Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Poštujem što kažeš ali skini taj sveti grb sa profila i stavi Jugoslovenski.hskzmostar je napisao/la:Danas utakmica koja nam moze donijeti + 8 na glavne konkurente za euro scenu,lijep dan a po lijepom danu Stevica zabija cesto...![]()
Crnov dobrodosao sa svojom rimokatolickom zadrugom!
Procitaj bolje rekao sam tebi da skines sveti grb sa profila.ja nisam sa sela prijatelju zivim u Mostaru.hskzmostar je napisao/la:Bolan modricu mladost ti je nosila petokraku a nasao nama nesto o promjeni grba govorit,niti smo mjenjali grb niti dres niti ime za razliku od nekih seoskih zadruga...imas mahanje
znamo mi dje ti zivismodric je napisao/la:Procitaj bolje rekao sam tebi da skines sveti grb sa profila.ja nisam sa sela prijatelju zivim u Mostaru.hskzmostar je napisao/la:Bolan modricu mladost ti je nosila petokraku a nasao nama nesto o promjeni grba govorit,niti smo mjenjali grb niti dres niti ime za razliku od nekih seoskih zadruga...imas mahanje
Tko si ti da imas pravo pratit gdje ja zivim?Lillard je napisao/la:znamo mi dje ti zivismodric je napisao/la:Procitaj bolje rekao sam tebi da skines sveti grb sa profila.ja nisam sa sela prijatelju zivim u Mostaru.hskzmostar je napisao/la:Bolan modricu mladost ti je nosila petokraku a nasao nama nesto o promjeni grba govorit,niti smo mjenjali grb niti dres niti ime za razliku od nekih seoskih zadruga...imas mahanje![]()
Ne mogu izdržati a da ne napišem. Iskreno, veća dva retarda ne postoje na forumu.modric je napisao/la:Procitaj bolje rekao sam tebi da skines sveti grb sa profila.ja nisam sa sela prijatelju zivim u Mostaru.hskzmostar je napisao/la:Bolan modricu mladost ti je nosila petokraku a nasao nama nesto o promjeni grba govorit,niti smo mjenjali grb niti dres niti ime za razliku od nekih seoskih zadruga...imas mahanje
. . . da zivis u Berlinu dzaba ti je . . . !modric je napisao/la:Procitaj bolje rekao sam tebi da skines sveti grb sa profila.ja nisam sa sela prijatelju zivim u Mostaru.hskzmostar je napisao/la:Bolan modricu mladost ti je nosila petokraku a nasao nama nesto o promjeni grba govorit,niti smo mjenjali grb niti dres niti ime za razliku od nekih seoskih zadruga...imas mahanje
Hvala kraljuDuff je napisao/la:Ulaznica 5 KM.
Stream za one koji ne mogu doći na stadion pod BB, http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/
Ugrovacaboy je napisao/la:Susedi, sretno dalje, čekamo vas na proljeće... Mi ćemo više riskirati kad budemo kući igrali...
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.