A znam sto posto na koga misliš al' znaj sto posto da to nije onlikusa je napisao/la:![]()
Samo jednog lika znam koji je lud za Milanom , navija za Želju i iz Visokog je![]()
I hocel vise tih 17:00

Samo ću reći, Kraljevac, Kadinca?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A znam sto posto na koga misliš al' znaj sto posto da to nije onlikusa je napisao/la:![]()
Samo jednog lika znam koji je lud za Milanom , navija za Želju i iz Visokog je![]()
E nije onda, sa ovim se znam dobroFaraonTM je napisao/la:A znam sto posto na koga misliš al' znaj sto posto da to nije onlikusa je napisao/la:![]()
I hocel vise tih 17:00Mada znaš i mene al' ne tako dobro, i ja tebe znam iz viđenja
![]()
Samo ću reći, Kraljevac, Kadinca?
Druga domaca tekmaacab je napisao/la:5-to je kolo već![]()
Jel misliš na momka I.K. ? 95 godište iz Visokog je i navija za Milan a i Manijaak je?likusa je napisao/la:![]()
Neka si mu rekao po meni sve je bilo savršeno standard i onu atmosferu još uvijek ne mogu da zaboravimsalamanca je napisao/la:Pa kako si ti zakljucio da je do sad losa posjeta (i to pravo losa) a igrali samo jednu utakmicu na Grbavici a 5 kolo, bas me zanima?
Ferencvaros preko 15.000
Standard preko 20.000
Radnik 4-5 hiljada i to pravo lose. De brate odvadi
U cetiri utakmice nas pratilo oko 50.000 ljudi.
ahahahaVirtu4l je napisao/la:Ma koliko simpatisao taj Velež, tj. 'onaj' Velež, sutra bih volio da im zabijemo minimalno petardu, kao jednom prije 15-ak godina kad smo im zabili šest komada... red je da sve ono što se stihijski dešavalo sa njima dođe na naplatu, a posebno ono slavlje na proljeće kad je spiker na stadionu javio da Sarajevo vodi, to mi je baš ostalo u sjećanju, plus Dželo Muharemović na klupi... sasvim dovoljan motiv da ostave srce na terenu i da ih napune do vrha....
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Proximic i 17 gostiju.