Ako ce saopstenja ovoliko uticat na sudije svaki klub po 3 treba izdaat u toku sedmice,jesmo mi katastrofa ali ovi sitni fauli i kako stiti zeljine igrace izludjujeCoraco je napisao/la:Trebao je i Čelik izdati saopštenje zbog onog ofsajda (tj. čiste situacije), nekako odmah nakon prekida situacija po lijevoj strani.1922VFC1981 je napisao/la:**** sve svoje ovaj sudija i mi trebamo izac sutra sa nekakvim obajvestnjem pa cemo vidjet kako bi nas gledali **** te liga ova
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
#musvdg
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
joj delegata... dabogda mu dijete silovano bilo... sta gledas u transparent, zino jer zna da je sve istina...
@convicts koliko je to penala svirano u nasu korist zadnjih godina?! aj nam reci...
@convicts koliko je to penala svirano u nasu korist zadnjih godina?! aj nam reci...
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 23 avg 2015, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni nije jasno sta je tacno, ovo iz saveza ili ono iz Zelje sto su crtali. Nigdje niko nije rekao da su crtali strucnjaci za te stvar i mislim da su obje pogresno uradjene. Niko nije uzeo u obzir ugao kamere i to mijenja one crte, ne crta se uvijek u odnosu na liniji 16 metara.. Neka nadju zajedno strucnjake i analiziraju ovo da bude 100% cisto..
Uz to ne vidim da se navlaci Sarajevu nesto, bile su dvije greske protiv njih. Penal protiv Zrinjskog i nepostojeci ofsajd protiv Drine ili koga vec..
Ne mogu se mijenjati price, jer sada se navlaci Sarajevu, sada Hercegovcima jer su Hrvati zbog politike ne znam vala
Uz to ne vidim da se navlaci Sarajevu nesto, bile su dvije greske protiv njih. Penal protiv Zrinjskog i nepostojeci ofsajd protiv Drine ili koga vec..
Ne mogu se mijenjati price, jer sada se navlaci Sarajevu, sada Hercegovcima jer su Hrvati zbog politike ne znam vala
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 23 avg 2015, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jbg stari treba probati, nema se šta izgubit. Pritisak urodio plodom.1922VFC1981 je napisao/la:Ako ce saopstenja ovoliko uticat na sudije svaki klub po 3 treba izdaat u toku sedmice,jesmo mi katastrofa ali ovi sitni fauli i kako stiti zeljine igrace izludjujeCoraco je napisao/la:Trebao je i Čelik izdati saopštenje zbog onog ofsajda (tj. čiste situacije), nekako odmah nakon prekida situacija po lijevoj strani.1922VFC1981 je napisao/la:**** sve svoje ovaj sudija i mi trebamo izac sutra sa nekakvim obajvestnjem pa cemo vidjet kako bi nas gledali **** te liga ova
@jovanmaksimović de briši tu bolesnu kletvu, il je barem prepravi

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto plodom sta nam je to sudija poklonio?Coraco je napisao/la:Jbg stari treba probati, nema se šta izgubit. Pritisak urodio plodom.1922VFC1981 je napisao/la:Ako ce saopstenja ovoliko uticat na sudije svaki klub po 3 treba izdaat u toku sedmice,jesmo mi katastrofa ali ovi sitni fauli i kako stiti zeljine igrace izludjujeCoraco je napisao/la: Trebao je i Čelik izdati saopštenje zbog onog ofsajda (tj. čiste situacije), nekako odmah nakon prekida situacija po lijevoj strani.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Da si gledao pressicu od prije par dana, bilo bi ti jasno da je sve ovo najmanje zbog Širokog.tuzlak1987 je napisao/la:Meni nije jasno sta je tacno, ovo iz saveza ili ono iz Zelje sto su crtali. Nigdje niko nije rekao da su crtali strucnjaci za te stvar i mislim da su obje pogresno uradjene. Niko nije uzeo u obzir ugao kamere i to mijenja one crte, ne crta se uvijek u odnosu na liniji 16 metara.. Neka nadju zajedno strucnjake i analiziraju ovo da bude 100% cisto..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da bi lakse namjestali...samozeljo1987 je napisao/la:odkud rudar u gradišci ?
Samo prva utakmica protiv Mladosti je igrana u Prijedoru. Olimpik i sada Travnik docekani su u Gradiskoj. Kao trava nije zadovoljila neko je pokrao silne pare koje su dobijene za izgradnju trave...

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
jovanmaksimović
Ne znam sada tačno, ali sjećam se jedne sezone i jednog perioda ne tako davno, 5-6 utakmica kući zaredom vam je penal sviran, 100% sam siguran u to ..
Ne znam sada tačno, ali sjećam se jedne sezone i jednog perioda ne tako davno, 5-6 utakmica kući zaredom vam je penal sviran, 100% sam siguran u to ..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
al sto me ove bh telekom reklame smaraju... da ne povjerujes... 

FOR PAUL
FOR PAUL

Ponos grada....
NK Celik Zenica
Robijasi 1988
NK Celik Zenica
Robijasi 1988
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Skolska akcija rodjenih, svaka cast mozete i do pobijede ovdje

Selji voda u usima nakon gola

Selji voda u usima nakon gola
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jel ga to Velez zavali iz ofsajda? Hehehene
Ponos grada....
NK Celik Zenica
Robijasi 1988
NK Celik Zenica
Robijasi 1988
Onda i ti napisi familija a ne famElija.Nadam se da se doticni nece ljutit.Alipasino je napisao/la:Nije Seljo nego Zeljo.Samo da ispravim navijaca fudbalskog kluba Slobode iz Tuzle na gresci u pisanju.Nadam se da se doticni nece nac uvrjedjen.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Paradzik se izgubio ko dijete u prodavnici slatkisa

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
gorane, dobices i ti cestitke... **** jedno...
FOR PAUL
FOR PAUL
Lakdrdija se nastavlja. Da Bog sacuva...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Kome ti to psuješ seljaće ?AsharaK je napisao/la:**** li vam majku, jeste li vi normalni?
Sta je smijesno, hoces da ti zovnem Radovca da te izroka?X31987 je napisao/la:

Zadnja izmjena: SWRA1921, dana/u 23 avg 2015, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.