Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Bravo Van Galle izvrstan potez pustanje Pedra rivalu 
Jos ako dovedemo onog precijenjenog Juznoamerikanca(Di Maria 2) za duplo vise novca nego sto Pedro vrijedi tacno mu se mame sjetim,pa Moyes bi sigurno napravio bolji tim za ovaj novac koji je van Gall potrosio.

Jos ako dovedemo onog precijenjenog Juznoamerikanca(Di Maria 2) za duplo vise novca nego sto Pedro vrijedi tacno mu se mame sjetim,pa Moyes bi sigurno napravio bolji tim za ovaj novac koji je van Gall potrosio.
AndersonFormat je napisao/la:Na koga mislis?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Odakle ti onElTigre9 je napisao/la:AndersonFormat je napisao/la:Na koga mislis?

⭐
Felipe ne medo 

Da citiram svoj prvi post na ovome forumu. Doduše, tek je jedno poluvrijeme odigrao, ali vrijeme će pokazati da sam bio potpuno upravu.Balasevic je napisao/la: Po mom mišljenju, jedini igrač kojeg bih doveo je upravo Pedro te možda neki rezervni napadač, jer za Bušilicu nemamo adekvatnu zamjenu. Pratim Barcu skoro svaku utakmicu otkako se Messi pojavio, i sa sigurnošću mogu reći da je Pedro igrač kakvog trebamo. Ne znam zašto je toliko potcijenjen i omražen, lično momka smatram na granici da bude WC. Možda nije profil igrača koji će nositi tim na leđima, kao Alexis, ali siguran sam da može pružati skoro podjednako dobre partije. Svoje najbolje igre Pedro je pružio igrajući za Crvenu furiju (po meni, naravno), gdje je imao puno veću slobodu nego u Barci, i sva ta priča kako Messi čini igrače puno boljim poprilično pada u vodu. Čileanac u Arsenalu je jasan dokaz. Dobili bismo na brzini, prodornosti i nesebičnosti u napadu, plus mislim da bi se sa svojim utrčavanjima i odličnom tehnikom sjajno uklopio sa španjolskim duom na sredini terena. Da ne spominjem njegov doprinos i zalaganje u igri prema nazad...
SVAKA CASTBalasevic je napisao/la:Da citiram svoj prvi post na ovome forumu. Doduše, tek je jedno poluvrijeme odigrao, ali vrijeme će pokazati da sam bio potpuno upravu.Balasevic je napisao/la: Po mom mišljenju, jedini igrač kojeg bih doveo je upravo Pedro te možda neki rezervni napadač, jer za Bušilicu nemamo adekvatnu zamjenu. Pratim Barcu skoro svaku utakmicu otkako se Messi pojavio, i sa sigurnošću mogu reći da je Pedro igrač kakvog trebamo. Ne znam zašto je toliko potcijenjen i omražen, lično momka smatram na granici da bude WC. Možda nije profil igrača koji će nositi tim na leđima, kao Alexis, ali siguran sam da može pružati skoro podjednako dobre partije. Svoje najbolje igre Pedro je pružio igrajući za Crvenu furiju (po meni, naravno), gdje je imao puno veću slobodu nego u Barci, i sva ta priča kako Messi čini igrače puno boljim poprilično pada u vodu. Čileanac u Arsenalu je jasan dokaz. Dobili bismo na brzini, prodornosti i nesebičnosti u napadu, plus mislim da bi se sa svojim utrčavanjima i odličnom tehnikom sjajno uklopio sa španjolskim duom na sredini terena. Da ne spominjem njegov doprinos i zalaganje u igri prema nazad...

E sad ni Felipe Anderson ne valja e da ga ****
Zeljeznicar! 1921 !
@tajger jesmo li pogriješili sa Pedrom?
Haha evo pisem po svakoj temi pljujem Gala sta propusta dovesti,halali ako te nerviram al se ziv pojedohUnitedWA je napisao/la:@tajger jesmo li pogriješili sa Pedrom?
imao danas srece i nista vise
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Hajmo sad svi kolektivno plakat za Pedrom. 
Ja jesam bio za njegovo dovodjenje ali SAMO, i samo zato jer smo ocajni za igracem na toj poziciji. Nije dosao, ne zalim, pa cak ni nakon ovakvog debija u EPL
Al najjace, covjeku ne treba napadac. Koji vizionar ljudi moji

Ja jesam bio za njegovo dovodjenje ali SAMO, i samo zato jer smo ocajni za igracem na toj poziciji. Nije dosao, ne zalim, pa cak ni nakon ovakvog debija u EPL
Al najjace, covjeku ne treba napadac. Koji vizionar ljudi moji

⭐
U okeanu kmečanja na ovim temama, ovo zbog Pedra mi je jedno od najjačih ikad, a do juče ga pljuvali manje više svi.
Kakve plačipi.čke

Kakve plačipi.čke

Normalno, da je došao Pedro, osuli bi paljbu opet.Baader je napisao/la:U okeanu kmečanja na ovim temama, ovo zbog Pedra mi je jedno od najjačih ikad, a do juče ga pljuvali manje više svi.![]()
Kakve plačipi.čke
Fakat je ogavno ovdje postalo citati, baš smiješno.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Tačno, ni u Moyesovo vrijeme nije bilo ovoliko patetike. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ovo za Pedra je jadno, fkt.
Nije dos'o ali i nije prioritet. Da Lujo mal mucne glavnom, pa kupi stopera, pukne 4312, Mata cener i eto nade.
Ili skoro sve isto, sam Ander umjesto Ade. Stvarno imamo odlican tim.
Krilo se moze dovesti, ali neka klasa.
Nije dos'o ali i nije prioritet. Da Lujo mal mucne glavnom, pa kupi stopera, pukne 4312, Mata cener i eto nade.
Ili skoro sve isto, sam Ander umjesto Ade. Stvarno imamo odlican tim.
Krilo se moze dovesti, ali neka klasa.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Al koji preobrazaj samo
,nakon jedne usrane utakmice pojedini placu za jednim igracem pa daaj
,bez obzira kakvu ce sezonu imati Pedro ne razumijem vas zasto toliko kukanje.
Ne bi stvarno imao nista protiv da je dosao a da mi je krivo sto nije,niposto.Mi smo njega mogli dovesti u bilo koja doba sto je i sam LvG rekao(naravno o ovome bruji cijeli internet kako nas svi odbijaju
),ali nismo to uradili i sta sad,jesmol to izgubili igraca kalibra Ronalda?
Juce sam rekao kako nam treba neki ofanzivni igrac samo zbog sirine,ali naravno kad se vec dovodi bolje da se dovede neko kvalitetan a ne polovnjak neki.Da li ce uprava i LvG posegnuti za tim preostaje nam da vidimo

Ne bi stvarno imao nista protiv da je dosao a da mi je krivo sto nije,niposto.Mi smo njega mogli dovesti u bilo koja doba sto je i sam LvG rekao(naravno o ovome bruji cijeli internet kako nas svi odbijaju

Juce sam rekao kako nam treba neki ofanzivni igrac samo zbog sirine,ali naravno kad se vec dovodi bolje da se dovede neko kvalitetan a ne polovnjak neki.Da li ce uprava i LvG posegnuti za tim preostaje nam da vidimo

I da je dosao Pedro, Lujo bi ga gurno ispod Rooneya. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
99,9%,sta si ti mislio gdje bi Mata igrao aaaAsteriks je napisao/la:I da je doso Pedro, Lujo bi ga gurno ispod Rooneya.

A fakat raja Mata nece nigdje mrdati sa desnog krila a Herrerina situacija sve gora.Preko svega mogu preci i presao sam od njegovih odluka al ove dvije gdje jedan tromi igrac igra krilo i jedan od najboljih igraca prosle sezone ne igra to nikako ne mogu prezvakat,pitam se samo kakva je to takticka zamisao(jer vjerovatno postoji neka)i tvrdoglavost gdje je skoro citav svijet protiv tebe ali ne i dalje se fura svoj fazon pa kud puklo da puklo,u inat hejterima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.