FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hebo ga ja
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ebo li vam pas majku, pa poludio bi
TIAGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakva je ovo zvijer
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Gdje je Enis prošle sezone kod Adžema igrao stopera, kad je odlično odigrao, protiv Slobode u Tuzli?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DaVirtu4l je napisao/la:Gdje je Enis prošle sezone kod Adžema igrao stopera, kad je odlično odigrao, protiv Slobode u Tuzli?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- fanatic1991
- Kontakt:
Neko snimak drugog pogotka? propustio sam :/
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Tesko ali zasluzeno. Kosoric zasluzen crveni, bez potrebe. Neoprezno. Tiago dobar. Blagojevic i Djelmic takodje. Bogi solidan. Ostali malo losiji nego inace. Stokic slab, kao i Kokot. Idemo dalje. Volim te Zeljo....
-
- Kontakt:
Ne volim kritikovati igrače, ali zašto Stokić igra preko volje. Je li ima neki problem.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
meni se najvise svidio ogi i tiago! dado isto dobar bio uz jovija... ali ogi nam nosi igru
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Jocu treba preselit na klupu nek se malo dohaviza
Jocu na hlađenje definitivno, Thiago mora u prvih 11.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne bi bilo lose probati sa Kokotom u spicu a Thiagom na krilu.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne slazem se jer ne smijemo sve karte baciti odmah u vatru. Uzet cu ovaj danasnji tj, najblizi primjer. Recimo da je tako bilo, i da ubacio danas Jocu koji uopste nije motiviran a to sam primijetio cak kada smo igrali euro tekme, vjerujte da uopste ne bi postigli ovaj pobjedonosi gol jer bi se utopio u bezidejni tempo koji smo tada igrali. Sa druge strane, Thiago je bas ono sto nam treba, tj igrac sa klupe koji ce svojim potezom donjeti prevagu na terenu sto je i uradio.
Vjerujem da Oda nije toliko naivan pa da baci sve u vodi.
Jocu treba pustiti jos para kola, tj sacekati ga pa da vidimo hoce li biti sta od njega, u suprotnom bi radije stavio Kokota u vrh (koji realno brzo padne, negdje oko 30 min, ali bori se i ja sam sa njim zaista zadovoljan) a Thiaga staviti na lijevu stranu, ali opet ponavljam, polako i trebalo bi sacekati Jocu da vidimo hoce li sta konkreno napraviti, jer ipak ucinak se pise, a to hoce li on mrdnuti guzom to me ne zanima, koliko njegova ucinkovita lopta ili gol.
Uglavnom, najbitnije je da imamo adekvatnu konkurenciju gore, pa Joci preostaje ili da se brzo prilagodi pa da pocne davati razultate ili da preseli na klupu.
Ja kad sam ovdje pisao SAVEZ NAPOLJE i protiv Sirokog mnogi su me napadali, a kako vidim da se pofino aludiralo SAVEZU.
Danas je Kosoric zasluzio crveni, ali crveni karton nije dones kada je napravljen preksraj vec kad je igrac Velez spustio stucnu i poceo se opet previjati uz jauke kada je vidio "povredu". Tada, uz povike "povrijedenog" i igraca su izvojevali crveni karton.
SALDO: Ovakav tip utakmice se treba na vrijeme desavati a ne dozvoljavati da ulazimo u sok zavrsnice gdje posnate sve moguce na kraju.
U prvom dijelu smo ih mogli vrlo lako rijesi i ispratiti na poluvrijeme sa cak tri gola u mrezi gdje bi bilo sve gotovo, ali nonsalantnost nasih u zavrsnici nas je odvela u sok zavrsnicu. Nadam se da ce Oda nasim skrenuti paznju na ove stvari, jer OVAKVA ekipa se moze nositi sa svakim, treba samo znati iskoristiti odredeni momentum jer je zaista bespotrebno od ciste utakmice dovedemo sebe u problem. Kako god, opet pohvale za adekvatnu izmjenu u pravom trenutku koja je urodila plodom.
Vjerujem da Oda nije toliko naivan pa da baci sve u vodi.
Jocu treba pustiti jos para kola, tj sacekati ga pa da vidimo hoce li biti sta od njega, u suprotnom bi radije stavio Kokota u vrh (koji realno brzo padne, negdje oko 30 min, ali bori se i ja sam sa njim zaista zadovoljan) a Thiaga staviti na lijevu stranu, ali opet ponavljam, polako i trebalo bi sacekati Jocu da vidimo hoce li sta konkreno napraviti, jer ipak ucinak se pise, a to hoce li on mrdnuti guzom to me ne zanima, koliko njegova ucinkovita lopta ili gol.
Uglavnom, najbitnije je da imamo adekvatnu konkurenciju gore, pa Joci preostaje ili da se brzo prilagodi pa da pocne davati razultate ili da preseli na klupu.
Ja kad sam ovdje pisao SAVEZ NAPOLJE i protiv Sirokog mnogi su me napadali, a kako vidim da se pofino aludiralo SAVEZU.

Danas je Kosoric zasluzio crveni, ali crveni karton nije dones kada je napravljen preksraj vec kad je igrac Velez spustio stucnu i poceo se opet previjati uz jauke kada je vidio "povredu". Tada, uz povike "povrijedenog" i igraca su izvojevali crveni karton.
SALDO: Ovakav tip utakmice se treba na vrijeme desavati a ne dozvoljavati da ulazimo u sok zavrsnice gdje posnate sve moguce na kraju.
U prvom dijelu smo ih mogli vrlo lako rijesi i ispratiti na poluvrijeme sa cak tri gola u mrezi gdje bi bilo sve gotovo, ali nonsalantnost nasih u zavrsnici nas je odvela u sok zavrsnicu. Nadam se da ce Oda nasim skrenuti paznju na ove stvari, jer OVAKVA ekipa se moze nositi sa svakim, treba samo znati iskoristiti odredeni momentum jer je zaista bespotrebno od ciste utakmice dovedemo sebe u problem. Kako god, opet pohvale za adekvatnu izmjenu u pravom trenutku koja je urodila plodom.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 23 avg 2015, 19:49, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
"Na ovoj utakmici smo definitivno dobili jednog novog igrača koji može konkurisati za prvi tim. Mislim na Tiaga." rekao je Oda.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdohordas, Argentina, avalPacidoroP, b00t, bordobijeli, Burberry46, Cwirek, drzgemboadislic, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, HyperOS, Lynx, MaroonBjelave, Napaceni87, NazorUso, NekoSaDaleka, Noke995, Railwayman30, sebalos, tajsamja, voltron30, worchester i 347 gostiju.