoga starijeg koji bi pristao na daleko manju platu nego što može dobiti bilo gdje vani!bordobijeli je napisao/la:mi imamo problem u sportskom segmentu to je ocito, strucni stab -sportski direktor . tu vec dugo ne stima od silnih promjena trenera ,promjene igraca bez prave vizije u tom sportskom dijelu ,puno lutamo .sanjam dan kada ce na klupu sjesti trener -šef koji ima autoritet koji ce biti nezavisan ,kome nece niko uticati na misljenje ,koji nece pasti na prozivanje s tribina jesdnostavno treba nam neko s vizijom .

Jeli Dzeno sto posto proslost i imali kakav info o evt. novom treneru? Sto tice radovca, nije trebo reci sto je rekao, nek ga je sram, ali u zivotu se grijesi a treba iz tog izvuci pouku i zajedno ka naprijed ici. A nek je i sram nase tzv navijace, sto u najgore vrijeme tj. kad smo dali gol oni pocnu srati, cast izuzetcima. Pojedinci su dojadili sa paljenjem baklji i ostali sranja, treba video nazor i poslati cestitke na kucnu adresu, pa pali do mile volje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Govorio sam da ce ljubomora napraviti probleme u ekipi, mnogi su rekli da su to profesionalci i da nece velika primanja pojedinih igraca uticati na atmosferu u ekipi.
Nas menatalitet se ne smije podcjenjivati, a mislim da smo to uradili vec 2-3 god zaredom.
Nas menatalitet se ne smije podcjenjivati, a mislim da smo to uradili vec 2-3 god zaredom.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
meni stvarno nista nije jasno oko igrackog kadra FKS imamo 4 desna beka ni jedan kako treba ,imamo 6 stopera ,1 lijevog beka koji je u godinama , itd itd igraci nemaju disciplinu prepiru se s navijacima imao bi pisati 2 dana o ovome ali stvarno nije mi jasno kako i na koji nacin slazemo ekipu ,ocito je da tu nema nikakve vizije nego dovodimo igrace ako se nesto otvori pri tome ne gledamo kakv je kalibar da li ce se uklopiti u ekipu ,karakterom ,koliko ima motivacije .
- kenanbrajic
- Kontakt:
Halaliti. Šta? Mali Radovac napravio glupost. Da se razumijemo, Samir je igrač FK Sarajevo. Ono što je napisao, odraz je njegove kulture i odgoja. Kako sportskog, tako i kućnog. Meni, kao navijaču treba Radovac kao sportista i igrač. Ne treba mi kao čovjek. Ne znam momka, niti bih poslije svega želio da ga znam. To je najmanje bitno. Ako ćemo o halalu, kad se vrati u formu, da jede malu djecu na terenu, mogu mu "halaliti"...ovako...klupa, suspenzija, ispisnica...na Upravi je...
Jel ko bacio oko na cimija i stojceva, kako su odigrali ?
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, pitar9876 i 32 gosta.