FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 23 avg 2015, 00:50

U svakoj utakmici od pocetka sezone smo primili gol, i to smo svaku prvi primili gol. :tokralju:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 00:54

kenanbrajic je napisao/la:Prošla sedmica, pokazala je koliko smo još uvijek amaterski klub. Kulminacija se desila danas, i to se jasno vidi u Dženanovom odgovoru vezanom za smjenu. Ne znam koliko vas je primjetilo Benkinu proslavu gola, kad zove sve igrače da dođu do klupe i sa Dženom proslave go. Dobro je ikako spremljena i odigrana današnja utakmica, kad uzmeš u obzir sve što se napisalo i izgovorilo po medijima, a koje svi prate. Možda bi Dženi najpametnije bilo da ujutro da otkaz na mjesto ŠSŠ.
Evo sad upravo pada go na snimku na bht pa sam obratio pažnju na to... lijep gest Benke... Žao mi je Džene poslije svega, nije zaslužio ovaj način definitivno ali to je samo kriva uprava i niko drugi, pored svih Dženanovih trenerskih kvaliteta ili nekvaliteta. Dirnula me ova proslava Benke i zagrljaj Džene i njega :?
1946

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 avg 2015, 01:00

BitiSrcemVezan je napisao/la:
kenanbrajic je napisao/la:Prošla sedmica, pokazala je koliko smo još uvijek amaterski klub. Kulminacija se desila danas, i to se jasno vidi u Dženanovom odgovoru vezanom za smjenu. Ne znam koliko vas je primjetilo Benkinu proslavu gola, kad zove sve igrače da dođu do klupe i sa Dženom proslave go. Dobro je ikako spremljena i odigrana današnja utakmica, kad uzmeš u obzir sve što se napisalo i izgovorilo po medijima, a koje svi prate. Možda bi Dženi najpametnije bilo da ujutro da otkaz na mjesto ŠSŠ.
Evo sad upravo pada go na snimku na bht pa sam obratio pažnju na to... lijep gest Benke... Žao mi je Džene poslije svega, nije zaslužio ovaj način definitivno ali to je samo kriva uprava i niko drugi, pored svih Dženanovih trenerskih kvaliteta ili nekvaliteta. Dirnula me ova proslava Benke i zagrljaj Džene i njega :?
I mene je strašno dirnulo 7 bodova u 5 kola :facepalm:
U novi boj ...

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 23 avg 2015, 01:01

Iskreno zao mi je Dzenana, kakav god je trenutno on nije zaslužio ovakvo ponašanje prema njemu.
Za sva ova sranja oko trenera, igrača, bojkota i ostalog kriv je samo jedan a to je Abdulah Ibrakovic.
Nakon nekoliko trenera i loših transfera igrača koji su dovedeni pa poslani na posudbe i još drugih stvari treba da odgovara i glavni u sportskom segmentu kluba, a to je sportski direktor!
Ako su predsjednik i izvršni direktor zaslužni za finansijski uspjeh onda sportski direktor nek odgovara za sportski dio.
...JA SAM SARAJEVO...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 01:02

hz033 je napisao/la:
I mene je strašno dirnulo 7 bodova u 5 kola :facepalm:
Ako si pratio znaš i sam da sam ja bio "najglasniji" ovde što se tiče kritikovanja Džene, i baš kao što sam iznio sve što sam imao za njegove trenerske nekvalitete iznosim i da mi ga je na kraju žao i da zaista ovakav tretman nije zaslužio bez obzira na sve.
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 avg 2015, 01:03

Niko ne moze objasniti sta se desava u FKS.
Pocevsi od uprave, struke, igraca i NAVIJACA.
Svi ovi navedeni stete klubu, svako na svoj nacin.
Klub sa dvije titule yuge, koji je bio respektovan od svih fudbalskih klubova spadne na to da ne zna ko kosi a ko vodu nosi. Svi su polupali loncice.
Cim su pare dosle, odmah su problemi nastali. Nama dok sve do jednog clana uprave i struke ne budu STRANCi, nama nema napreka. Tapkat cemo dozivotno zbog mahale.

A navijaci kakvu stetu klubu prave, o tome je suvisno raspravljati.
Voljeti klub ne znaci pravi stetu istom.
Prosao sam dosta toga s navijacima, al fkt je vrijeme da se kaze STOP. Prestanite praviti stetu klubu.

O igracima, sta reci. Oni ce doci i proci, neko ce se zadrzati godinu neko 3-4.. Kud ces dalje napredovati kad se jedan Ikande vise bori za pobjedu pd Radovca?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 23 avg 2015, 01:06

Ne treba da te dira. Ovim gestom se dokazuje da se potencijalna smjena dešava "iza zatvorenih vrata". Ja ne kažem da je smjena loša, čak šta više. Način ne valja. Mene kao navijača, interesuju rezultati. Do rezultata se dolazi igrom, a igre nema. Imamo situaciju da nam igrači ne mogu istrčati 90 minuta, da bolji pas ima moja nana od 80 godina, i da na terenu izgledaju ko da se u putu nisu sreli.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 23 avg 2015, 01:09

Odlicno zapazanje,vidio sam to danas,a i evo upravo sad snimak tekme na tv-u i nas gol...

A Dzeno je trebao dati ostavku odmah nakon tekme. Nije ovo sve skupa korektno prema njemu od strane uprave. Jesam za smjenu,kao sto nisam bio zato da ostane nakon titule,bolje bi evo sad se to vidi i za njega bilo...Ali ovo sto mu se radi iza ledja,da svi znaju da mu se sprema smjena samo on ne,kao i to da on de facto komunicira s upravom preko medija jer ocigledno oni s njim cak nisu ni u komunikaciji,zaista je pokvareno i krajnje nekorektno,Dzeno je ipak nas,Dzeno je covjek ako je to mozda uprava zaboravila koja takodjer itekako odgovorna za trenutno stanje u klubu!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 23 avg 2015, 01:14

Moze li neko na pp, sta je to bilo sa Radovcem ?
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 avg 2015, 01:14

Sta si ti prosao Bgt..pa jesuli te na Grbavici prvi poceli gadjati bakljama Manijaci i kad si uzvratio murija te pocela tuci..u Zenici te gadjaju cim stignu,evo sada citam i nozem nekoga pogodili jbt..jebu ti Vedrana,Markale,dizu 3 prsta ,o gadjanju da ne pricam i kad uzvratis murija te prebije,,.
sta treba da te gadjaju i maltretiraju a ti da se krijes..jbt razmisljanje tvoje..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 01:15

slika
Nastavlja se i predstojeće sedmice iz dana u dan, #1946
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2015, 01:20

mma_hz je napisao/la:Sta si ti prosao Bgt..pa jesuli te na Grbavici prvi poceli gadjati bakljama Manijaci i kad si uzvratio murija te pocela tuci..u Zenici te gadjaju cim stignu,evo sada citam i nozem nekoga pogodili jbt..jebu ti Vedrana,Markale,dizu 3 prsta ,o gadjanju da ne pricam i kad uzvratis murija te prebije,,.
sta treba da te gadjaju i maltretiraju a ti da se krijes..jbt razmisljanje tvoje..
Na sugavici je sve bilo normala, kad smo mi vodili. Onda kad su oni dali gol proslavljali su tako sto su nas poceli gađati, onaj belaj nije nasa krivica ni sekunde. Za ovo danas u Ze ne znam, nisam bio, ali reci da smo mi krivi za ono na golubarniku je laz! Pusti ga, baljezga lik samo.. ;)
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 23 avg 2015, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 23 avg 2015, 01:20

Napaljeno, neizivljeno deriste. Kakav mozak majko drag.
Ljudi gladni, zedni, isprebijani, iznervirani i on se svadja sa momcima iz grupe i citavon tribinom, svasta!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 avg 2015, 01:21

joker90 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Sta si ti prosao Bgt..pa jesuli te na Grbavici prvi poceli gadjati bakljama Manijaci i kad si uzvratio murija te pocela tuci..u Zenici te gadjaju cim stignu,evo sada citam i nozem nekoga pogodili jbt..jebu ti Vedrana,Markale,dizu 3 prsta ,o gadjanju da ne pricam i kad uzvratis murija te prebije,,.
Na sugavici je sve bilo normala, kad smo mi vodili. Onda kad su oni dali gol proslavljali su tako sto su nas pcoeli gađati, onaj belaj nije nasa krivica ni sekunde. Za ovo danas u Ze ne znam, nisam bio, ali reci da smo mi krivi za ono na golubarniku je laz!
EH TAKO TI JE ISTO BILO DANAS U ZENICI,AL ZIP ZNA BOLJE A SJEDIO KUCI FRAJER JBT..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 23 avg 2015, 01:23

BitiSrcemVezan je napisao/la:Dobar nam je kapiten, u rangu koliko je i stručni štab stručan :urnebes: Ovo je sve samo za povraćati djece mi, Hebibović ne treba uopšte stajati u Sarajevu nego rpavo produžiti za Vrapčiće nek' odma opremu zaduži kod njih ako treba zajedno sa alkosom Ševkom. Barbarić je kriminalan bio takođe. Duljević i Radovac, naše zlatne koke :lol: Kakva dva debila, Radovac je zreo za klupe od početka sezone, pa taj momak nema gotovo ništa da postane ozbiljan fudbaler, nema snagu, nema jačinu, nema brzinu, na škrge diše u 60. minuti, šut mu je vanserijski naravno, sjetite se samo Lecha i onog pokušaja šuta koji nije uspio doći ni do šesnaesterca :lol: Dulja aka Udinese me nikad nije fascinirao posebno od kad je došao dok ste mnogi svršavali na njegove poteze u kojem baci dvojicu pa od trećeg izgubi loptu i napravi kontru protivniku, al' momak je totalno van forme i baš kao i "dragulj-kapiten-projekat" mora pod hitno biti zabetoniran na klupi, do neke bolje forme.

E da, treba neko pripaziti na Mešu da ne eksplodira, velika je radijacija dole :lol:

Dženo aka Fergi nastavlja sa briljantnim izdanjima, PA ČOVJEČE JA NE MOGU DA VJERUJEM DA AMER BEKIĆ NIJE NI NA KLUPI A DA PREDNOST IMA ŠEVKO OKIĆ KOJI IGRA U PRVIH 11! PA JESI DOBAR TI PAŠA?

Uprava je najveći krivac za sve ovo definitivno! I za sve dobro što su uradili su zaslužni, ali i za sve loše što nam se dešava trenutno. Kakav god je taj isti Dženo on ovo nije zaslužio pišaj ga, trebao je biti smjenjen kad je bio vakat, budi bar sad čovjek prema njemu i korektno se rastani. Uprava - muda ko ribizle. Da nisu prvo bi stali iza Kodre i riješili probleme koji će nas još dugo pratiti pod cijenu titule i ne bi ostavili Fergija za trenera nakon titule. A vidiš imaju oni daMu, ali doduše samo kad treba pokazati ih navijačima, ono boli nas za vas što smo vam nabili još cenera na najskuplje godišnje u državi nama se igra u Travniku, e'o vam petobu karta protiv Lecha jer ipak imate renomiranog stručnjaka na klupi da gledate, šta je hoćete li za još cenera da vam povećamo godišnje? Ne kontaju valjda da te iste godišnje karte služe samo da pojedinac pomogne klubu svojom voljom i ništa više, i iste bi valjda trebale biti što povoljnije.

TRENER, DESETKA, UPRAVA PODHITNO NA OBNOVU PETLJE !!!!!!!!
Za koga ti navijas? Pises da Hebibovic ne treba vise "stajati" u Sarajevu, pa nije u trolejbusu. Sevko alkos - ti znas? Duljevic i Radovac - debili, svaka cast! Kako mozes reci tako nesto za igrace naseg kluba. Nisu u formi, ok, kritika je potrebna ali ti redas uvrede. Ti si odmah znao da Dulja nije dobar igrac, bravo strucnjak. Kmecis evo danima da smijene Dzenu vjesas se i samozapaljujes a sad kazes da nije zasluzio smjenu - bravo! Krivis upravu sto ga nije smijenila nakon titule, tu se slazemo, a zaboravljas reci da je 95% navijaca bilo za njegov ostanak. Nije uprava mogla reci Dzeno hvala ti - nisi vise trener a mi cemo se snaci za mjesec dana. Naravno da su morali pregovarati sa nekim od kandidata a za to sto je ta vijest procurila su krivi treneri koji su popusili u pregovorima i naravno "njihovi" novinari.Ti za razliku od uprave imas damu da palamudis jedno te isto na ovom forumu danima i smaras. A sto nisi imao damu i otkupio upravljacke uloge kad se to moglo, pa bi sad rahat upravljao klubom u svim segmentima, otpustao igrace, mijenjao uprave, pišao po ostalim navijacama a mozda bi i Bekic bio kapiten. Molim te postedi me odgovora na ovaj post, svakako si na ignore, ubi brate ko cekicem, ne gumo te vise citat glape si.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 01:24

mma_hz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Na sugavici je sve bilo normala, kad smo mi vodili. Onda kad su oni dali gol proslavljali su tako sto su nas pcoeli gađati, onaj belaj nije nasa krivica ni sekunde. Za ovo danas u Ze ne znam, nisam bio, ali reci da smo mi krivi za ono na golubarniku je laz!
EH TAKO TI JE ISTO BILO DANAS U ZENICI,AL ZIP ZNA BOLJE A SJEDIO KUCI FRAJER JBT..
U oba slučaja murija umjesto da rastjera manje grupice koje su u oba slučaja prišle nama sa namjerom da provociraju i izazovu belaj oni i na Grbavici i danas kreću na 3000 odnosno 500 (ili koliko je već danas bilo) ljudi. Nevjerovatno.
1946

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 23 avg 2015, 01:27

pa sta pemetujete u vezi Radovca, mi mu **** mater za sisu i za losu igru on tersa, et sta je bilo.....
nista spektakularno, al da je grohno, grohno je

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 01:27

obiteljskicovjek je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Dobar nam je kapiten, u rangu koliko je i stručni štab stručan :urnebes: Ovo je sve samo za povraćati djece mi, Hebibović ne treba uopšte stajati u Sarajevu nego rpavo produžiti za Vrapčiće nek' odma opremu zaduži kod njih ako treba zajedno sa alkosom Ševkom. Barbarić je kriminalan bio takođe. Duljević i Radovac, naše zlatne koke :lol: Kakva dva debila, Radovac je zreo za klupe od početka sezone, pa taj momak nema gotovo ništa da postane ozbiljan fudbaler, nema snagu, nema jačinu, nema brzinu, na škrge diše u 60. minuti, šut mu je vanserijski naravno, sjetite se samo Lecha i onog pokušaja šuta koji nije uspio doći ni do šesnaesterca :lol: Dulja aka Udinese me nikad nije fascinirao posebno od kad je došao dok ste mnogi svršavali na njegove poteze u kojem baci dvojicu pa od trećeg izgubi loptu i napravi kontru protivniku, al' momak je totalno van forme i baš kao i "dragulj-kapiten-projekat" mora pod hitno biti zabetoniran na klupi, do neke bolje forme.

E da, treba neko pripaziti na Mešu da ne eksplodira, velika je radijacija dole :lol:

Dženo aka Fergi nastavlja sa briljantnim izdanjima, PA ČOVJEČE JA NE MOGU DA VJERUJEM DA AMER BEKIĆ NIJE NI NA KLUPI A DA PREDNOST IMA ŠEVKO OKIĆ KOJI IGRA U PRVIH 11! PA JESI DOBAR TI PAŠA?

Uprava je najveći krivac za sve ovo definitivno! I za sve dobro što su uradili su zaslužni, ali i za sve loše što nam se dešava trenutno. Kakav god je taj isti Dženo on ovo nije zaslužio pišaj ga, trebao je biti smjenjen kad je bio vakat, budi bar sad čovjek prema njemu i korektno se rastani. Uprava - muda ko ribizle. Da nisu prvo bi stali iza Kodre i riješili probleme koji će nas još dugo pratiti pod cijenu titule i ne bi ostavili Fergija za trenera nakon titule. A vidiš imaju oni daMu, ali doduše samo kad treba pokazati ih navijačima, ono boli nas za vas što smo vam nabili još cenera na najskuplje godišnje u državi nama se igra u Travniku, e'o vam petobu karta protiv Lecha jer ipak imate renomiranog stručnjaka na klupi da gledate, šta je hoćete li za još cenera da vam povećamo godišnje? Ne kontaju valjda da te iste godišnje karte služe samo da pojedinac pomogne klubu svojom voljom i ništa više, i iste bi valjda trebale biti što povoljnije.

TRENER, DESETKA, UPRAVA PODHITNO NA OBNOVU PETLJE !!!!!!!!
Za koga ti navijas? Pises da Hebibovic ne treba vise "stajati" u Sarajevu, pa nije u trolejbusu. Sevko alkos - ti znas? Duljevic i Radovac - debili, svaka cast! Kako mozes reci tako nesto za igrace naseg kluba. Nisu u formi, ok, kritika je potrebna ali ti redas uvrede. Ti si odmah znao da Dulja nije dobar igrac, bravo strucnjak. Kmecis evo danima da smijene Dzenu vjesas se i samozapaljujes a sad kazes da nije zasluzio smjenu - bravo! Krivis upravu sto ga nije smijenila nakon titule, tu se slazemo, a zaboravljas reci da je 95% navijaca bilo za njegov ostanak. Nije uprava mogla reci Dzeno hvala ti - nisi vise trener a mi cemo se snaci za mjesec dana. Naravno da su morali pregovarati sa nekim od kandidata a za to sto je ta vijest procurila su krivi treneri koji su popusili u pregovorima i naravno "njihovi" novinari.Ti za razliku od uprave imas damu da palamudis jedno te isto na ovom forumu danima i smaras. A sto nisi imao damu i otkupio upravljacke uloge kad se to moglo, pa bi sad rahat upravljao klubom u svim segmentima, otpustao igrace, mijenjao uprave, pišao po ostalim navijacama a mozda bi i Bekic bio kapiten. Molim te postedi me odgovora na ovaj post, svakako si na ignore, ubi brate ko cekicem, ne gumo te vise citat glape si.
Prođi me se majke ti, ne znam odakle ti i ideja da ću imati potrebu tebe nešto uvjeravati, ionako pola toga što si napisao u tom postu nije tačno. I samo da ispravim najveću ublehu koju si bacio, nigdje nisam napisao da Dženo nije zaslužio smjenu već da je nije zaslužio na ovakav način.

Vozdra.
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 avg 2015, 01:29

Hebem ti!
Imamo problem kada nemamo para i kada grcamo u dugovima.
Imamo problem kada imamo para i kada nemamo marke duga.
Dakle...PROBLEM SMO MI!
Pocinjem vjerovati da jednostavno na ovim prostorima i sa nama ovakvim kakvi jesmo nije moguce nista napraviti.
Sav onaj optimizam koji sam imao prije godinu i po/dvije polahko curi.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 avg 2015, 01:32

Previse smo osuli i po Dženi, naravno da ima svojih bisera i nekvaliteta i gluposti i svega, al' opet nekako nije sam kriv za sve ovo, nije kriv ako mu igraci imaju los dan, ili nemaju srece, a stavljali su ga na klupu i kad je bilo najteze, da ima nekih kvaliteta to jest, ali realno gledajuci pored svih poraza i losih trenutaka hvala njemu na svemu i bolje je po njega da ode, fali mu iskustva i autoriteta, ovo mu je bio prvi ozbiljniji trenerski angazman, i ja licno bih volio da ga vidim na trenerskoj poziciji u nekom drugom klubu da vidim kako se snalazi sa svime, evo recimo u Olimpiku...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mercurial i 85 gostiju.