FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 23 avg 2015, 19:47

SWRA1921 je napisao/la:Ne bi bilo lose probati sa Kokotom u spicu a Thiagom na krilu.
Ne bi lose bilo probati sa Kokotom na klupi a Tiagom na terenu. Ovo je situacija kada si opasan sa obje strane ono cemu se tezi. Tiago odlican bez greske i pet puta opasni po gol od Kokota. Stokicu samo treba utakmica za njega se ne sekiram znam da valja. Ovakvo sudjenje mozdmo ocekivati do kraja sezone prelose i dobicemo karton kad god se namjestimo i za najmanju glupost jedino osigurac je da dovedemo jos kojeg igraca vec imamo dvojicu sa crvenim i to cim prije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 23 avg 2015, 19:51

Često sam oprezan kod pohvala igračima drugih klubova koji su popularni u medijima. Ovdje po komentarima se pisalo kao da ćemo se raspasti ako Jocu ne dovedemo, a sad vidimo da od njega nema ništa. Frajer je izgubljen totalno. Ne znam kakav ugovor ima, ali ni marke do sad nije zaradio. Ne mogu da vjerujem kakav nedostatak volje, pa sportista si, zar ti kolko toliko ne bi trebalo biti drago da igraš utakmice svako 7 dana?

Ostatak ekipe je mogao angažovanije, ali je i ovo dosta dobro. Da je realizacija bolja bilo bi ovdje najmanje tri razlike. Dobro bi bilo poraditi i na tačnosti pasova, mora protok lopte biti puno bolji. Čim smo sastavili nekoliko pasova iz prve, odma smo i zabijali.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 23 avg 2015, 19:53

Huh kakva utakmica, zaslužena pobjeda naših. Opet su Želju nosili navijači u najtežim trenucima :bow: . Na suđenje nemam komentara, jeb.o li ih otac sve kolektivno u onoj "instituciji"
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 avg 2015, 19:53

Joco klupa, Kokot na svoju prirodnu poziciju, Tijago na krilo.. Jocina igra sramotna, bez trunke volje. Ostali solidno odigrali. Amir nije bio na nivou ali to se moglo i očekivati posle pauze.. Djelmic i Blagojević po meni medju boljima i naravno Tijago koji je pokazao za pola sata sto neki ne mogu u nekoliko utakmica.. Obavezno mora počinjati ako je fizički spreman.. Velež medju lošijim ekipama koje sam u zadnje vrijeme gledao na Grbavici.. Osim gola nisu imali šuta..
BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 avg 2015, 19:54

Tiago je strašno neodgovoran u odbrani, Velež napada svi naši iza lopte, on luta negdje u napadu. Ako taj segment igre popravi mogao bi umjesto Kokota u prvih 11. Ali što se ofanzive tiče, tu je fantastičan, brz, nezgodan, nepredvidiv, izbaci Maletića pred kraj utakmice, kažu da su ga u Hrasnom našli. :rol:
Beganović me danas nervirao. Trom, spor, lijen, svaki napad je usporio. Pod hitno nutricionisti.
Stokić kao da igra pod prisilom. Nadam se da će što prije pročepiti i zabiti gol da razbije tu barijeru više.
Kokot kao i uvijek, na iskustvo igra, zabio je taj gol, ali tanko je to...
Đelmić je igračina.
Hadžiahmetović - čini mi se da je ona povreda ostavila malo traga na njemu, nije to bio onaj pravi Amir.
Sadiković mlađi standardno dobar, par finih lopti, bravo Dado.
Blagojević standardno motor veznog reda. Ponekad potez viška, ali sve u svemu fina partija.
Mladenović - Bože sačuvaj.
Memija dosta agilan u napadu, šteta za onu priliku što je promašio.
Kosorić je bio dobar, siguran, kao i Bogdanović, šteta zbog crvenog kartona, mislim da je nezaslužen.
Sadiković stariji odličan na štoperu, par odličnih klizećih startova, izgleda da mu odgovara ta pozicija.

**** utakmicu ako se ne nerviram do devedesete minute :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 avg 2015, 20:00

Al kad Tijago krenu skakati posle tekme kad se sa Juga skandiralo savez napolje :rol: Nije ni počeo igrati a hoće da ga one ublehe suspenduju haha..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 23 avg 2015, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 23 avg 2015, 20:01

Hadzijalagic je napisao/la:Al kad Tijago krenu skakati posle tekme kad se sa Juga skandiralo savez napolje :rol: Nije ni počeo igrati a hoće da ga one ublehe suspenduju haha..
Jos da je razumio sta govore dobro bi bilo :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 avg 2015, 20:02

Uh teska utakmica ...bitna je pobjeda...komplikujemo al jbg to smo mi...idemo dalje
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 23 avg 2015, 20:03

INAT
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 avg 2015, 20:03

Vedad87 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Al kad Tijago krenu skakati posle tekme kad se sa Juga skandiralo savez napolje :rol: Nije ni počeo igrati a hoće da ga one ublehe suspenduju haha..
Jos da je razumio sta govore dobro bi bilo :D
Hebe se njemu, njega pozitiva neka opalila a pojma nema o čem mi supljiramo haha..
BUDI ŽELJO !!!

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 23 avg 2015, 20:08

Kako danas napisah dat ce ga Djelmic, evo ispostovao me covjek. :mrgreen: Ogi je jedan od boljih igraca. Mnogo je bolji nego kad je dosao na polusezoni, prosao sad pripreme s klubom i to se vidi na njemu! Tiaga mozda treba staviti od prve jer Joco izgleda nesretno, nesto nije dobro s njim. Nikako stavljati Tiaga umjesto Kokota na krilo jer Kokot mnogo radi u defanzivi, mozda to neki ne vide al to je cinjenica. U napadu Kokot malo štopa ali bori se. Dobro je nek smo dobili, bit ce ovo dobro! Naprijed Zeljo :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 23 avg 2015, 20:11

Ne znam zašto bi Kokot na klupu, što se mene tiče nek ovako da po jedan gol na svakoj utakmici, ne mora ništa više. To i jeste njegov zadatak. Ja bih njega njega umjesto Stokića, ne mogu da vjerujem da taj čovjek nije apsolutno ništa pokazao do sad.

Blagojevic clap:
Djelmic :clap: :clap:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 avg 2015, 20:11

Dobra igra nemam im sta zamjerit....KOP DAO DRUGI GO KAD SMO ZAGRMILI ODSJEKLE SE NOGE IGRACIMA VELEZA

Đelić najbolji igrač ove sezone :salut: :salut:
=\_1921_/=

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 23 avg 2015, 20:12

Jel u Zenici igramo s onim levatima sljedecu ?
19TM87 ZAVIDOVICI

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 23 avg 2015, 20:12

pride_of_merseyside je napisao/la:Ne znam zašto bi Kokot na klupu, što se mene tiče nek ovako da po jedan gol na svakoj utakmici, ne mora ništa više. To i jeste njegov zadatak. Ja bih njega njega umjesto Stokića, ne mogu da vjerujem da taj čovjek nije apsolutno ništa pokazao do sad.

Blagojevic clap:
Djelmic :clap: :clap:

Ali Joco baš ništa, zamijeniti uloge njemu i Thiagu, da Joco ulazi zadnjih 20 minuta.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 avg 2015, 20:14

thiago :kralj:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Rios

Post Postao/la Rios » 23 avg 2015, 20:14

Utakmicu koju bih ja licno podjelio na 3 djela..Prvi dio je nekih uvodnih 20-ak minuta kad smo postigli gol,bili agilni,ona prilika Dade..Drugi dio je od te neke 20 min. pa do gola Veleza,u tom periodu je nekako splasnula nasa igra,vise je to meni licilo na neku prijateljsku utakmicu nego na ligasku.Najprije zbog Veleza koji je djelovao nezainteresovano i igrao slabo..I onda iz takve igre padne gol,nasa odbrana staticna,bez veze,iz nikakve igre fakticki Velez zabio..Treci period je od gola pa dalje,a uveliko je odredjen crvenim kartonom Kosoricu.U daljnjoj perspektivi taj karton ce nam otezati svakako,ali danas mi se cinio jako dobrim jer je igrace prodrmao,probudio publiku,svojevrsna sok terapija je bio zaista..
Vidim da se uglavnom slazemo svi,Stokic je zreo za klupe,totalno losa utakmica..Amir se tek vratio nakon povrede,malo se osjete posljedice ali bice to ok aBd..Ostali svi dobri,posebno bih izdvojio Djelmica,Blagojevica i Bogdanovica..Jah,i Sadikovica takodjer.. :thumbup:
Thiago me odusevljava iz utakmice u utakmicu.Prije ove utakmice sam ga prizeljkivao od pocetka,nakon ove ga vec zaista i ocekujem od prve minute umjesto Stokica,Kokot u spic a on na krilo.Momak je unio preokret,asistencija plus jos 2 pripremljene odlicne situacije za saigrace.Bravo momak :clap:
Na kraju cestitke Odi i momcima,pobjeda i ovjera 4 gostujuca boda :salut:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 23 avg 2015, 20:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 23 avg 2015, 20:15

Joco nije prosao pripreme, dok uhvati formu bit ce odlican, mi koji pratimo nasu ligu znamo o kakvom se igracu radi, ali slazem se da ga je bolje koristiti kao jokera.

Najdraze i najsladje, ali za srce najteze su mi ove utakmice kao danas.

Fali nam drugi napadac, vidi se iz aviona.

Protiv Mladosti bi trebali igrati u Kaknju, najavljeno je da ce im stadion biti spreman do 6. kola.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 23 avg 2015, 20:16

fedeltafrotta je napisao/la:thiago :kralj:
svaka cast brazilcu al po po mom nekom vidjenju danasnje utakmice dado sadikovic :tokralju:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 avg 2015, 20:20

Uvjek zaboravimo Dadu.. Rame uz rame sa Djelmicem i Blagojevicem.. Valjda nije ozbiljnije povredjen..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, Hrammm1921, Lokomotifa, ristagrad i 39 gostiju.