A ti samo pali baklje drug, svakako ne placas ti kazne a mozes se prijateljima pohvaliti da si baklju drzao.. Moze vam se

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma djaba sve @head, kome pricati, bit ce Saraj'vo opet sampion !Head je napisao/la:Mislim da ovo nije forum na kojem se trebaju iznositi poluinformacije i pikanterije. Ako vas to cini sretnim samo nastavite.
Misliš li da smi mi za to krivi, ne samo u slučaju Radovca negu kod svih igrača, na početku je najbolji a nakon par loših utakmica najgori.hase73 je napisao/la: A sto se Radovca tice, malac je izvikan kao igrac. Fizicki nula a i voljni momenat nikakav. Ne podnosim vezne igrace koji bjeze od lopte. Ja ga za 3 godine vidim u Olimpicu. Potpuno isti scenarij kao 'kapiten' Haris Handzic.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
nije tacnohilmo je napisao/la:Misliš li da smi mi za to krivi, ne samo u slučaju Radovca negu kod svih igrača, na početku je najbolji a nakon par loših utakmica najgori.hase73 je napisao/la: A sto se Radovca tice, malac je izvikan kao igrac. Fizicki nula a i voljni momenat nikakav. Ne podnosim vezne igrace koji bjeze od lopte. Ja ga za 3 godine vidim u Olimpicu. Potpuno isti scenarij kao 'kapiten' Haris Handzic.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Radovac uopće nije loš igrač samo je upao u lošu formu, ne bi mu škodila klupa jednu utakmicu a i trener koji će mu objasniti gdje griješi i kako da popravi nedostatke.
vjerovatno se pridruzihifans je napisao/la:Šta kaže dzeno kad vidi radovca i dulju u tim sisarnicama ?
Tako je. Samo dodao bih ipak da je sredina terena destabilizovana odlascima Stojceva i Cimirota i da to utice pomalo na sve igrace sredine terena. Znaci da su ova dvojica jos tu bolje bi to izgledalo na terenu. I ovdje je najmanji problem Radovac. A padove forme ima svaki igrac i deset godina stariji od njega gdje nece on imati. Problem su neke druge pozicije ( bekovi, desetka, donekle lijevo krilo ), neke lose takticke odluke, pritisak da se mora pobjediti zbog par ekstra pojedinaca. A sve sto se mora nije lako i tako te stvari. Ikande jeste dobar igrac sami treba tim igracima deset utakmica u nogama da to legne na svoje mjesto i da se uigraju. I opet je potrebna desetka ili promjena taktike u naprimjer 4-4-2.Pantelija je napisao/la:rADOVAC JE IGRAC KOJI ITEKAKO zna igrati lopte, sto kazu ima je u malom prstu
Radovac ima inteligenciju i jako dobre zamisli, cak stavise, nekada mi lici na pirla kada je ovaj bio mlađi pa su ga znali popljuvati jer je trazio neka rješenja koja oobicnim igracima nisu bila logicna...
samo ima jedan problem, Pirlo sa 36 godina je trcao po 12 kilometara za jednu utakmicu...
A sta mislis hoda li Mourinho po londonskim kaficima trazeci svoje igrace po njima?hifans je napisao/la:Šta kaže dzeno kad vidi radovca i dulju u tim sisarnicama ?
pitaj igrače koje je on uhvatio osim nedeljom (jer je pon slobodan dan) navecer da loču kako su prosliSabinho je napisao/la:A sta mislis hoda li Mourinho po londonskim kaficima trazeci svoje igrace po njima?hifans je napisao/la:Šta kaže dzeno kad vidi radovca i dulju u tim sisarnicama ?
Koji su to igraci, jesi li licno prisustvovao tom dogadjaju i ako nisi ko je izvor informacija?Pantelija je napisao/la:pitaj igrače koje je on uhvatio osim nedeljom (jer je pon slobodan dan) navecer da loču kako su prosliSabinho je napisao/la:A sta mislis hoda li Mourinho po londonskim kaficima trazeci svoje igrace po njima?hifans je napisao/la:Šta kaže dzeno kad vidi radovca i dulju u tim sisarnicama ?![]()
primjer juvea koji svog najbooljeg igraca Vidala suspenduje zbog nocnog zivota o belaja koji je napravio pa dovedu iz udinezea pereiru a njega "zbog ozljede zgloba" mejsec dana ohlade ... e tako se to radi
sarajevo ima najjacu ekipu zahvaljujući Tanovim parama a ne sposobnošću Ibrakovića neka ode u vitez i dovode benku,stepanova itdarhimed89 je napisao/la:Nema Ace ali imam ja.Head je napisao/la:Ima li ace gdje da stane u odbranu Abdulaha karine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U cemu je fazon pasa,najjacu ekipu u ligi imate zahvaljujuci njemu.
Trener travnika od zamjena FKS sastavi ekipu i pobjedi Sarajevo,a ovi vam igraci kao nisu dovoljni da pobjedite Travnik,Zrinjski kuci i slicno.
Nabroj mi igrace Zrinjskog,Celika i Travnika i igrace Sarajeva poziciju po poziciju pa da vidimo jel Sarajevo ima najjacu ekipu i jel Ibrak odradio svoj dio.
Al' fakat, tri godine haman se covjek spominje i onda dodje i jako lose igra...HeraklitMracni je napisao/la:joj kad ovdje bilo dizanje hebibovica![]()
pa ono treba u mladost kakanj poslat ....
kallasi ne igra mu a covjek maestro za odbranu i td al neka hebibovic igra i drzi desnu stranu kao sto je drzao u velezu .. pa sve nam prilike stvaraju preko desne strane ..
Trenutno korisnika/ca: keli, laznokrilo, mire971, napoleon72, pierce, riki46 i 26 gostiju.