paulus je napisao/la:0RAŠJE - BRANITELJ 1X
1 0 ili 0 0 , Branitelj kad se zabunkera tesko je
BRATSTVO - SLOGA LJUBUŠKI 1
Brastvo dobija dva razlike , rjesava u prvom poluvremenu utakmicu
BUDUĆNOST - PODGRMEČ 1
Bunker Podgrmeca al oni nisu Branitelj stoga kecuga
ČAPLJINA - RUDAR K. 1/2
Nema x ovdje , i jedni i dugi su lose poceli , ili ce Capljina dobiti nekako ili ce Rudar na kontre ih nalupat
GORAŽDE - RADNIČKI 1
Gorazde ocito dobro igra kuci i nekako vidim 1 ovdje
NOVI TRAVNIK - BOSNA VISOKO 2
Mnogo zavisi od sudije ovdje , mislim da je Bosna bolja i da zbog dobrog pocetka bez pritiska mogu okrenut Novi Travnik , al posto je domacin u problemima a Bosna novajlija isto moguce su malverzacije al igram 2
U redovima Bosne žuti kartoni za Kadića i Čulova, iako je Čulovu razbijen nos kontra faul, zaista nelogicna odluka sudije, OVU KOMEDIJU STE TREBALI VIDJETI , NISTA BOLJE SUDJENJE OD DRUGE LIGE
GOŠK - JEDINSTVO 1
Gosk gura Jedinstvo na dno
METALLEGHE B.S.I. - ZVIJEZDA X
Ovdje bi mogao X biti zbog vaznosti tekme i opreznosti
Prva liga FBiH 2015./2016.
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 3 Kolo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa ja nez gdje niste vidili rezultat ?? Odma nakon utakmice mozda 30 min. stavljeno je na SS kako niste mogli pogledati onda ?BihacSN je napisao/la:Pa etto meni je bilo čudno jer Greačanica nije Gabela pa da golub pismonoša mora donijeti vijest o rezultatu
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ipak 7/8..
Stvarno nije uredu sta rade, i to dva puta Jedinstvo... Pa majku mu lijepu, sto neko rece, bolje nemoj uopste rezultat stavljat, nego ovako zayebavat ljude
Stvarno nije uredu sta rade, i to dva puta Jedinstvo... Pa majku mu lijepu, sto neko rece, bolje nemoj uopste rezultat stavljat, nego ovako zayebavat ljude
⭐
-
- Moderator
- Kontakt:
Imate pdf. Komentari, sugestije, kritike...Pa tu opicite sta nije uredu Hvala.
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=41
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=41
GracanicaAA je napisao/la:Pa ja nez gdje niste vidili rezultat ?? Odma nakon utakmice mozda 30 min. stavljeno je na SS kako niste mogli pogledati onda ?BihacSN je napisao/la:Pa etto meni je bilo čudno jer Greačanica nije Gabela pa da golub pismonoša mora donijeti vijest o rezultatu
Pa pratio sam live prenos na portlu. Čitavo vrijeme kao i danas stojalo je 0:0 čak su stavili i FT. I ja ugasim masi ljudi kažem kako smo donijeli bod. Zato danas uopšte nisam vjerrovao u ove rezultate
Gdje je igrana utakmica Gosk-Jedinstvo?
Igralo se u Gabeli, sudija umjesto ofsajda, svirao penal, drugaciji rezim u prvom i drugom poluvremenu...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Kao i obicno u Gabeli, u drugom poluvremenu prestaju da vaze pravila nogometne igre, ali samo za gostujucu ekipu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
5/8Mokroguz je napisao/la:ORAŠJE - BRANITELJ 1 Branitelj je jedna ekipa koju ocekujem da ce biti na dnu tabele vecinom ako ne i stalno, Orasje dobrim startom otvorio sezonu i nastavlja tako dok ne naleti na neku jacu ekipu barem
BRATSTVO - SLOGA LJUBUŠKI 1 Cisto zbog domaceg terena, tvrda ekipa Bratstva, ali je Sloga itekako motivisana, nece biti lahko
BUDUĆNOST - PODGRMEČ 1 Podgrmec nazalost ocekujem na dnu tabele, Buducnost k'o i uvijek solidna ekipa + kod kuce su
ČAPLJINA - RUDAR K. 2 Rudar bolji, mislim da ce Capljina biti na dnu ove sezone pa nema sta traziti ovog kola, mozda tek protiv Podgrmeca, Novog Travnika itd.
GORAŽDE - RADNIČKI X Teska tekma za prognozirati, valjda je nerijeseno najsigurnije
NOVI TRAVNIK - BOSNA VISOKO 2 BV u zaletu, ako su mogli probiti odbranu Gorazda, mogu sigurno ovdje visoku pobjedu ostvariti
GOŠK - JEDINSTVO 1 GOSK kod kuce plus zestoka ekipa, Jedinstvo nemoze parirati nazalost
METALLEGHE B.S.I. - ZVIJEZDA 1 Domacini medju glavnim kandidatima za titulu, Zvijezda izgleda mogla kiksati protiv N.Travnika pa zato ocekujem pobjedu domacina
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
sodaacm je napisao/la:ORAŠJE - BRANITELJ ..... 1X ( Orasje krenulo jako tako da mislim da imaju sansu i "poptoru" za borbu za PL ali Branitelj ako se zatvori kako samo oni znaju onda ni X nije iskljucen)
BRATSTVO - SLOGA LJUBUŠKI...... 1 ( Kao sto sam vise puta naglasio komsije su mnogo jaki u carsiji)
BUDUĆNOST - PODGRMEČ..... 1 ( Mislim sve ostalo bi bilo nevjerovatan rezultat)
ČAPLJINA - RUDAR K...... 1 ( Domacini moraju uzeti)
GORAŽDE - RADNIČKI ....2x ( vjerujem da mozemo ponoviti jesenji dio od prosle sezone, iz Gorazda se nikad nismo vratili bez bod(ova) tako da navijacki sam stavio nasu pobjedu ali ni nerijeseno nije los za nas)
NOVI TRAVNIK - BOSNA VISOKO ....1 ( prekid serija za obje ekipa)
GOŠK - JEDINSTVO.... 1 ( zao mi je Biscana nadam se da ce se trgnuti vrlo brzo ako nista radi onda radi super navijaca ali tesko ce se u Gabeli iscupati ali daleko od toga da su ne pobjedivi to smo mi dokazali )
METALLEGHE B.S.I. - ZVIJEZDA ....1 ( Iako nisam htio staviti cistog keca ali kad sam vidio ko sudi tu tekmu to mi je promjenilo odluku, Zvijezdi ce trebati jos par kola da dodju na svoje )
Mirza Kazlagic je kriv sto nisam sve pogodio

Prvo poluvrijeme se igralo tacno momacki, i jedni i drugi igrali cvrsto i jako, bilo sansi i sa jedne i sa druge strane, sudija bio 55:45 za domace, onda samo okrenu, navlaci, navlaci, navukao 3-4 slobodnjaka na 20m, i onda poslije penala fol poceo opet normalnije suditi...Zoom088 je napisao/la:Kao i obicno u Gabeli, u drugom poluvremenu prestaju da vaze pravila nogometne igre, ali samo za gostujucu ekipu.
8/8, drugo kolo 6/8 i prvo kolo 5/8. Mislim da trenutno niko nije ni blizu što se tiče pogađanja ishoda susretasony_91 je napisao/la:Orašje - Branitelj 1 (Očekujem sigurnu pobjedu domaćina)
Bratstvo - Sloga 1 (Iako gosti imaju kvalitetan tim mislim da pobjeda domaćina ovdje ne bi trebala doći u pitanje)
Budućnost - Podgrmeč 1 (Nije vrijeme za kiks Budućnosti. Obično se to dešava u kasnom dijelu jesenje polusezone)
GOŠK - Jedinstvo 1 (Jedinstvo obezglavljeno nakon Čalinog odlaska. Ukoliko se stvari ubrzo ne poslože biti će ovo još jedna polusezona za zaborav u Bihaću)
Čapljina - Rudar 1 (Previše bi bilo da Čapljina iz prva tri kola ima ni jedan ili jedan bod)
Goražde - Radnički X (Dvije iskusne ekipe. Očekujem utakmicu sa malo golova i na kraju remi)
Novi Travnik - Bosna 1 (Mislim da će ovdje domaćin doći do prvih bodova. Zbog mlade ekipe gostiju neće im biti lako, ali, ukoliko domaći tim misli ostati u ligi ovdje se pobjeda mora upisati)
Metalleghe - Zvijezda X (Susret dvije kvalitetne ekipe. Zvijezda u ovom trenutku po meni posjeduje ako ništa zvučniji igrački kadar i mislim da bi ovdje trebali doći do povoljnog rezultata. Odrađene su dobre pripreme za ovaj susret i pobjeda domaćina bi bila veliki neuspjeh za goste. U Jajcu neće biti pritiska od strane domaćina i gostujući igrači će imati sve uslove da dođu do povoljnog rezultata)

Prva liga FBiH, 4. kolo
U vikendu koji dolazi odigrat će se utakmice 4. kola Prve nogometne lige FBiH u sezoni 2015/16.
Subota, 29.08.2015 u 16:30
VISOKO: Bosna
-
Metalleghe BSI
KAKANJ: Rudar
-
Goražde
BIHAĆ: Jedinstvo
-
Čapljina
S. MOST: Podgrmeč
-
GOŠK
LJUBUŠKI: Sloga
-
Budućnost
ORAŠJE: Orašje
-
Bratstvo
Nedjelja, 30.08.2015 u 16:30
MOSTAR: Branitelj
-
Zvijezda
LUKAVAC: Radnički
- Novi Travnik
TABELA nakon 3. kola
1. BUDUĆNOST 9
2. ORAŠJE 9
3. RADNIČKI 7
4. BOSNA V. 6
5. BRATSTVO 6
6. METALLEGHE 5
7. GORAŽDE 4
8. GOŠK 4
9. ZVIJEZDA 4
10. SLOGA LJ. 3
11. N. TRAVNIK 3
12. ČAPLJINA 3
13. PODGRMEČ 3
14. RUDAR K. 1
15. BRANITELJ 1
16. JEDINSTVO 0
Zanimljivo će biti više-manje na svim susretima, jer u prethodna tri kola napravljeno je dosta iznenađenja, tako da gotovo u svim utakmicama nema favorita.
U Visokom će Bosna dočekati Metalleghe, a biće ovo zasigurno jedna neizvjesna utakmica u kojoj je teško prognozirati rezultat. Rudar će na domaćem terenu odmjeriti snage sa Goraždem. Kaknjci su blagi favoriti zbog prednosti domaćeg terena, a inače su obje ekipe izjednačene što se igračkog kadra tiče.
Bihaćko Jedinstvo bi moglo ostvariti prvu pobjedu u prvenstvu, a ujedno i osvojiti prve bodove nakon katastrofalnog starta sezone. U goste im dolazi neuvjerljiva ekipa Čapljine, koja je tek u prošlom kolu upisala prve bodove, dok je prethodno na domaćem terenu, a zatim i na gostovanju u Lukavcu ostala bez bodova.
Podgrmeč je ekipa koju od starta svi otpisuju, ali pokazali su da su iznenađenja moguća kada su u drugom kolu savladali favorizirano Bratstvo. Ipak, visoki porazi od Orašja i Bratstva su stvarni pokazatelj što se forme ekipe iz S. Mosta tiče. GOŠK je igrački defitinivno jača ekipa, tako da su u ovom susretu šanse Podgrmeča da ostvari pobjedu veoma male, ali ipak postoje.
Dvije preostale utakmice koje se igraju u subotu će biti veoma neizvjesne. Vidjećemo šta Sloga, koja je dobila iskusnog Ivu Išutka za šefa struke, može napraviti protiv zahuktale Budućnosti, a uzbudljivo će biti i u Orašju, gdje "labudovi sa Save", koji su također odlično otvorili sezonu i još uvijek nisu osjetili gorčinu poraza, dočekuju susjede iz Gračanice, ekipu Bratstva koja na početku igra "toplo-hladno".
U nedjelju će Radnički pokušati da u susretu s novajlijom - Novim Travnikom, nastavi niz bez poraza i još više poboljša svoju poziciju na tabeli. Eventualnim kiksevima Orašja i Budućnosti Lukavčani bi zasjeli na sam vrh prvenstvene tabele, tako da su male šanse za neko iznenađenje u ovom susretu.
Drugi susret koji se igra u nedjelju biće još uzbudljiviji, jer će u Mostaru, odnosno u Rodoču snage odmjeriti Branitelj i Zvijezda. Branitelj u susret mora ući bez kalkulacija, jer sve drugo osim pobjede zalijepit će ih na samo dno tabele. S druge strane, Zvijezda će odigrati drugu uzastopnu utakmicu na gostujućem terenu, gdje će svakako tražiti pobjedu kako bi se priključili vrhu tabele i krenuli u realizaciju zacrtanog cilja, odnosno povratka u Premijer ligu.
Sretno svim ekipama.

TABELA nakon 3. kola
1. BUDUĆNOST 9
2. ORAŠJE 9
3. RADNIČKI 7
4. BOSNA V. 6
5. BRATSTVO 6
6. METALLEGHE 5
7. GORAŽDE 4
8. GOŠK 4
9. ZVIJEZDA 4
10. SLOGA LJ. 3
11. N. TRAVNIK 3
12. ČAPLJINA 3
13. PODGRMEČ 3
14. RUDAR K. 1
15. BRANITELJ 1
16. JEDINSTVO 0
Zanimljivo će biti više-manje na svim susretima, jer u prethodna tri kola napravljeno je dosta iznenađenja, tako da gotovo u svim utakmicama nema favorita.
U Visokom će Bosna dočekati Metalleghe, a biće ovo zasigurno jedna neizvjesna utakmica u kojoj je teško prognozirati rezultat. Rudar će na domaćem terenu odmjeriti snage sa Goraždem. Kaknjci su blagi favoriti zbog prednosti domaćeg terena, a inače su obje ekipe izjednačene što se igračkog kadra tiče.
Bihaćko Jedinstvo bi moglo ostvariti prvu pobjedu u prvenstvu, a ujedno i osvojiti prve bodove nakon katastrofalnog starta sezone. U goste im dolazi neuvjerljiva ekipa Čapljine, koja je tek u prošlom kolu upisala prve bodove, dok je prethodno na domaćem terenu, a zatim i na gostovanju u Lukavcu ostala bez bodova.
Podgrmeč je ekipa koju od starta svi otpisuju, ali pokazali su da su iznenađenja moguća kada su u drugom kolu savladali favorizirano Bratstvo. Ipak, visoki porazi od Orašja i Bratstva su stvarni pokazatelj što se forme ekipe iz S. Mosta tiče. GOŠK je igrački defitinivno jača ekipa, tako da su u ovom susretu šanse Podgrmeča da ostvari pobjedu veoma male, ali ipak postoje.
Dvije preostale utakmice koje se igraju u subotu će biti veoma neizvjesne. Vidjećemo šta Sloga, koja je dobila iskusnog Ivu Išutka za šefa struke, može napraviti protiv zahuktale Budućnosti, a uzbudljivo će biti i u Orašju, gdje "labudovi sa Save", koji su također odlično otvorili sezonu i još uvijek nisu osjetili gorčinu poraza, dočekuju susjede iz Gračanice, ekipu Bratstva koja na početku igra "toplo-hladno".
U nedjelju će Radnički pokušati da u susretu s novajlijom - Novim Travnikom, nastavi niz bez poraza i još više poboljša svoju poziciju na tabeli. Eventualnim kiksevima Orašja i Budućnosti Lukavčani bi zasjeli na sam vrh prvenstvene tabele, tako da su male šanse za neko iznenađenje u ovom susretu.
Drugi susret koji se igra u nedjelju biće još uzbudljiviji, jer će u Mostaru, odnosno u Rodoču snage odmjeriti Branitelj i Zvijezda. Branitelj u susret mora ući bez kalkulacija, jer sve drugo osim pobjede zalijepit će ih na samo dno tabele. S druge strane, Zvijezda će odigrati drugu uzastopnu utakmicu na gostujućem terenu, gdje će svakako tražiti pobjedu kako bi se priključili vrhu tabele i krenuli u realizaciju zacrtanog cilja, odnosno povratka u Premijer ligu.
Sretno svim ekipama.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Re: Prva liga FBiH, 4. kolo
E ovo se zove uvod u naredno kolo. Ko zna , zna 
Bravo Zoom

Bravo Zoom
Zoom088 je napisao/la:U vikendu koji dolazi odigrat će se utakmice 4. kola Prve nogometne lige FBiH u sezoni 2015/16.
VISOKO: Bosna-
Metalleghe BSI
KAKANJ: Rudar-
Goražde
BIHAĆ: Jedinstvo-
Čapljina
S. MOST: Podgrmeč-
GOŠK
LJUBUŠKI: Sloga-
Budućnost
ORAŠJE: Orašje-
Bratstvo
MOSTAR: Branitelj-
Zvijezda
LUKAVAC: Radnički- Novi Travnik
TABELA nakon 3. kola
1. BUDUĆNOST 9
2. ORAŠJE 9
3. RADNIČKI 7
4. BOSNA V. 6
5. BRATSTVO 6
6. METALLEGHE 5
7. GORAŽDE 4
8. GOŠK 4
9. ZVIJEZDA 4
10. SLOGA LJ. 3
11. N. TRAVNIK 3
12. ČAPLJINA 3
13. PODGRMEČ 3
14. RUDAR K. 1
15. BRANITELJ 1
16. JEDINSTVO 0
Sretno svim ekipama.

-
- Kontakt:
Sad će svi pohvaliti ZOOMa na uvodu u 4 kolo i niko nece prognozirat. 

A neko ce, te pohvale prokomentarisatiSiouxLukavac je napisao/la:Sad će svi pohvaliti ZOOMa na uvodu u 4 kolo i niko nece prognozirat.

Rano je za prognoze, barem dok ne izadje lista sudija, jer su stvarno sve zanimljive tekme i ja ne vidim siguricu nigdje

EDIT:

@theboss_RD07 vidim ja nesta mi tu ne stima, nikako da skontam sta je

Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 27 avg 2015, 13:30, ukupno mijenjano 2 puta.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- theboss_RD07
- Kontakt:
@Mokroguz profulo si nedjelju 
@Zoom svaka cast na uvodu
Sto se tice prognoza..
-
Metalleghe BSI - X - Jako tvrda utakmica. Bosna ce pokusati da se vrati na pobjednicki kolosijek, a Metalleghe ne zeli da zaostane za vodecim ekipama.
-
Goražde - 1 - Domacinski. Sumnjam da Gorazde moze izvuci vise od boda. To im je maksimum, ali sumnjam da ce i to uspjeti
-
Čapljina - 1 - Duel izmedju dva tima koja su jako lose otvorili sezonu. Biscani moraju uzeti 3 boda ovdje, nebitno na koji nacin
-
GOŠK - 2 - Cak ni ona pobjeda protiv Bratstva me nije ubijedila da su klub kojeg se treba bojati. Za mene su i dalje sigurni putnici u nizi rang.
-
Budućnost - X - Jako teska utakmica za prognozirati. Buducnost u jakom naletu. Otvorili su sezonu sa 100% ucinkom. Ali ni Sloga nije bezopasan tim, pogotovo sada sa Ivom na kormilu. Ne znam koliko toga im je uspio ubaciti u glavu za ovu siću vremena, ali vidicemo...
-
Bratstvo - 1 - Orasje takodjer u naletu, kao i Buducnost imaju 100% ucinak na startu. Imam neki osjecaj da ce Bratstvo prekinuti taj niz, ali opet i nisu nesto u gostima pa sam se odlucio za kec.
-
Zvijezda - 2 - Ponovo navijacki. Nisam pratio Branitelj i nisam siguran koliko 'dopustaju da se igra' na svom terenu ali nasi sigurno zele da ostanu blizu ovih vodecih ekipa + su nafurani nakon boda iz Jajca
- Novi Travnik - 1 - Ne znam sta da kazem... Radnicki odlican na startu prvenstva, NT nesto na guzove izvlace na domacem terenu. Mislim da nemaju kvalitetu da ozbiljnije ugroze momcad sa Josika

@Zoom svaka cast na uvodu

Sto se tice prognoza..

⭐
Novi je trener u Jedinstvu, a Jedinstvo je opcenito sa Capljinom igralo 3 za 3, pa cemo vidjeti, jer igracki nista bolji nismo od njih, a vidjecemo kako ce to Benjo posloziti u nastavku sezone...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.