malo pazi na rijecnik,dobro bi ti doslo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
veteran je napisao/la:Nema lizanja samo uzajamno postovanje! Sve sto se desilo izmedju Manijaka i Fukara je neprirodno. Odnosi su sve bolji za razliku od vas koji niste dobri ni sa samima sobom! Sukob Fukara i Manijaka je proslost i tamna mrlja i jednih i drugih. Izazvana je gluposcu jednog igraca, trenera koji je nedorastao, sudije i okolnosti na koje nisu mogli da uticu navijaci. Vi bi voljeli opet? Ha! Nadam se da do toga nece doci! Fukare i Manijaci se skoluju u hodu dok HZ nisu jos ni primljeni u skolu! Vi lupate sto su vam drugi napravili, vi ste razmazena derista!
Sto se tice lizanja to ostavite nama(homo zajednici)
Mama ti baš ima lijepo mišljenje o Hordama, onako zadovoljna je pravo!Probisvjet je napisao/la:Vidite majke ti sta je napisao
veteran je napisao/la:Mama ti baš ima lijepo mišljenje o Hordama, onako zadovoljna je pravo!Probisvjet je napisao/la:Vidite majke ti sta je napisao
Niko ni tebi ne spominje mamu itd.taj svoj seljakluk ostavi negdje drugo,prvo se nauci kulturi,pa onda dodji pricaj,ovdje se ne treba vrijedjat.veteran je napisao/la:Mama ti baš ima lijepo mišljenje o Hordama, onako zadovoljna je pravo!Probisvjet je napisao/la:Vidite majke ti sta je napisao
[/quote]veteran je napisao/la:Nema lizanja samo uzajamno postovanje! Sve sto se desilo izmedju Manijaka i Fukara je neprirodno. Odnosi su sve bolji za razliku od vas koji niste dobri ni sa samima sobom! Sukob Fukara i Manijaka je proslost i tamna mrlja i jednih i drugih. Izazvana je gluposcu jednog igraca, trenera koji je nedorastao, sudije i okolnosti na koje nisu mogli da uticu navijaci. Vi bi voljeli opet? Ha! Nadam se da do toga nece doci! Fukare i Manijaci se skoluju u hodu dok HZ nisu jos ni primljeni u skolu! Vi lupate sto su vam drugi napravili, vi ste razmazena derista!
Sto se tice lizanja to ostavljamo (homo zajednici)
harry_90 je napisao/la:Zna li neko koliko su igrali juniori Sarajeva i Slobode ????
Gigant je napisao/la:Ja ne znam sta nas uopste prozivate...i onda se bunite sto mi reagujemo...ali vi preko svojih kompleksa ne mozete, pa nas morate spominjati...a znate da trebate ustati na spomen hordi...dok smo mi vec davno prekucali ovu ligu, vi jos pucajte plagijate i divite se kada horde dodju u vas grad...i komsinicama smo dali zadacu, ali nisu bas pratili, moramo ponoviti
ajd prijatno tuzloaci
Gigant je napisao/la:Prvo ako vec fino pitas onda bez tih maloljetnickih provokacija tipa padavicari, djecko i sl...
pred kraj utakmice je bilo 0:0
sta ste se vi okomili na sarajevo u svim kategorijamaharry_90 je napisao/la:Treba sad momcim pruzit podrsku u uzvratu finala kupa,jer dobro igraju i zasluzili su to .
Jbg tako im pao grah19TM87 je napisao/la:sta ste se vi okomili na sarajevo u svim kategorijamaharry_90 je napisao/la:Treba sad momcim pruzit podrsku u uzvratu finala kupa,jer dobro igraju i zasluzili su to .
Slazem se, zavisi kakav budem sa vremenom, ako mognem dodjem na tekmuharry_90 je napisao/la:Treba sad momcim pruzit podrsku u uzvratu finala kupa,jer dobro igraju i zasluzili su to .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.