To je njegovo pravo. Ja bi vjerovatno isto uradio, jer Doljancic nit je iz Gradacca nit je ovo 'njegov klub'. Da je to npr. uradio Facicev otac onda bi ga vec napadao. Pricas gluposti, kao da ti ne bi trazio rjesenje koje je za tebe bolje ako vec nisi 'kod kuce'.combe je napisao/la:Sincino ja svoje misljenje ne mijenjam i ono je prema garnituri ljudi koji trenutno vode klub od pocetka pa do danas isto a znase kakvo. I ja volim Zvijwzdu i bas zato i govorim da bi se nesto trebalo mijenjati na bolje kad vec ima mogucnoati. A za tvoju informaciju otac tog istog Doljancica za kojeg pitas sta mu fali je prvi dosao kada smo ispali i trazio papire sa pricom nece on igrati u drugoj ligi. Kao da je Ronaldo hebote.theboss_RD07 je napisao/la:Svi ste vi pi*ke obicne. Mijenjate misljenja ko carape. Ja ostajem pri svom, i nadam se da cemo sutra dobit Jajce da se ponovo zavucete u rupe misevi jadni.![]()
Ne znam sta to sad fali Hasicu i Doljancicu? Ja sam cekao, i nadao se njihovom nastupu. Znaci Islamagic i Facic ne igraju zbog bolesti, da vidimo ko ce to jos nedostajat sutra.. Ne mogu da vjerujem koliko je vas lako raspalit nekom gluposcu.
Sad da ja bezveze puknem "Trener reko da od PL nema nista" ili "Navodno je klub pred bankrotom" nit ce ko trazit dokaz, nit ce ko pitat kako zasto, vec ce svi odma oplest ko klubu, po hamzi, po trener. Najednom ce se pojavit @vijestifriske i @BiberBiber i reci ce "Eto jesmo vam rekli" a nakon prve pobjede ce nestati sa teme. Ne kazem da ljudi mrze Zvijezdu ali su to oni mrtvi pesimisti i patoloski pljuvatori.
Gori ste od neke trudnice.. Nisam u zivotu vidio vece promjene raspolozenja u tako kratkom vremenu.
Boli mene briga, ja Zvijezdu volim i bitno mi je samo da postoji. Gledao sam je kad im je Bratstvo pustalo pobjedu za opstanak u 2.FBiH i gledao sam je kad su je zvali HIT Premijer Lige. I ako opet Zvijezda bude igrala sa Bosnom Mionicom, Slavenom, Lipnicom i mucila se s istim, ja cu je opet volit, isto koliko sam je volio kad se mucila sa Zeljeznicarom i Slobodom. Jer rezultati ne odredjuju moju ljubav prema klubu uz kojeg sam odrastao.
Lijep pozdrav.
A to tvoje 'sincino ja misljenje ne mijenjam' samo pokazuje kakav si glup karakter, odnosno tvrdoglav i nespreman za diskusiju.