FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 23 avg 2015, 10:00

@rn87 slabo jarane.
A ti samo pali baklje drug, svakako ne placas ti kazne a mozes se prijateljima pohvaliti da si baklju drzao.. Moze vam se :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 23 avg 2015, 10:08

Ne pali ih RN, a de mi reci kako nema barbika, jesi to sve zaduzio grozan si i mi bi da se igramo
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 avg 2015, 10:09

Mislim da ovo nije forum na kojem se trebaju iznositi poluinformacije i pikanterije. Ako vas to cini sretnim samo nastavite. :)
1946

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 23 avg 2015, 10:25

Nije ovo nista strasno. Mora kod nas biti turbulencija. Nema sanse da se izgura sezona bez cira na zelucu.
Gledam ovih zadnjih par utakmica i kontam kakvi su to invalidi kukala nam majka. A onda opet, pa nije moguce da je istovremeno 15-20 igraca zaboravilo igrati i da su svi van forme. Dzeno hvala ti za sve, ali fakat je vrijeme da se mjenja trener. Uopste nemamo ni igre ni motivacije.
A sto se Radovca tice, malac je izvikan kao igrac. Fizicki nula a i voljni momenat nikakav. Ne podnosim vezne igrace koji bjeze od lopte. Ja ga za 3 godine vidim u Olimpicu. Potpuno isti scenarij kao 'kapiten' Haris Handzic.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 23 avg 2015, 10:35

Head je napisao/la:Mislim da ovo nije forum na kojem se trebaju iznositi poluinformacije i pikanterije. Ako vas to cini sretnim samo nastavite. :)
Ma djaba sve @head, kome pricati, bit ce Saraj'vo opet sampion !
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2015, 10:43

hase73 je napisao/la: A sto se Radovca tice, malac je izvikan kao igrac. Fizicki nula a i voljni momenat nikakav. Ne podnosim vezne igrace koji bjeze od lopte. Ja ga za 3 godine vidim u Olimpicu. Potpuno isti scenarij kao 'kapiten' Haris Handzic.

Misliš li da smi mi za to krivi, ne samo u slučaju Radovca negu kod svih igrača, na početku je najbolji a nakon par loših utakmica najgori.
Radovac uopće nije loš igrač samo je upao u lošu formu, ne bi mu škodila klupa jednu utakmicu a i trener koji će mu objasniti gdje griješi i kako da popravi nedostatke.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 23 avg 2015, 11:02

Mislio sam da je jutro pametnije od večeri. Nije. U par postova prije, par ljudi je navelo da Uprava nije imala obavezu demantovati informaciju o smjeni. Smatram da je MORALA.
Po definiciji: demantovati (fr. dementir) - opovrgnuti, poreći, poricati, odreći, odricati, ispraviti neistinu ili netačnost.
Informacija o smjeni trenera, objavljena je u javnim medijima (o kvaliteti medija ne bih).
Sve se moglo riješiti sa dvije rečenice: "FK Sarajevo uvijek teži kvalitetnim rješenjima na svim pozicijama, kako u igračkom kadru, tako i u stručnom štabu. Kada bude konkretnih informacija, javnost će biti blagovremeno informisana putem zvaničnih obavještenja."
Ovako, mahala bruji, trener nema pojma jel trener ili nije, ne može motivisati igrače, igrači bez kompasa. A JEDINO profitiraju naši konkurenti za trofeje. Amaterski. Nek nam je dragi Bog na pomoći.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 avg 2015, 11:04

hilmo je napisao/la:
hase73 je napisao/la: A sto se Radovca tice, malac je izvikan kao igrac. Fizicki nula a i voljni momenat nikakav. Ne podnosim vezne igrace koji bjeze od lopte. Ja ga za 3 godine vidim u Olimpicu. Potpuno isti scenarij kao 'kapiten' Haris Handzic.

Misliš li da smi mi za to krivi, ne samo u slučaju Radovca negu kod svih igrača, na početku je najbolji a nakon par loših utakmica najgori.
Radovac uopće nije loš igrač samo je upao u lošu formu, ne bi mu škodila klupa jednu utakmicu a i trener koji će mu objasniti gdje griješi i kako da popravi nedostatke.
nije tacno
rADOVAC JE IGRAC KOJI ITEKAKO zna igrati lopte, sto kazu ima je u malom prstu
Radovac ima inteligenciju i jako dobre zamisli, cak stavise, nekada mi lici na pirla kada je ovaj bio mlađi pa su ga znali popljuvati jer je trazio neka rješenja koja oobicnim igracima nisu bila logicna...
samo ima jedan problem, Pirlo sa 36 godina je trcao po 12 kilometara za jednu utakmicu...
Samir radovac sa 19 godina ne moze meda... a znas li hilmo zasto?
Pitaj konobare po šišarnicama... pa lik ne ispusta onu cuclu iz usta... šiša je ako sicitao tekst na Infu, stetna kao i cigareta samo sto dnevno ne mozes ispusiti cigara kao sto mozes šišom unijeti stetnosti u organizam...
ista šiša unosi u organizam ugljenmonoksid koji se veze za krv brze od kisika i umjesto da mu je mišić nahranjen kisikom i da radi, on je pun otrova...e zato on i bruda mu duljevic ne mogu MEDA!
BALAVCI SE DOKOPALI PLATA PO 3-4 MILJE, sto je ovdje VRH, i kontaju da su uspjeli u zivotu...
LOŠA fizicka spoprema samira radovca je prekrizila kod TRI SKAUTA! Tri skauta ga vise ne prate a bili su zvucni klubovi... jednsotavno momak na terenu izgleda nemocno..i ono sto zna da uradi ne moze jer nema snage za to... e tu je problem ovog momka, i kada pocne da zivi sportski zivot i on i duljevic, e tada ce moci da racunaju na karijeru...do tadaa ,ako nastave ovako, sto neko napisa gore, OLIMPIC za godinu-dvije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 23 avg 2015, 11:27

Šta kaže dzeno kad vidi radovca i dulju u tim sisarnicama ?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 avg 2015, 11:32

hifans je napisao/la:Šta kaže dzeno kad vidi radovca i dulju u tim sisarnicama ?
vjerovatno se pridruzi

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 avg 2015, 11:37

Pantelija je napisao/la:rADOVAC JE IGRAC KOJI ITEKAKO zna igrati lopte, sto kazu ima je u malom prstu
Radovac ima inteligenciju i jako dobre zamisli, cak stavise, nekada mi lici na pirla kada je ovaj bio mlađi pa su ga znali popljuvati jer je trazio neka rješenja koja oobicnim igracima nisu bila logicna...
samo ima jedan problem, Pirlo sa 36 godina je trcao po 12 kilometara za jednu utakmicu...
Tako je. Samo dodao bih ipak da je sredina terena destabilizovana odlascima Stojceva i Cimirota i da to utice pomalo na sve igrace sredine terena. Znaci da su ova dvojica jos tu bolje bi to izgledalo na terenu. I ovdje je najmanji problem Radovac. A padove forme ima svaki igrac i deset godina stariji od njega gdje nece on imati. Problem su neke druge pozicije ( bekovi, desetka, donekle lijevo krilo ), neke lose takticke odluke, pritisak da se mora pobjediti zbog par ekstra pojedinaca. A sve sto se mora nije lako i tako te stvari. Ikande jeste dobar igrac sami treba tim igracima deset utakmica u nogama da to legne na svoje mjesto i da se uigraju. I opet je potrebna desetka ili promjena taktike u naprimjer 4-4-2.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 avg 2015, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2015, 11:39

hifans je napisao/la:Šta kaže dzeno kad vidi radovca i dulju u tim sisarnicama ?
A sta mislis hoda li Mourinho po londonskim kaficima trazeci svoje igrace po njima? :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 23 avg 2015, 11:42

Mnogi su zaboravili kako smo titulu osvojili. Prva polusezona je bila (manje-vise) dobra, druga katastrofalna i daleko od toga da smo ista pokazali. Treba objektivno govoriti. Igracki kadar je prvi problem, a drugi priprema na fizickom i psihickom planu. Niko se ne moze pobjediti bez borbe i trke. Takodje, ako nemamo igraca na nekoj poziciji, prebaci nekoga iz akademije. Ako vec moram gledati nekog lika koji od ciste lopte pravi korner, onda hocu makar da imam opravdanje u njegovoj mladosti i da ima neke perspektive.

Uprava se isto mora malo dozvati, a ne ko prosli put sazivat neke konferencije i napadat novinare. Kao eto nama ide sve savrseno dobro osim na sportskom planu. Akademija i otplata duga je nevjerovatna stvar, ali je ta vijest stara gotovo 2 godine, TA je nastao samo na bazi navedenog. Ne treba se odmarati na tome. Uprava treba naci strucne ljude i stati iza njih kako bi se konacno napravio neki iskorak.

Cilj posta je samo objektiviziranje nekih stvari, nikako pljuvanje. Ja se nadam da ce uprava imati ubuduce sluha za navijace po pitanju karata i sl, a manje po pitanju trenera, struke i transfera.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 23 avg 2015, 11:42

Treba usvojiti zakon o sportu i da se pojedinci mogu kazniti. staviti kamere na stadion i uhvatiti pojedince na djelu, pa kad baci baklju itd. njemu ili ocu mu poslati kaznu, pa plati faco. Kad pregledam slike od nereda juce vidim da vecina stariji sjede dok ovi mali balavici se prse.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 avg 2015, 11:43

Sabinho je napisao/la:
A sta mislis hoda li Mourinho po londonskim kaficima trazeci svoje igrace po njima? :roll:
pitaj igrače koje je on uhvatio osim nedeljom (jer je pon slobodan dan) navecer da loču kako su prosli ;)

primjer juvea koji svog najbooljeg igraca Vidala suspenduje zbog nocnog zivota o belaja koji je napravio pa dovedu iz udinezea pereiru a njega "zbog ozljede zgloba" mejsec dana ohlade ... e tako se to radi

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2015, 11:45

Pantelija je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
pitaj igrače koje je on uhvatio osim nedeljom (jer je pon slobodan dan) navecer da loču kako su prosli ;)

primjer juvea koji svog najbooljeg igraca Vidala suspenduje zbog nocnog zivota o belaja koji je napravio pa dovedu iz udinezea pereiru a njega "zbog ozljede zgloba" mejsec dana ohlade ... e tako se to radi
Koji su to igraci, jesi li licno prisustvovao tom dogadjaju i ako nisi ko je izvor informacija?

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 23 avg 2015, 11:52

joj kad ovdje bilo dizanje hebibovica :lolno: :lolno: pa ono treba u mladost kakanj poslat ....
kallasi ne igra mu a covjek maestro za odbranu i td al neka hebibovic igra i drzi desnu stranu kao sto je drzao u velezu .. pa sve nam prilike stvaraju preko desne strane ..

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 23 avg 2015, 11:53

arhimed89 je napisao/la:
Head je napisao/la:Ima li ace gdje da stane u odbranu Abdulaha karine :) :) :) :) :) :)
Nema Ace ali imam ja.
U cemu je fazon pasa,najjacu ekipu u ligi imate zahvaljujuci njemu.
Trener travnika od zamjena FKS sastavi ekipu i pobjedi Sarajevo,a ovi vam igraci kao nisu dovoljni da pobjedite Travnik,Zrinjski kuci i slicno.
Nabroj mi igrace Zrinjskog,Celika i Travnika i igrace Sarajeva poziciju po poziciju pa da vidimo jel Sarajevo ima najjacu ekipu i jel Ibrak odradio svoj dio.
sarajevo ima najjacu ekipu zahvaljujući Tanovim parama a ne sposobnošću Ibrakovića neka ode u vitez i dovode benku,stepanova itd

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2015, 11:54

HeraklitMracni je napisao/la:joj kad ovdje bilo dizanje hebibovica :lolno: :lolno: pa ono treba u mladost kakanj poslat ....
kallasi ne igra mu a covjek maestro za odbranu i td al neka hebibovic igra i drzi desnu stranu kao sto je drzao u velezu .. pa sve nam prilike stvaraju preko desne strane ..
Al' fakat, tri godine haman se covjek spominje i onda dodje i jako lose igra...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 avg 2015, 12:02

a bio je pravo pojacanje samo do prije 3 kola, koji sklop i koji navijaci, da Bog sakloni i sacuva
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, laznokrilo, mire971, napoleon72, pierce, riki46 i 26 gostiju.