AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Očekujem red, rad i disciplinu... Mislim da ćemo ove sezone igrati kao Atletico kad ih je tek Simone preuzeo 

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Galliani: "If Soriano doesn't arrive, then we won't sign anyone else. If he does arrive, then one of our midfielders have to leave."
Galliani: "We have made an offer for Soriano, and we won't change it. It's up to Sampdoria to decide."
Galliani: "Ibra? It's very difficult. I think that he will stay at PSG."
Galliani: "If Balotelli returns to Milan, then it will be his last chance, and he knows it."
Galliani: "We are in negotiations with Liverpool for Balotelli, but we haven't agreed upon how his salary will be paid."
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- _forzamilan_
- Kontakt:
Forza Milan!!!!!!!!!!!! Fino alla morte!!!!!!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- muha milanez
- Kontakt:
Forzaaa Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Koji ku.rac je ovo zaglavilo 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Jesmo losi, izgleda ista meta isto odstojanje kao i prosle sezone. Nema igraca na sredini koji zna igrat lopte, gledaj Bertolacija kao i da ne igra. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Prejak igrac ,nema sta samo im jos Soriano fali da upotpuni vezni red [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Glavu gore momcino, bice bolje....
E sad ce nam stvarno biti tesko
E sad ce nam stvarno biti tesko

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
A bookte **** mu staru glupu mali je puko pod pritiskom, sto nije kreno odmah s zapatom... pliva cijelo vrijeme ccc
ccc i yebaji ga sad
koji luzerski klub je milan postao jos jedna sezona razocarenja na pomoli dzaba potrosenih 100 miliona kada kupujes pogresne igrace samo daj napadace a niko ne zna podvalit lopte pa bolje da su za Pjanica ponudili 50 miliona da ima ko igrati na sredini a ne neke bertacolije qrce palcove
Gore nije moglo.Hajd prekrsaj,al' daje drugi zuti??
Ne znam,tesko mi da budem pametan..
Ne znam,tesko mi da budem pametan..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Dva faula i dva zuta kartona. Drugi prestrogo. Slabi smo bili i sa 11 a kako tek sad
Il Club più titolato al mondo!
Poistiha ljudi tek je pocetak sezone, izgubi i juve kuci pa sta sad
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Juve je imao 7 cistih zicera i vile su pronjele Udine, a Milan nema ni polusanse, mrtva sredina , mtrav napad, odbrana isto tanka...pogresno potrosenih 86 mil euramilanist je napisao/la:Poistiha ljudi tek je pocetak sezone, izgubi i juve kuci pa sta sad
Re: RE: Re: AC Milan
Juve me ne zanima taman kad bi izgubili sve i zadnju tekmu do kraja.milanist je napisao/la:Poistiha ljudi tek je pocetak sezone, izgubi i juve kuci pa sta sad
Fokus je na Milanu i da se sve radi neplanski.Izgledamo k'o ekipa momaka koji su tu na terminu..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Zar mislis da ce se Juve ili bi ko odje naigrati protiv Viola? slabe su sanse.meskalin je napisao/la:Juve je imao 7 cistih zicera i vile su pronjele Udine, a Milan nema ni polusanse, mrtva sredina , mtrav napad, odbrana isto tanka...pogresno potrosenih 86 mil euramilanist je napisao/la:Poistiha ljudi tek je pocetak sezone, izgubi i juve kuci pa sta sad
Onako realno remi bi nam bio idealan.
Sve o cemu se trabunjalo ovdje, kao i sto su navijaci pred tekmu na transu napisali sve se vidi.... nema niko kreativan da pokrene napad. Mozes dovesti 16 Balotellija i Batistutu iz najboljih dana, ali dzaba kad nemas igraca da poveze redove....
Drugi zuti prestrog, pa 2 faula 2 zuta, nidje veze... T.Silva je zabio autogol kad je debitovao, evo Ely crveni.
Drugi zuti prestrog, pa 2 faula 2 zuta, nidje veze... T.Silva je zabio autogol kad je debitovao, evo Ely crveni.
meskalin je napisao/la:Juve je imao 7 cistih zicera i vile su pronjele Udine, a Milan nema ni polusanse, mrtva sredina , mtrav napad, odbrana isto tanka...pogresno potrosenih 86 mil euramilanist je napisao/la:Poistiha ljudi tek je pocetak sezone, izgubi i juve kuci pa sta sad
Koliko ste to para potrosili ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.