Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pre 2 godine mi je umro kolega sa posla, ja otishao na varoshko groblje u Kragujevcu, a taj pokojnik je bio bliski rodjak Zokija Milanovica.
I skoro ceo Smak je bio na toj sahrani. Moja faca kad sam video Tochka i Kepu sa metar-dva odstojanja:
Dex je napisao/la:Danas silazim do vodopada, kad mi pos.kok odnekle spade na nogu
Ja bi skocio niz vodopad jarane Imam tesku fobiju od zmija. Znaci vidim malu zmiju od 20cm na putu ja se ukopam i ne smijem proci dok se ona sama ne makne. Nije rijedak slucaj gdje zivim, pa cak imam obicaj gadjat je kamenicama sa distance, ne bi li se pomjerila
Dex je napisao/la:Danas silazim do vodopada, kad mi pos.kok odnekle spade na nogu
Ja bi skocio niz vodopad jarane Imam tesku fobiju od zmija. Znaci vidim malu zmiju od 20cm na putu ja se ukopam i ne smijem proci dok se ona sama ne makne. Nije rijedak slucaj gdje zivim, pa cak imam obicaj gadjat je kamenicama sa distance, ne bi li se pomjerila
Ma nije meni do mene i bilo ionako, iza mene mi djevojka i mala sestra stoje, pa mi malo syeb bio zbog njih.Inače prije 2-3 godine jaran i ja na kupanju i lik baca zmiju na mene hladno
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ma nije meni do mene i bilo ionako, iza mene mi djevojka i mala sestra stoje, pa mi malo syeb bio zbog njih.Inače prije 2-3 godine jaran i ja na kupanju i lik baca zmiju na mene hladno
Ma care popusio bi ga posk-oku al se ne bi vodopadu približio tolko me strah visina, a zmija nimalo, neki dan smo pravili death match uhvatili zmijugu i sljepica i spojili ih
Ma care popusio bi ga posk-oku al se ne bi vodopadu približio tolko me strah visina, a zmija nimalo, neki dan smo pravili death match uhvatili zmijugu i sljepica i spojili ih
To su moja dva najveca straha, zmije i visine. Al ipak strah od zmija je veci