FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 23 avg 2015, 11:44

Auuuuuu :damn:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 avg 2015, 11:53

Klare je napisao/la: Izvini omere možda si dobar čovjek, ali ja ću biti direktan.
Što se tiče taktike i poznavanja fudbala pojma nemaš, kao i 85% ljudi koji ovdje pišu.
da se s nekim raspravljam, nemam vremena, jer evo ima materijala na komplet podforumu Bundesliga koji živi u tolikoj zabludi, ili stvarno ljudi koji ne razumiju 2+2. :?
Ma jašta je nego dobar....Omer je ko panja..... :)
Dobro ti si sad htio biti direktan, ali pretjerao si s tim da Omer nema pojma o fudbalu. Pokazao je Omer često da je konstruktivan forumaš. Ali on možda gleda previše pozitivno na Pepa pa ga ne želi nikad optužiti, kritikovati... A opet neki ljudi vide samo pozitivne stvari. Ne slažem se uvijek s Omerom ali on nikad ne lupeta, ima svoje stavove i obrazloži ih. E sada je druga stvar što su pogledi drugačiji....
Ja sam ti rekao kada je mene Pep razočarao i u kojim segmentima i sada da bi ja imao puno povjerenje u njega, trebalo bi se par značajnih stvari desiti. Ali očigledno tih par bitnih stvari se nikako ne mijenja. On je pod pritiskom da stavi Lahma desno, pa onda to uradi, a onda poslije sve na staro vrati. Podsjeća me na dijete koje pokušava zeznut strožije roditelje ili generalno roditelje koji mu na nešto ukazuju.... :D
Klare je napisao/la: Pobjedili smo individualno i uz veliku sreću.
Čovjek odluke je bio Costa, a pripreme i ovaj početak govore da zasićenje definitivno postoji.
Kada 3 igrača nisu na nivou OK, ali kad imaš toliki broj svjetskih imena koji definitivno ne mogu uhvatiti formu, onda je problem dublji, problem je u treneru.
Hofo je loš, odradio je slab prelazni rok, ali nas namučiše, fudbal koji Gvardiola forsira je negledljiv, očekujmo nove povrede, danas nije mogao biti očigledniji primjer njegove greške, direktno je Benatiu izbacio.
U pravu si da je odbrana na vjetrometini. Pa onda kada se počne pričati o Boatengu kao kikseru... :shock: :shock: Treba samo čovjeka uporediti kako je igrao na SP u odnosu na neke partije poslije i s ovakvom taktikom. I pametnom dosta. Iako generalno i sada je Boateng odličan. To što je igrao jučer rukom, pa zar to tretiramo ko kiks? :? Isto tako onaj penal se možda i nije morao svirat. Prije toga faul je Boateng morao počiniti, jer bi možda i gol primili, igrač Hoffe sam prema golu bi išao....
S tim da se ne slažem da je Hoffa bio loš, oni su tako dobro pokrivali teren, tako dobro držali razmake i sjajno trčali i branili se. Zahvaljujući indivdualnom kvalitetu pa i sreći smo pobijedili.
Čak nešto sve kontam, da nam jučer poraz i ne bi tako loše došao, jer tada se na stvari malo drugačije gleda, drugačije se analizira. Ove neke pobjede bojim se da ne budu samo guranje prašine ispod tepiha. Pa kad dođe odlučujući dio sezone, onda eto sranja....

A Costa zvijer neviđena, on je jedan od pozitivnih segmenata, pa i Vidal (koji može još bolji biti) koji bi mogli prevagnuti da na kraju imamo skroz uspješnu sezonu...S pojačanjima se skroz ubolo..... :thumbup: :thumbup:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 23 avg 2015, 11:57

Ljudi moj vi ste toliko jaki da mozete ovu njemacku osvojit sa 10 igraca,ubjedjen sam da 90% ekipa tamo vam ne bi mogla sa 10 igraca nista,mrzim bajern al brate imate na svakoj poziciji po 2 igraca,hem ste sad uboli sa ovim Costom covjek je ala Roben

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 avg 2015, 12:17

tajger je napisao/la:Ljudi moj vi ste toliko jaki da mozete ovu njemacku osvojit sa 10 igraca,ubjedjen sam da 90% ekipa tamo vam ne bi mogla sa 10 igraca nista,mrzim bajern al brate imate na svakoj poziciji po 2 igraca,hem ste sad uboli sa ovim Costom covjek je ala Roben
Igrali smo se sa Cityem sa deset igraca, Bayern da je u pravoj formi, u formi od prije 2,3 godine tesko bi nam ko stao na put.Ovaku igru ce neko znti kazniti, ima u Bl- u dosta ekipa koje ce nas kazniti za opustanje.Da je jucer bio jedan Bayer, Wolfsburg, drugi bi rezultat bio na kraju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 23 avg 2015, 12:23

FRANK RIBERY je napisao/la:
tajger je napisao/la:Ljudi moj vi ste toliko jaki da mozete ovu njemacku osvojit sa 10 igraca,ubjedjen sam da 90% ekipa tamo vam ne bi mogla sa 10 igraca nista,mrzim bajern al brate imate na svakoj poziciji po 2 igraca,hem ste sad uboli sa ovim Costom covjek je ala Roben
Igrali smo se sa Cityem sa deset igraca, Bayern da je u pravoj formi, u formi od prije 2,3 godine tesko bi nam ko stao na put.Ovaku igru ce neko znti kazniti, ima u Bl- u dosta ekipa koje ce nas kazniti za opustanje.Da je jucer bio jedan Bayer, Wolfsburg, drugi bi rezultat bio na kraju.
Ma brate meni djelujete ko Nato,i kad ne igrate uvijek imate bar 5 igraca koji mogu nekom carolijom izvadit ekipu

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 avg 2015, 12:49

Jesmo li ovo podebljali ponudu za Comana? Moglo bi biti nesto od toga.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 avg 2015, 12:50

FRANK RIBERY je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:Firmino bolji od Coste? :lol: :lol: :lol:

Pa ako ste ikada gledali Shakhtar, mogli ste vidjeti kakva je zvrka mali. Bravo upravo! Douglas će to i da pokaže iduće sezone! :thumbup: :thumbup:
Firmino se dokazao u top ligi, Costa je igrao u prosječnoj Ukrajni. Protiv BAyerna se nije vidi, o čemu ti pričaš dečko.
dobro Gazija šta hoćeš ti da poentiraš ovim što si sad citiro 3-4 čovjeka; jel to ono klasično "ja sam upravu bio a vi niste, a smatrate se dobrim poznavaocima fudbala" il je nešto drugo?
mislim ne branim ja nikog ovdje od njih, al im i ne nabijam na nos ove postove, jer hajd brate mili svi smo gledali Costu otprilike dva puta i to protiv Bayerna kad je bio poprilično indisponiran kao i ostatk nj. ekipe plus smo vidjeli još par golova njegovih u pregledu LP i to je to..
pošto nema smisla sad ponavljat te postove od prije mjesec i po i "izrugivat se" jer znamo svi da je generalno bio loš stav oko dolaska Coste, jer 30miliona nije malo i Bayern ne daje svaki prelazni rok po 30mil. za jednog igrača

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 avg 2015, 13:35

Niko od nas nije bio za dovođenje Coste. Svi su imali neke favorite i želje al' čisto sumnjam da je Costa bio i u jednoj kombinaciji. Bili su tu ADM, Memphis, Hazard možda Griezman i još neki.

Dakle, niko nije bio za dovođenje ovog momka samo su to neki pisali a neki ne i nema potrebe za neko nabijanje na nos. No nema veze, momak se pokaz'o k'o odlično pojačanje i moramo bit' sretni što ga imamo. :kafa:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 avg 2015, 13:50

Ja sam bio prije za Griezmanna i govorio sam da je Costa macak u vreci uzevsi u obzir da je juznjak i da nije igrao cesto jake tekme. Ocigledno da je motivacija i okruzenje bilo problem igranja u Sahtaru odnosno razlika izmedju partija tamo i ovamo.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 avg 2015, 13:54

Svako moze pogrijesiti u procjeni, to opet ne znaci da ce Costa imati bolju karijeru od Firmina, ja se nadam da hoce i da cemo od njega imati koristi.

Ne znam bas da si ti ili bilo ko drugi spominjali Costu prije njegovog transfera u Bayern.Nase zelje su bile kao sto kolega coelho napisa,Griezman, KDB i Di Marija.

A to citiranje postova, vidi me jesam pametan, ja sam u pravu, a drugi nisu je vracanje na davno prozvakne teme.Moram ti priznati da ti se divim, da si nasao vremena da trazis postove od prije dva mjeseca.

Nasa uprava je pogrijesila milion puta sa Latinoamerikancima, normalno da je vecina bila skepticna.
Costa pokazuje potencijsl, juce je dobro igrao, ali i bio sebican nekoliko puta, uspjeh kluba mora biti ispred individualne statistike, to ce mu sigurno Guardiola reci.

Coman je genijalan igra, sa 19 godina izgleda mocno, uz Bayernove treninge moze postati ono sto nam treba.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2015, 14:20

slika
:bow:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 23 avg 2015, 14:50

Bitno je da pojedinci sve znaju i igraju ogromnu ulogu u donosenju bitnih odluka u Bayernovoj upravi i uprava Bayerna izuzetno cjeni misljenje ovih ovih par mlatikuuraca sa ovog foruma koji su u stvarnosti par izuzetno cjenjenih i planetarno popularnih fudbalskih strucnjaka. Koliko moras biti uvjeren i zaljubljen u sebe da napises kako vecina nema pojma decko divim ti se koliko si inteligentan.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 avg 2015, 15:17

Ne uzbuđujte se previše oko riječi spoštovanog gospodina sećernog, Klareta ili kako ga već zovu, on ni sam ne zna za kog navija. Nekad nisam zadovoljan igrom, nekad ne igramo kako bi trebali, ali dok je Pep trener Bayerna imaće moje veliko poštovanje.Nije Pep kriv što je dotični gospodin potkovaniji taktički od njega, iskustvo sa managera je neprocjenjivo.

Držiš li instrukcije iz taktike da ti ovih 85 posto onako đuture dođe, mi smo počastvovani što si dio nas. U nogometnom savezu pojma nemaju kakvog predavača nisu zaposlili u trenerskoj akademiji, sram ih bilo da se nisu sjetili taktičkog genija.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 avg 2015, 21:26

:lol:
[youtube][/youtube]

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 avg 2015, 21:38

Reports saying Kingsley Coman to Bayern is a done deal. 20m, medical this week.

BackSpace United

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 23 avg 2015, 22:39

Jesmo se nameracili na Juventusove igrace drama :) ako i ovog malca klepimo :) Sta je on inace po zanimanju WINGER , u Bayernu bi bio WINNER to je sto posto :D

A sad malo na odbranu znaci Badstubera jos ne forsiramo kao ni Javija, spominje se opet Abdennour, ma da bi ja radije da povucemo iz B ekipe kakvog stopercica da ga pretvorimo u novog Badstubera barem po igri, ne po povredama !!

Nekako glupo radi par sedmica odsustva Benatie odmah dovest stopera sta cemo kad se svi vrate, jedino ako je i Dante na izlaznim vratima sto se i spominjalo :zviz:
FC Bayern !!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 avg 2015, 22:40

Ako nećemo prodavati Dantea onda nema smisla kupovina štopera. Zašto pretrpavati i te pozicije?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2015, 22:53

muamerc je napisao/la:Ako nećemo prodavati Dantea onda nema smisla kupovina štopera. Zašto pretrpavati i te pozicije?
Ma nekako je Medhi previse krhak i malo mu fali da se povrijedi zato sam ja misljenja da ne bi bilo lose uzeti neku zamjenu ali ne previse skupu.
Iako imamo 4 stopera u ekipi + Javi trojica su malerozna i podlozna povredama tako da jos jedan back up ne bi bio za odbaciti.

No, opet sacekajmo kraj mjeseca pa cemo biti puno pametniji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 avg 2015, 22:58

Omerbavarac je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Ako nećemo prodavati Dantea onda nema smisla kupovina štopera. Zašto pretrpavati i te pozicije?
Ma nekako je Medhi previse krhak i malo mu fali da se povrijedi zato sam ja misljenja da ne bi bilo lose uzeti neku zamjenu ali ne previse skupu.
Iako imamo 4 stopera u ekipi + Javi trojica su malerozna i podlozna povredama tako da jos jedan back up ne bi bio za odbaciti.

No, opet sacekajmo kraj mjeseca pa cemo biti puno pametniji.
Ma mislim ako cemo igrati sa trojicom nazad + Alonso od kojih su jos dva beka onda ne vidim potrebu za stoperom. Cak ne treba dramiti i sa ovom tekmom sa Bayerom. Nek igra ko ima a za analize i prognoze u vezi transfera uprava ce vjerovatno jos cekati tih 5-6 dana.

Ako su vidili u Comanu kvalitet onda ga svakako treba kupit. Ne sumnjam u upravu jer vjerujem da su ga dugo posmatrali.

Sent from my iPhone using Tapatalk

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 23 avg 2015, 23:00

zato jer sa ovim stoperima nikad ne znas na čemu si, na dantea ne možes ozbiljnije racunati, badstuber se moze povrediti iz nicega , sa javiem se ne zna kad ce se vratiti, benatia je odlican stoper mozda nas najbolji ali je previse podlozan povredama...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.