RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Divi modernog kluba.Cuj,nece im ulica naredjivati.Pa ulica im drzi Nuspahica i Zeca na tribinama a jedan Cemalovic igra.Dobro,mozda nije ulica,jedna kuca.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Deni kapa do poda majstore
"Ulica" nece voditi klub ...
Juce na poslu ne stigoh da detaljnije procitam saopstenje Upravnog odbora, procitah jutros ,uz kahvu i ne mogu a da ne reagujem. Bol ? razocarenje, samo reakcija, bilo sta Dadose mi ime Denijal prezime Behram io,63nasljedih od svojih predaka. Rodjen davne u proslom vijeku. Mom Safi i mojoj Miri jedno veliko hvala sto su me ovakvog odgojili. Hvala i svim Carinskim i Mostarskim ULICAMA sto mi .dadose tu ljubav prema crvenoj boji tih odoh sa mojim70-tih pocetkom 60-Krajem finim rodjakom Senadom Kivijem Kovacicem na nas stadion, pod Bijelim Brijegom. Ja, klinac , godina, iz Balordeine ULICE6-7od nekih osjetih, tada, po prvi put, nekakve leptirice u stomaku, trnce, ne skidah ociju sa raje u crvenim dresovim. Sve je bilo nekako nestvarno, kao u snu. Zaljubih se a da ni znao .nisam Godine su prolazile, ja rastao, ko osnovac svoga oca ubjedjiv’o da laze mojoj razrednici ,)jer Engleze smo morali uzeti (i uzeli smo ih dobijao neopravdane casove, krao stolnjake crvene boje, sa svojim drugom Milerom Mahinicem, sa drugom rajom iz svih ULICA naseg grada, hodao sa igracima u crvenim dresovima, navija’o, forzao. Kasnije, bjezao iz ,vojske da bi vidio svoje idole, svaka utakmica ljubav je to, djelio karte raji sa ULICE da bi isli za Beograd, u onom sistemu kupovao satove omladincima za osvojeni Kup bivse nam ,drzave, pravio prijeme, sjedao sa navijacima kupovao bubnjeve, svasta nesto. Promijenih dvije zene, moj Klub nisam, niti cu, promijenih i mjesto prebivalista (ne svojom voljom) srce i ,dusa ostadose uz Velez, sahranih i oca rahmet mu lijepoj dusi, Klub necu, nek on ,mene sahrani jer ce sigurno sve nas nadzivjeti ,odgajala me moja familija, raja, skola, drustvo odgajala me i ULICA a ljubav jednog djecaka iz Balordine ULICE i dalje traje, do danasnjih .dana Tada mnogi od vas, koji ste danas u mom .Klubu, niste bili ni rodjeni ni RODJENI Ponosan jesam sto sam jedan od onih djecaka, danas zrelih ljudi, navijac (jesam li istinski, neka drugi kaze) iz jedne od ,mostarskih ULICA. Ponosan, dobro ponosan .ULICI hvala jer bez nje nebi ni VELEZA BILO A vama poruka da otvorite oci, ocepite usi za ,sve kritike koje dolaze sa te iste ULICE … probudite se !!!! MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA .P.S Svoje osjecaje probadoh na papir da prebacim. Vjerujem da to nije sam moj osjecaj i da djelim razmisljanje raje. Barem iz moje

"Ulica" nece voditi klub ...
Juce na poslu ne stigoh da detaljnije procitam saopstenje Upravnog odbora, procitah jutros ,uz kahvu i ne mogu a da ne reagujem. Bol ? razocarenje, samo reakcija, bilo sta Dadose mi ime Denijal prezime Behram io,63nasljedih od svojih predaka. Rodjen davne u proslom vijeku. Mom Safi i mojoj Miri jedno veliko hvala sto su me ovakvog odgojili. Hvala i svim Carinskim i Mostarskim ULICAMA sto mi .dadose tu ljubav prema crvenoj boji tih odoh sa mojim70-tih pocetkom 60-Krajem finim rodjakom Senadom Kivijem Kovacicem na nas stadion, pod Bijelim Brijegom. Ja, klinac , godina, iz Balordeine ULICE6-7od nekih osjetih, tada, po prvi put, nekakve leptirice u stomaku, trnce, ne skidah ociju sa raje u crvenim dresovim. Sve je bilo nekako nestvarno, kao u snu. Zaljubih se a da ni znao .nisam Godine su prolazile, ja rastao, ko osnovac svoga oca ubjedjiv’o da laze mojoj razrednici ,)jer Engleze smo morali uzeti (i uzeli smo ih dobijao neopravdane casove, krao stolnjake crvene boje, sa svojim drugom Milerom Mahinicem, sa drugom rajom iz svih ULICA naseg grada, hodao sa igracima u crvenim dresovima, navija’o, forzao. Kasnije, bjezao iz ,vojske da bi vidio svoje idole, svaka utakmica ljubav je to, djelio karte raji sa ULICE da bi isli za Beograd, u onom sistemu kupovao satove omladincima za osvojeni Kup bivse nam ,drzave, pravio prijeme, sjedao sa navijacima kupovao bubnjeve, svasta nesto. Promijenih dvije zene, moj Klub nisam, niti cu, promijenih i mjesto prebivalista (ne svojom voljom) srce i ,dusa ostadose uz Velez, sahranih i oca rahmet mu lijepoj dusi, Klub necu, nek on ,mene sahrani jer ce sigurno sve nas nadzivjeti ,odgajala me moja familija, raja, skola, drustvo odgajala me i ULICA a ljubav jednog djecaka iz Balordine ULICE i dalje traje, do danasnjih .dana Tada mnogi od vas, koji ste danas u mom .Klubu, niste bili ni rodjeni ni RODJENI Ponosan jesam sto sam jedan od onih djecaka, danas zrelih ljudi, navijac (jesam li istinski, neka drugi kaze) iz jedne od ,mostarskih ULICA. Ponosan, dobro ponosan .ULICI hvala jer bez nje nebi ni VELEZA BILO A vama poruka da otvorite oci, ocepite usi za ,sve kritike koje dolaze sa te iste ULICE … probudite se !!!! MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA .P.S Svoje osjecaje probadoh na papir da prebacim. Vjerujem da to nije sam moj osjecaj i da djelim razmisljanje raje. Barem iz moje
DŽELO ODLAZI
- tepsija
- Kontakt:
Savrseno napisan tekst.Jedno je ulica,drugo ulicari pizda vam materina seljacka.Mozda ne bi bilo lose da se selo pita?Ha?
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Ma maslo gospodina N. N koji je ovakvu slicnu recenicu rekao kad su bili Februarski protesti.tepsija je napisao/la:Savrseno napisan tekst.Jedno je ulica,drugo ulicari pizda vam materina seljacka.Mozda ne bi bilo lose da se selo pita?Ha?
lezVe do bagro
Ma slušajte svi vi, što mi šaljete prijeteće poruke, popu_šite vi svi meni dobro rac_ku i obližite jaja, kerzen i ostali.
to toliko, ja sam završio sa ovim forumom.
Mostar u Srcu, Velež do groba!
to toliko, ja sam završio sa ovim forumom.
Mostar u Srcu, Velež do groba!
Ma kakav god bio rezultat utakmice u nedelju protiv Zelje, DzelaLUDIn mora otici jer je on notorni međunarodni šupak koji se zajebava i ismijava sa nasom svetinjom
To sto debili i retardi iz Uprave nevide, to je drugi par cipela ili ne zele da vide desavanja u klubu
Eto koliko su pametni i elokventni mjesaju pojmove navijaci iz ulica i mahala i uličari. Totalno su se pogubili i samo gledaju sitni interes,poserem im se svima generalno u njihove diplome i titule
Zeljo ce biti ko zapeta puska i navalit ce od prve minute, a na nama crvena braco je da u sto vecem broju dodjemo u dolinu cupova i podrzimo nase Rodjene. Nego, nesto kontam da ponesem kakvu vecu kamenicu, pa ako bude prilika da onog sibicara spičim u tintaru, nebil dosao mao do pameti i sam pokupio stvari i otisao
.
Zato, svi na Grbavicu i abd idemooooooooooo do prve pobjede, Forzaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

To sto debili i retardi iz Uprave nevide, to je drugi par cipela ili ne zele da vide desavanja u klubu

Eto koliko su pametni i elokventni mjesaju pojmove navijaci iz ulica i mahala i uličari. Totalno su se pogubili i samo gledaju sitni interes,poserem im se svima generalno u njihove diplome i titule

Zeljo ce biti ko zapeta puska i navalit ce od prve minute, a na nama crvena braco je da u sto vecem broju dodjemo u dolinu cupova i podrzimo nase Rodjene. Nego, nesto kontam da ponesem kakvu vecu kamenicu, pa ako bude prilika da onog sibicara spičim u tintaru, nebil dosao mao do pameti i sam pokupio stvari i otisao

Zato, svi na Grbavicu i abd idemooooooooooo do prve pobjede, Forzaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
- SuperPippo
- Kontakt:
tepsija je napisao/la:Divi modernog kluba.Cuj,nece im ulica naredjivati.Pa ulica im drzi Nuspahica i Zeca na tribinama a jedan Cemalovic igra.Dobro,mozda nije ulica,jedna kuca.

- tepsija
- Kontakt:
Pobjeda ili poraz...samo ne remi.Ruku na srce,blize smo porazu ali eto...Nadam se pobjedi...navijacki...u slucaju poraza,Dzelo,nemoj ti kroz Ivan nazad.Ostani kuci.Kuci je najljepse.Samo jedno mjesto na Svijetu se zove dom.A tebi to Mostar nije.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Rodjeni dje vam je ta givovina oprema?? Jos uvijek igrate u zeero-voj
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
pere seesprit24 je napisao/la:Rodjeni dje vam je ta givovina oprema?? Jos uvijek igrate u zeero-voj

#musvdg
Ko vam je ovaj sa brojem 9 ? Odlican igrac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Demir Peco , 19 godina , plod naše škole.Sema1988 je napisao/la:Ko vam je ovaj sa brojem 9 ? Odlican igrac

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Buducnost Veleza i BH nogometaSema1988 je napisao/la:Ko vam je ovaj sa brojem 9 ? Odlican igrac

EVO GAAAAAAAAAAAAAA, TAKO JEEEEE !!!!!!!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma hajte u pizdu materinu, kako nam sloziše gol na foru, mpa ovo je sramota

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
**** ga morao je dat sudija Kodri drugi zuti ipak je zeljinom igracu dao crveni direktan,dzelo ostani u sarajevu
#musvdg
-
- Kontakt:
Demir Peco nije Velezovo dijete.Dosao iz mostarske Lokomotive u Velež.Nikad slabija omladinska škola VeležaMaestro^^ je napisao/la:Demir Peco , 19 godina , plod naše škole.Sema1988 je napisao/la:Ko vam je ovaj sa brojem 9 ? Odlican igrac
Mogao bi vas Moke Alispahić preuzeti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.