Nikakav prblem brate, halalim, svi smo mi na istoj strani i imamo isti cilj..mma_hz je napisao/la:Hallali brate to sam u afektu onako napisao,i ja sam niko al zelim da ovo prevazidjemo..jeste bitno prozvati one za razisam...
vidis kako onaj njihov laze za onu djecu koju smo kao gadjali a pogledaj pocetak ovog klipa i reci ti meni jesuli ovo djeca i ko su ovi ljudi i sto im je dopusteno tako blizu naseg kopa..kad je derbi Kosevu npr nama na istoku "zatvore "slovo O ,iako je jug odvojena tribina,a tamo ostavili one klosare da provociraju.. su ovi likovi i gdje su ovdje djeca...nasi su morali da odg na ono prozivanje njihove neke karine...
a ovo u vezi slucaja Radovac ce dobiti svoj epilog jer jos ljudi jos nisu ni saznali za ovo kako treba,pa sta mislis ko mu je rekao da se "pokaje"...polahko,jedno za drugim..
Za zenicane ja necu vise da ista pricam. Gamad za koje sam i ranije znao da su gamad, al jucer su me samo uvjerili! Cernobilci mrtvi!
Mada i dalje ne opravdavam nase momke! Ne bi oni sa onoliko pirotehnike isli dole jucer da nisu htjeli belaj.. al u jednu ruku, kad iz kluba mogu davat masne plate igracima, pa ovi za to da hodaju po terenu, onda sigurno mogu i da placaju te kazne!