Pozdrav i tebi majstore. Jevgenij je car.Centre forward je napisao/la:Prvo veliki pozdrav za druga Konopljanku.Stefan Effenberg je napisao/la:Podhitno dovesti stopera. Benatia i Boateng su odlicni ali realno Dante je dosta pao a Badstuber je povrijeden. Martineza zelim gledati i vidjeti jedino na zadnjem veznom u suprotnom bolje da ni ne igra.
Novi stoper nam je jako potreban i nadam se da ce uzeti nekog do kraja roka ako zelimo imati jaki stoperski par.![]()
Slažem se, al' mislim da od toga nema ništa. U Pepovoj glavi alternativa standardnim štoperima mogu da budu Alonso, Javi, pa čak i Alaba i Rafinja.
Iako imamo široku klupu, odsustvo nekih standradnih igrača može ovom timu na međunardonoj sceni da napravi velike probleme, posebno kad igramo neke ho - ruk formacije i ideje.

Ma nadam se da ce dovesti nekoga unatoc Pepu jer objektivno smo tanki sa ovom postavom iza. Da, danas je to bio majstorski potez Pepa nakon crvenog Boatenga i sa trojicom pozadi Xabi, Alaba i Rafinja donio nam je 3 boda ali ja ne mogu gledati to sranhe od taktike cijelu tekmu.
Kad smo kod taktike, pogledah na flashscoreu sastav i kazem toooooooooo, konacno bi trebao gledati igrace na svojim prirodnim pozicijama kad ono corak..... jako me ljuti takva formacija sa Alabom na stoperu i Lahmom u nekoj sredini kao i sa trojicom pozadi a gdje si Costa i Robben dolaze na centar po loptu..... lose i negledljivo.
Sto se tice Gotzea, izgleda mi nekako poletno, agresivnije, okretnije, brze i odlucnije sto je svakako dobro za njega i nas. Naravno, daleko je to od starog Gotzea ali ako ovako nastavi onda ce biti dobro. Danas je bio itekako vidljiv napredak u njegovom pristupu i igri. Neka tako nastavi.