shzna je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
shzna je napisao/la:
Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzleHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
De mi reci šta je ovdje kompleks vidjet omraženu ekipu na dnu? Nauči značenje riječi pa se javi. Teško da ćete skoro prema gore1922VFC1981 je napisao/la:Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzleHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
Malo je reci da te drmaju kompleksi niže vrijednostiHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
Tebi cu taman objasnjavat nesto,dzaba vam da vam dodje jos jedan dijasporac i doveze jos toliko kamiona i para u njima nikad necete imat ono sto ove dvije ekipe su imale a i danas imajuHeller je napisao/la:De mi reci šta je ovdje kompleks vidjet omraženu ekipu na dnu? Nauči značenje riječi pa se javi. Teško da ćete skoro prema gore1922VFC1981 je napisao/la:Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzleHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
1922VFC1981 je napisao/la:Tebi cu taman objasnjavat nesto,dzaba vam da vam dodje jos jedan dijasporac i doveze jos toliko kamiona i para u njima nikad necete imat ono sto ove dvije ekipe su imale a i danas imajuHeller je napisao/la:De mi reci šta je ovdje kompleks vidjet omraženu ekipu na dnu? Nauči značenje riječi pa se javi. Teško da ćete skoro prema gore1922VFC1981 je napisao/la: Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzle![]()
![]()
Poznat si ti po ovim bolesnim komentarima a i ti nadji kakav pametniji posao osim komentarisanja na ovom forumu,zdravoHeller je napisao/la:7 bodova? koji ce nam **** imamo 10![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Btw naučite značenje riječi kompleks.
Gotivio sam ja Simu dok je Želju vodio, vidjelo se i u onoj divljini da ima šlifa, pratio sam ga i u Jagodini, bilo mi je drago kad je uzeo kup sa Jagodinom, ali mi je pao u očima sa forsiranjem ekavice za vrijeme boravka tamo. I on a i Vlado Čapljić.Pappy je napisao/la:Simo je odličan trener. Izuzetno cijenjen u Srbiji. Sada ganja neko inostranstvo, a bio je zainteresovan ako to ne izganja da dođe u Slaviju. Inače, trenutno je na Palama otac mu je teško bolestan pa želi da bude blizu njega.ZZtop10 je napisao/la:Simo je napravio dobre rezultate u Srbiji sa Jagodinom ako se ne varam. NIje on toliko los trener.
Malo ko možda to zna, ali upravo je on zaslužan što je Tiago stigao u Želju.
Govorili smo nekidan o tome na temi Slavije. Jbg, da li je to neka njihova želja za asimiliranjem u novu sredinu. Ko zna. Znam dosta momaka koji su otišli tamo da igraju košarku, fudbal, rukomet i vratili se sa ekavicom nakon godinu dana. Opet, oni se vjerovatno tako osjećaju prihvatljivijim u društvu, ali za ove starije nisam baš siguran kakva tu težnja preovladava. I Koroman je isti slučaj, i mnogo drugih primjera.bagrcavi je napisao/la:Gotivio sam ja Simu dok je Želju vodio, vidjelo se i u onoj divljini da ima šlifa, pratio sam ga i u Jagodini, bilo mi je drago kad je uzeo kup sa Jagodinom, ali mi je pao u očima sa forsiranjem ekavice za vrijeme boravka tamo. I on a i Vlado Čapljić.Pappy je napisao/la:Simo je odličan trener. Izuzetno cijenjen u Srbiji. Sada ganja neko inostranstvo, a bio je zainteresovan ako to ne izganja da dođe u Slaviju. Inače, trenutno je na Palama otac mu je teško bolestan pa želi da bude blizu njega.ZZtop10 je napisao/la:Simo je napravio dobre rezultate u Srbiji sa Jagodinom ako se ne varam. NIje on toliko los trener.
Malo ko možda to zna, ali upravo je on zaslužan što je Tiago stigao u Želju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.