unlockedhilmo je napisao/la:@molotovljev
Omogući poruke treba mi jedna informacija
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- molotovljev
Re: Odg: FK Sarajevo
F.K.SARAJEVO
Re: FK Sarajevo

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Evolution87
- Kontakt:
RN87 je napisao/la:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Podrška Samiru Radovcu!
Podrška, naravno, da nas sve ne izroka 
Da je Sjever k'o što je nekad bio prvo bi se izveo frajer koji je pljunuo po svetom dresu da ga svi redom izgazamo, a onda bi se Radovcu zaljepila šamarčina i idemo dalje.
Ovako Sjever pun spucanih tinejdžera, u upravi bezmudaši, na klupi beskičmenjak a na terenu pizde što prijete utokama.
**** se svi

Da je Sjever k'o što je nekad bio prvo bi se izveo frajer koji je pljunuo po svetom dresu da ga svi redom izgazamo, a onda bi se Radovcu zaljepila šamarčina i idemo dalje.
Ovako Sjever pun spucanih tinejdžera, u upravi bezmudaši, na klupi beskičmenjak a na terenu pizde što prijete utokama.
**** se svi
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 23 avg 2015, 14:57, ukupno mijenjano 2 puta.
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ma pojedine navijače takođe treba biti stid za ovakva vrijeđanja i prozivanja, iako ne opravdavam ovo što je Samir uradio. Ali ljudi moji spustite malo loptu na zemlju, nemoj da tuđa **** ližemo i dižemo u nebesa a naše nam nikad i ništa ne valjaja 

E nmg da vjerujem,pa moj Samire na ovakve poruke profesionalac ne odg...
nek si nam reko kako nas gledate ti i tvoji haveri sa terena..ko fukare bez marke koje trose tu zadnju marku na vas...
e j ebbo te babo koji je krmak debeli.,.
@sta mu je momak napisao ba..ko kad ovaj prijeti da ce "njegovi"ljudi sve popucati,da su navijaci fukare bez marke..,.
jebla ga Nejra nema ko je nije ****
nek si nam reko kako nas gledate ti i tvoji haveri sa terena..ko fukare bez marke koje trose tu zadnju marku na vas...

e j ebbo te babo koji je krmak debeli.,.

@sta mu je momak napisao ba..ko kad ovaj prijeti da ce "njegovi"ljudi sve popucati,da su navijaci fukare bez marke..,.
jebla ga Nejra nema ko je nije ****
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Dajte napaćenim idiotima materijala da laju po Sarajevu, samo dajte, da i ja objavim par slika i razgovora??? Kako ste toliko budalasti???
Obriši ovo, navlačiš gnjev na njeg, na tribinu, u biti štetiš Sarajevu, ovo je javni forum, nije naš, daleko će veće posljedice biti jer si ovo objavio. Makni ima pp za takve stvari i ne znam čemu to. I ne zamjeri ti si najmanje kriv, ali na javnom forumu ovom nije mjesto.
Obriši ovo, navlačiš gnjev na njeg, na tribinu, u biti štetiš Sarajevu, ovo je javni forum, nije naš, daleko će veće posljedice biti jer si ovo objavio. Makni ima pp za takve stvari i ne znam čemu to. I ne zamjeri ti si najmanje kriv, ali na javnom forumu ovom nije mjesto.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Slika je na svakom čošku na fb odatle je i preuzeta, ne može se sakriti ništa u životu. I ne treba da se krije, frajer indirektno prijeti navijaču ubistvom.
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
- Kontakt:
Eh **** onda navijač prijeti njemu silovanjem, njega i drugih, psuje mu majku i tako dalje. Ne opravdavam dijete, trebao je zatvoriti poruku i leći spavati, ovako je najviše kriv a u stvarnosti nije tako.RN87 je napisao/la:Slika je na svakom čošku na fb odatle je i preuzeta, ne može se sakriti ništa u životu. I ne treba da se krije, frajer indirektno prijeti navijaču ubistvom.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
E svaka nam cast
Duska, ne podržavam ja navijača, pročitaj do kraja moj post gore. Kažem, da je Sjever ako ništa kakav je nekad bio frajer koji je pljunuo na dres svetinje bi bio pregažen još jučer. Razumijem ja i da Radovcu nije lako, al ovo kako se on ponio je za zatvor.
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj

Ovo je baš dno dna, mislio sam da je Samir pametan dečko, ali ovo... Vrh karijere će mu bit posudba u Bosnu Visoko.
Izgleda da taj dečko nema ništa u glavi.
**** mu ja mater balavu, vidi ti njegove price, ima para pa se moze kurciti a ko **** vas sirotinju, jos prijeti liku da ce ga neki njegovi upucati, za ovo bih ja i policiju obavjestio pa da malo ode na razgovor, **** malo, nikad igraca od njega, mozda misli da ce Tiric paliti auta i Abramovicu pa ce ga morati dovesti u Chelsea
Pyro is not a crime !
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, da u klubu ne postoji mehanizam koji bi spriječio ove i ovakve ispade prvotimaca

''...mozete mi se svi redom napusite kite znas, nemate marke u djepu dodjete na kosevo i pljujete i psujete...''
E **** mu mater za ovaj pokušaj recenice. Sa ovim je završio za sva vremena, slina jedna mala! Nabijem i one koji ga podržavaju, jer su isti ko i on.
E **** mu mater za ovaj pokušaj recenice. Sa ovim je završio za sva vremena, slina jedna mala! Nabijem i one koji ga podržavaju, jer su isti ko i on.
Das Ist Walter
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Znal' neko šta je Stepanov pričo na kraju kad su prišli tribini?
Moj Samire žalosno je to, od tih istih koje želiš 'upucati' si prošle godine dobio nagradu za borbenost iako je nisi zaslužio umjesto da je ovo godine opravdaš ti se ko picka vučeš po terenu još smiješ prijetiti, sram te bilo picko mala, **** ti Nejru. Momci su zbog tebe jučer batine popili a ti tako.
Moj Samire žalosno je to, od tih istih koje želiš 'upucati' si prošle godine dobio nagradu za borbenost iako je nisi zaslužio umjesto da je ovo godine opravdaš ti se ko picka vučeš po terenu još smiješ prijetiti, sram te bilo picko mala, **** ti Nejru. Momci su zbog tebe jučer batine popili a ti tako.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ocajan je od Leha, rekoh ja da treba spustiti malo tog djecaka, vidi se po ponasanju na terenu da ga boli Q! za FKS i navijacima. Hinjara mala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Aduka87, johntravolta123, nedimmmm1337, Varijantas8, vedinjo98 i 63 gosta.