Ma, suti, to mu je ubjedljivo najbolji dio intervjua... Watzke ga je barem skontao sta hoce.messilla je napisao/la:Al nas je brat propisno ovdje osramotio.![]()
Al šta kaže Watzkeu: Real Madrid?

Ma, suti, to mu je ubjedljivo najbolji dio intervjua... Watzke ga je barem skontao sta hoce.messilla je napisao/la:Al nas je brat propisno ovdje osramotio.![]()
Al šta kaže Watzkeu: Real Madrid?
A meni najjače što ih jedan portal (radio grada Saraj'va ) hvaliBayern@heart je napisao/la:Baho i Marijan i prijenos SP u atletici na face tv BRUKA I SRAMOTA![]()
![]()
![]()
![]()
A, u cemu je bas toliki problem?Bayern@heart je napisao/la:Baho i Marijan i prijenos SP u atletici na face tv BRUKA I SRAMOTA![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam sad bas ubjeden da su oni napuseni kad prenose. To mi je jedino logicno objasnjenjeOtelo je napisao/la:A meni najjače što ih jedan portal (radio grada Saraj'va ) hvaliBayern@heart je napisao/la:Baho i Marijan i prijenos SP u atletici na face tv BRUKA I SRAMOTA![]()
![]()
![]()
![]()
Otelo je napisao/la:Gdje prestaje logika, to počinje SPACE TV.
-Jel tako Maki?
-Tako je Bahi!
-Jel tako šefe?
-Tako je i Maki i Bahi, i Bahi i Maki. Da se ne bi neko uvrijedio što je drugi prvi hehehe
sezon bestPegi10 je napisao/la:Hajde sve i nekako, ali ono Makijevo neozbiljno ponasanje i smijanje nakon skoro svake recenice je za. Kao da komentarise neko dijete.
jel spomeno koga s Pala, ako nije onda nije to toesprit24 je napisao/la:Joj bahe teologa, prica o sedzdi i krstenju![]()
Necemo jer je BHT otkupio sve utakmica nase repke u kvalama. Nije kao prosli ciklus kad su domaće išle na BHT-u, a gostujuće na Face-u.Moggi je napisao/la:sve se nesto bojim da cemo utk iz belgije gledati na face tv uz prenos ovog dvojca
BHRT je otkupio sve utakmice, no sikirikiMoggi je napisao/la:sve se nesto bojim da cemo utk iz belgije gledati na face tv uz prenos ovog dvojca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.