Samire, nisi prosao!

Medju HZ ima pojedinaca koji uticu na ugled cijele grupe! Ja ne znam stvarno sta se to desava u vodstvu grupe, jer nemam kontakta sa njima nit imam ikakvog interesa da budem tu! Ali i ti momci koji vode grupu su kao i uprava kluba! NIJEMI KADA NE TREBA!
Uprava pada na ovom ispitu! Pala je i kad je bio Kodro na klupi, a padaju i sad! Samo sad ce posljedice bit puno gore! Nikad vise nece zadobit povjerenje raje i ono sto su imali kod nas!
A ako svi igraci na nas gledaju kao Samir Radovac.. Onda valjda vidite u cemu je njihov problem. Zvjezdice ne zele da im se ista psuje, pa tamam da gube bodove na gostovanjima u Travniku, Obarskoj i slicnim mjestima.
A haman oni imaju pravo da psuju i vrijedjaju navijace, da prijete navijacima, jer ocigledno uprava ostaje imuna na to. Jer da je to zabranjeno u klubu oni bi do sad vec bili kaznjeni, sto novcano sto udaljavanjem iz prvog tima! Al ocito kod nas sve moze.
I ovi sto predlazu sastanke, bravo dobra ideja. Al kako nam uprava reaguje na sve sto treba da reaguje ne nadajte se uopste bilo cemu!
Kao sto sam rekao, mene vise nema na kosevu, Samire tu zadnju marku cu od sad davat onim sto prose! Vise koristi nego gledat tebe na terenu!
Steta. Velika steta.