FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2015, 17:30

Od Radovca nikad igraca nece bit a haman ni covjeka!! Fuj! Gle sad daje izjave za ss.ba kao nije iskreno mislio.. Upravo u takvim situacijama covjek i jest najiskreniji. A on je svoje rekao! Dakle mi smo fukare, koje bi zadnj marku dale za klu, a on je zvijezda koja ima platu 4 milje km i on smije hodat po terenu i smije ga bolit neka stvar za klub. OK mladi Samire, sjedi ti u svog q7, otidji do najblizeg nargila bara i uzivaj! Uzivaj jer si jednostavno sada na vrhuncu svoje karijere! Uskoro ces igrat u olimpicu druze moj! Koliko ih je bilo takvih poput tebe poslije rata...mislio sam, nadao sam da ces ti da uspijes, al haman sam se grdno prevario.
Samire, nisi prosao! :thumbdown:

Medju HZ ima pojedinaca koji uticu na ugled cijele grupe! Ja ne znam stvarno sta se to desava u vodstvu grupe, jer nemam kontakta sa njima nit imam ikakvog interesa da budem tu! Ali i ti momci koji vode grupu su kao i uprava kluba! NIJEMI KADA NE TREBA!

Uprava pada na ovom ispitu! Pala je i kad je bio Kodro na klupi, a padaju i sad! Samo sad ce posljedice bit puno gore! Nikad vise nece zadobit povjerenje raje i ono sto su imali kod nas!

A ako svi igraci na nas gledaju kao Samir Radovac.. Onda valjda vidite u cemu je njihov problem. Zvjezdice ne zele da im se ista psuje, pa tamam da gube bodove na gostovanjima u Travniku, Obarskoj i slicnim mjestima.
A haman oni imaju pravo da psuju i vrijedjaju navijace, da prijete navijacima, jer ocigledno uprava ostaje imuna na to. Jer da je to zabranjeno u klubu oni bi do sad vec bili kaznjeni, sto novcano sto udaljavanjem iz prvog tima! Al ocito kod nas sve moze.

I ovi sto predlazu sastanke, bravo dobra ideja. Al kako nam uprava reaguje na sve sto treba da reaguje ne nadajte se uopste bilo cemu!

Kao sto sam rekao, mene vise nema na kosevu, Samire tu zadnju marku cu od sad davat onim sto prose! Vise koristi nego gledat tebe na terenu!
Steta. Velika steta. :thumbdown:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 avg 2015, 17:30

igrao je Machado neki dan :D..ali je ako se dobro sjecam kaznjen sa 100 milja eura to je ono sto treba poceti praktikovati, visoke kazne za ovakve stvari pa nece vise, ovdje su ljudi najosjetljiviji na dzep
Pyro is not a crime !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 avg 2015, 17:34

SiouxLukavac je napisao/la:Ozbiljan klub sa kojim se često upoređujemo, Dinamo. Njihov igrač izlazi i pokazuje srednji prst navijačima, odmah sutradan press sa tim igračem, izvinjava se onim malobrojnim navijačima što dođu i naravno, to je zadnja njegova tekma u dresu Dinama bez obzira što je skupo plaćen i što je jedan od najboljih igrača. Eh to je ozbiljan klub.

Kod nas se šuti, nema nikakvih izjava, niko iz uprave da se izjasni o dešavanjima. Ide neko saopštenje o skandiranju Zeničana, smiješno. Svaki put nečim žele zamazati oči, pa nisu ni navijači glupi. I ova uprava, bez obzira na to što su uradili veze nema o vođenju kluba.

I mi se poredimo sa Dinamom, Rijekom... nikad!
hehe... Politika Dinama i Sarajeva i sam odnos na relaciji: Uprava - igrači - navijači, se u mnogo čemu razlikuje.
Baš Dinamo ne može i ne smije da nam bude primjer kako treba rješavati probleme unutar kluba.
F.K.SARAJEVO

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 23 avg 2015, 17:39

Radovac ako ne bude kaznjen ili suspendovan slobodno nek svi ostavku daju od Dine, Kusturice i ostale kompanije. Ovo govorim da mi otac rahmetli u upravi isto bi rekao.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 avg 2015, 17:40

belosevic28 je napisao/la:Nije vise fazon ni u bodovnom zaostatku , losim rezultatima... Fazon je sto debelo placeni manekeni daju sebi za pravo da setaju terenom, psuju a evo i prijete ''kokuzima,, koji iako ''bez marke u dzepu'' idu na svako gostovanje, kako bi njima davali podrsku.
I jos jednom, stidi se Samire !!!
Ja potpuno shvatam Samira. On i svi mi smo ocekivali da mu karijera ide u jednom pravcu a trenutno ide u suprotnom. Uhvatila ga je panika i bjesni okolo. Shvatam. Ali to sto je uradio ne mogu da opravdam.

Po meni ma jos par stvari zbog koje je jako pogrijesio.
Prvo na Zapadu "unositi strah" prijetnjom zivotu druge osobe je veliki prekrsaj kao da si nekog fizicki napao. Jos ako ostavis zvanicni zapis na FB onda mozes fasovati par godina tako da Samire ako ikad zaigras u inostranstvu - imaj u vidu.

Drugo ne mogu da svarim otkud ti osjecaj superiornosti i vise vrijednosti nad osobama koje MOZDA ne svojom krivicom finansijski i nisu imali srece ali ipak dolaze da te gledaju i podrze. Umjesto dubokog naklona ti ih prezrivo prozivas a nisi ni svjestan da uopste nisi bolji od njih kao ni ja i puno drugih. E to se prije rata zvao papanluk i svima nam se gadilo. Nase je dijete i volio sam da je kao igrac napravio uspjeh ali kao covjek Samir je za mene dno dna.

Klub je investirao u njega i treba mu pomoci da se ne unisti pa da i mi sta zaradimo dok mali nije puk'o. Treba sa njim porazgovarati o zivotu i kuda mali ide. Drugo treba mu stariji mentor da ga malo usmjerava a ne da mu se nabaci breme kapitena. To je bilo idiotski jer on to ocigledno ne moze podnijeti. Fizicku spremu mu dici na puno visi nivo. Na kraju mora igrati pored kvalitetnih igraca da se dogradi pa da ga tusnemo u buducnosti. Za to treba biti u timu koji ima glavu i rep.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2015, 17:43

Ma prodjite se ba sastanka igraca, navijaca, uprave i strucnog staba jer je daleko bitnije vrijedjanje zenicna na rasistickoj osnovi od psovanja i vrijedjanja igraca, navijaca, daleko je vaznije i od ocajnih partija koje tim pruza, daleko vaznije od toga sto pola tima nema kondicije za 60 minuta igre, vaznije je i od toga sto se trener mijenja a on zapravo nema pojma o tome... Sve je to puno vaznije jer ocito uprava misli da je neko glup pa po ko zna kpji put zamazuju nam oci nekim glupostima i debilskim saopstenjima!

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 avg 2015, 17:49

Zastone je napisao/la:Hoce li se udostojiti ovi iz uprave da odgovore na ovo sve..
Kada budu imali m.da hoće. Pitanje je hoće li ikada imati.
SRETAN BROJ - 1725

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 avg 2015, 17:51

FrancescoTotti je napisao/la:Ma prodjite se ba sastanka igraca, navijaca, uprave i strucnog staba jer je daleko bitnije vrijedjanje zenicna na rasistickoj osnovi od psovanja i vrijedjanja igraca, navijaca, daleko je vaznije i od ocajnih partija koje tim pruza, daleko vaznije od toga sto pola tima nema kondicije za 60 minuta igre, vaznije je i od toga sto se trener mijenja a on zapravo nema pojma o tome... Sve je to puno vaznije jer ocito uprava misli da je neko glup pa po ko zna kpji put zamazuju nam oci nekim glupostima i debilskim saopstenjima!

Ma jbse vise ba s tim,pa sta da radimo..da nastavimo da im **** majku,oni lose da igraju i tako dok ga ne opusimo do kraja...
neces vise na Kosevo OK ,ne moras al ne podgrijavaj atmosferu jos vise i ne pravi stvar jos gorom ba..sta bolan uprava zamazuje,sta treba tebe na mob nazvati da ti sve objasni jel...TBJ svakakvih likova ba,ko si ti ,sta hoces vise...uprava ne valja sad jel..e **** ti mali...
proci ce ovo sve,vraticemo se mi pobjedama,a vi svi ce te ponovo svrsavati na upravu a sad s erite koliko hocete..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 avg 2015, 17:53

E MOJ SAMIRE, NAKON OVOGA, TI SI SA SARAJEVOM ZAVRSIO.... jao kakav maloumni stvor i jos KAPITENSKU traku stavio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 avg 2015, 17:54

Uprava 'mudro' suti :crazy: Mislim, jasno je da ce se javiti samo kad nadju novog trenera, i kad sve bude gotovo. Nisu ludi da demantuju pricu oko novog trenera pa da onda za dva dana dodje novi trener :D
Trenutno je najbitnije da se skonta sta i kako dalje? Mislim na Upravu i trenera..i to sto prije. Da kazu kako jes' pa kako god to bilo, mi navijaci cemo to prihvatiti.
Oko Samira, neprofesionalan potez, lako ga je isprovocirao ovaj navijac. Shvatam ga da neda na familiju, ali navikni se na psovke, u profi fudbalu navijaci psuju igracima. Jes' da je zeznuto kad ti tvoji 'navijaci' to rade, ali ignorisi to..bice ti lakse. Na vrijeme se izvinuo, i mislim da treba na ovome zavrsiti, kad je odnos Samke-navijaci u pitanju. Naravno, klub ovo treba da kazni, bar pola plate za jedan mjesec, ipak oni svi vole pare..tu ih treba udariti ;)
Od sutra u nove pobjede!!! FKS

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 23 avg 2015, 17:58

Gojko u prvih 11, sad kad ga zabije tamo na debiju :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 avg 2015, 17:58

Eto Samire sada će te igrati pred 500 ljudi protiv Rudara, a Dino ti povećaj karte još pa to svedi na posjetu 250. Tako znači navijači zadnje pare izdvajaju za godišnju, člansku i karte, a oni ovako razmišljanje o tim istima. Dobro, kada je već tako nema ni mene protiv Rudara.

Uživajte i lijepo igrajte u posjeti od 500 ljudi sada vam sigurno niko neće psovati, a ni vi njima.
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2015, 17:59

mma_hz je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ma prodjite se ba sastanka igraca, navijaca, uprave i strucnog staba jer je daleko bitnije vrijedjanje zenicna na rasistickoj osnovi od psovanja i vrijedjanja igraca, navijaca, daleko je vaznije i od ocajnih partija koje tim pruza, daleko vaznije od toga sto pola tima nema kondicije za 60 minuta igre, vaznije je i od toga sto se trener mijenja a on zapravo nema pojma o tome... Sve je to puno vaznije jer ocito uprava misli da je neko glup pa po ko zna kpji put zamazuju nam oci nekim glupostima i debilskim saopstenjima!

Ma jbse vise ba s tim,pa sta da radimo..da nastavimo da im **** majku,oni lose da igraju i tako dok ga ne opusimo do kraja...
neces vise na Kosevo OK ,ne moras al ne podgrijavaj atmosferu jos vise i ne pravi stvar jos gorom ba..sta bolan uprava zamazuje,sta treba tebe na mob nazvati da ti sve objasni jel...TBJ svakakvih likova ba,ko si ti ,sta hoces vise...uprava ne valja sad jel..e **** ti mali...
proci ce ovo sve,vraticemo se mi pobjedama,a vi svi ce te ponovo svrsavati na upravu a sad s erite koliko hocete..
Moj post je bio uperen na to sto uprava ne kaznjava, ne osudjuje ponasanje nasih igraca na terenu i van njega, ali odmah osudjuju i daju saopstenja oko tog ponasanja zenicke publike (sto naravno i treba osudit), sto znaci da su svjesni svega ali ne reaguju oko nekih stvari!
Ne znam gdje si se ti nasao prozvanim i uvrijedjenim pa meni psujes? al eto...

Meni niko ne mora javljat nista, jer ja nisam nikakav faktor, ja sam samo navijac kluba koji bi i zadnju marku dao za njegov napredak, i normala da me bole neke stvari. Ja sam niko.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 avg 2015, 18:01

muhamedhulk je napisao/la:Uprava 'mudro' suti :crazy: Mislim, jasno je da ce se javiti samo kad nadju novog trenera, i kad sve bude gotovo. Nisu ludi da demantuju pricu oko novog trenera pa da onda za dva dana dodje novi trener :D
Trenutno je najbitnije da se skonta sta i kako dalje? Mislim na Upravu i trenera..i to sto prije. Da kazu kako jes' pa kako god to bilo, mi navijaci cemo to prihvatiti.
Oko Samira, neprofesionalan potez, lako ga je isprovocirao ovaj navijac. Shvatam ga da neda na familiju, ali navikni se na psovke, u profi fudbalu navijaci psuju igracima. Jes' da je zeznuto kad ti tvoji 'navijaci' to rade, ali ignorisi to..bice ti lakse. Na vrijeme se izvinuo, i mislim da treba na ovome zavrsiti, kad je odnos Samke-navijaci u pitanju. Naravno, klub ovo treba da kazni, bar pola plate za jedan mjesec, ipak oni svi vole pare..tu ih treba udariti ;)
Od sutra u nove pobjede!!! FKS

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ovo za fukare i bijedu MU NIKO NECE HALALITI u to budi siguran
ljudi zadnju marku odvajaju od usta svoje djece da gledaju njihovo šetanje i oni takve ljude zovu ovim imenima.. MRŠ!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 23 avg 2015, 18:01

Znas ti nas hebo ti nas.Nikad od nas ozbiljnog kluba,ne treba ni ici na utakmice pa da vidi ovaj mali les sta ce imati :puke:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 avg 2015, 18:02

da smo normalan klub Radovac bi bio drasticno kaznjen, nije jedini kojem se psovalo (ne opravdavam psovke,i po fb vidim svasta i procitam od pojedinih simpatizera, pa mi dodje da ih udavim) ali ti kao sportista i javna licnost ne smijes sebi dopustiti takve stvari da se raspravljas sa navijacima, psujes im a o prijenjama metkom da ne pricam, takvo nesto je strasno, a ako ne znas da se nosis s tim brate dragi prestani se baviti fudbalom
Pyro is not a crime !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 avg 2015, 18:04

@Pantelija 1000% halala mu onde nema za fukaru bez para. Tek sada će mu svi hebavati sve što ima gdje ga god vide posebno na tekmi. Babi rođenom to ne bi halalio, a ne njemu.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 23 avg 2015, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 avg 2015, 18:04

Dinamo je za nas Real. Jos smo mi mahalski klub.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 avg 2015, 18:04

Hallali brate to sam u afektu onako napisao,i ja sam niko al zelim da ovo prevazidjemo..jeste bitno prozvati one za razisam...
vidis kako onaj njihov laze za onu djecu koju smo kao gadjali a pogledaj pocetak ovog klipa i reci ti meni jesuli ovo djeca i ko su ovi ljudi i sto im je dopusteno tako blizu naseg kopa..kad je derbi Kosevu npr nama na istoku "zatvore "slovo O ,iako je jug odvojena tribina,a tamo ostavili one klosare da provociraju.. su ovi likovi i gdje su ovdje djeca...nasi su morali da odg na ono prozivanje njihove neke karine...
a ovo u vezi slucaja Radovac ce dobiti svoj epilog jer jos ljudi jos nisu ni saznali za ovo kako treba,pa sta mislis ko mu je rekao da se "pokaje"...polahko,jedno za drugim..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 avg 2015, 18:08

Što se mene tiće Radovac neka odmah napusti klub hebo ga Tirić u pakaš i neka povede Velkoskog sa sobom. Draže mi sada da juniori igraju nego njih dvojica.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, Haksss, johntravolta123, mnon46, Proximic, rimljanin90 i 62 gosta.