-I dalje lopta najveći dio vremena presporo kruži da bi se išta napravilo (a da nije solo prodor Kondogbie koji je klasa) protiv Atalante koja se brani sa 4+5 igrača.Uz to još Jovetić i Palacio često preblizu jedan drugome stoje i ovako zagušuju previše zagušenu sredinu
-bekovi su užas,osim što ne mogu ništa prema naprijed napravit ne znaju ni prepoznat na vrijeme kretanje suigrača i dat pass.Ako se ne dovede jedan dobar bek minimalno nema tu kruha.Za Medela isto vrijedi...oteže previše s loptom dok mu se suigrači nude u dobrim situacijama.Također se zbog njega popušilo par kontri.Zbog Gokua također,zato je vjerojatno i izasao na poluvremenu
-Brozović najbolji za sada (iako,dobar dio prvog dijela sam propustio dok sam trazio dobar stream),očekivao sam ovako nesto večeras.
-Klupa nikakva,nema tu nekog tko moze nesto promijenit ulaskom
-Dobilo se dosta duela večeras,ima tu nekoliko fizički baš mocnih igrača.Kako bi tu Kovacic sjeo ne smijem ni razmišljat...
-Stoperi jako dobri za sada.Minimalno dvije klase iznad onog prošle sezone
Bit će ovo 0-0 ako netko ne odluči sam riješit utakmicu (ili ne padne iz prekida).Mozda Brozović ili Kondogbia.
Izbori