FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2015, 00:08

BitiSrcemVezan je napisao/la:I samo ne znampo kojem kriteriju mu je dodijeljena nagrada Ismr Pintol, ni po čemu je nije zaslužio i ja sam se ibretio na proslavi titule od kud njemu trofej, šta ima veze što je naš? Pored Cimija, Benke pa i Bekića koji ipak nije dovoljno igrao definitivno nije zaslužio.
Ovo sam se i ja pitao tada, bar tri igraca su zasluzila to vise od njega. I umjesto da malom supcicu to bude stimulans sto mu je dodijeljen takav trofej, on ove sezone se pretvorio u Melunovica veznog reda.

Sve redom smo poceli tjerati, bit ce na kraju i... :mrgreen: :mrgreen:
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 23 avg 2015, 00:09

BitiSrcemVezan je napisao/la:I samo ne znampo kojem kriteriju mu je dodijeljena nagrada Ismr Pintol, ni po čemu je nije zaslužio i ja sam se ibretio na proslavi titule od kud njemu trofej, šta ima veze što je naš? Pored Cimija, Benke pa i Bekića koji ipak nije dovoljno igrao definitivno nije zaslužio.
Hajde Cimija ,pa i Benke ali Bekica ?????

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 23 avg 2015, 00:10

Nećemo vala sada ponižavati i prljati svakog igrača, u svakom klubu dođe do pada forme, niz izgubljenih utakmica,remija i tako dalje.. Do prije pola godine su nam ti igrači bili najbolji , a sada nijedan ne valja.. moramo i mi kao navijači istrpiti neke stvari shvatiti logičnije. Krenimo od sebe nekad nam neki posao ide od ruke nekad preko kurca to radimo ****, istina je da ekipu na terenu uopšte ni nemamo u ovih zadnjih par utakmica, ali tu treba uprava uletiti sa novim trenerom koji će uraditi pozitivan šok na igrače, malo ih trznuti,prepasti.. Sabura samo, biće ovo duga i teška sezona za nas..

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 00:11

obiteljskicovjek je napisao/la:
Bekić za ono što je odigrao je ginuo na terenu dok su projekta cijelu sezonu iznosili u 65. minuti.
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2015, 00:12

Po meni je Bekic nas igrac koji se najvise trudi. Kad god je igrao gledao je da opravda te minute koje dobija. Prepoznalo se to nakon Celika kuci prosle sezone recimo kad je jedini dobio aplauz sa istoka a ostali sa Mehom zvizduke.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 avg 2015, 00:13

Sabinho je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:"Fudbalski klub Sarajevo slavio je u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva protiv Leotara rezultatom 3:0. Nakon 19 odigranih kola, Bordo tim zauzima drugu poziciju sa 36 bodova, svega dva manje od prvoplasiranog Zeljeznicara. Za Sarajevo su u ovom susretu nastupili: Bandovic, Trivunovic, Tatomirovic, Dupovac, Puzigaca, Jevtic, Vusljanin, Cimirot, Komazec, Travancic i Plakalo. Priliku s klupe dobili su: Bisanovic, Handzic i Huseinbasic. Nakon ove utakmice otkaz je dobio Husref Musemic, iako je tri boda s kojima je mogao biti jesenji prvak, izgubio za zelenim stolom. ‪#‎samokazem‬"

Hus, Meho :plac:
Jbt sa kakvim timom, svaka mu cast za ovo. :sick:
Nek si nas podsjetio na ovo,svaka cast!
I sada gledam taj tim i ovaj sada tim. Tu je jos samo Puzigaca,a na svim pozicijama (osim Cimirota) su sada daleko,bar po imenima,bolji igraci i opet ne ide.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 23 avg 2015, 00:15

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Bekić za ono što je odigrao je ginuo na terenu dok su projekta cijelu sezonu iznosili u 65. minuti.
Postujem tvoje misljenje ali spominjanje Bekica (protiv kojeg nemam nista) u ovom kontekstu, u odnosu na njegovu igru i minutazu je smijesno.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 00:17

obiteljskicovjek je napisao/la: Postujem tvoje misljenje ali spominjanje Bekica (protiv kojeg nemam nista) u ovom kontekstu, u odnosu na njegovu igru i minutazu je smijesno.
Pa vidiš šta sam napisao: "pa i Bekića koji ipak nije dovoljno igrao"

Na kraju krajeva, nagarada Ismir Pintol se dodjeljuje najborbenijem igraču u sezoni, a ne najkvaltetnijem, onom koji je dao najviše golova, koji je bio najbolji asistent, koji je dijete kluba i slično.
1946

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 23 avg 2015, 00:19

Ušćuplić nas je odveo do titule i to je činjenica, ali činjenica je i to da lik uopšte ne igra taktički. Imati ovakve igrače u ekipi a ovako igrati je njegova greška. Nema autoriteta, pogubio je konce igrači rade ono što oni hoće, nažalost tako je.

Naši igrači nisu izvikani svi mi znamo njihov kvalitet, ali ga nažalost pokazuju samo igrači koji su igrali u jakim europskim klubovima (Delač, Stepanov, Benko) oni koji znaju sta je disciplina i šta se od njih traži na terenu.
Mi ćemo se vratiti na pravi kolosijek ali neke stvari treba promjeniti hitno.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 00:21

Haj da nam jednom "najvjerniji navijači" valjaju pa da nam savez suspenduje Koševo bar ovu tekmu protiv Rudara, da ne ludim bezveze, pogotovo ako ne dođe novi trener.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2015, 00:28

E sto se ismijah na ovo Projekat za Samira! :urnebes: :urnebes: Eno na fb se Projekat zakacio sa nekim nasim, ne bio mu u kozi.. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 23 avg 2015, 00:32

obiteljskicovjek je napisao/la: Postujem tvoje misljenje ali spominjanje Bekica (protiv kojeg nemam nista) u ovom kontekstu, u odnosu na njegovu igru i minutazu je smijesno.

Na kraju krajeva, nagarada Ismir Pintol se dodjeljuje najborbenijem igraču u sezoni, a ne najkvaltetnijem, onom koji je dao najviše golova, koji je bio najbolji asistent, koji je dijete kluba i slično.
Vidim al mi je smijesno sto nisi naveo npr. Protica ili Okica a ne Bekica, koji ti je usput receno, na avataru.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 avg 2015, 00:33

Sabinho je napisao/la:Igrao je pa nije i tako u krug ali je doslovno nakon Mehinog odlaska donio titulu svojim golovima i igrao je odlicno.
Ovo je odlična rečenica. Igrao je pa nije. Ako si u formi i zalažeš se i igraš, ako ne, klupa brate da si Ronaldo. E to Dženi fali, ali jok, Dženo gura jedno te isto ko mazga, a ovaj se izgubljen u vremenu i prostoru!
U novi boj ...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 00:34

Vidim al mi je smijesno sto nisi naveo npr. Protica ili Okica a ne Bekica, koji ti je usput receno, na avataru.
Pa zato što je Ismir Pintol nagrada za najborbenijeg igrača Sarajeva a ne za najveći promašaj ili za onog ko najviše može cugnuti.
1946

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 23 avg 2015, 00:34

joker90 je napisao/la:E sto se ismijah na ovo Projekat za Samira! :urnebes: :urnebes: Eno na fb se Projekat zakacio sa nekim nasim, ne bio mu u kozi.. :zviz:
Uputi me molim te o cemu je rijec... nasi igraci su vecinom amateri, cim oni ulaze u rasprave s navijacima, #77 poslije lecha psuje mater momku na fb, pa #11, a vidim sad i #88..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2015, 00:37

BeSha1992 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:E sto se ismijah na ovo Projekat za Samira! :urnebes: :urnebes: Eno na fb se Projekat zakacio sa nekim nasim, ne bio mu u kozi.. :zviz:
Uputi me molim te o cemu je rijec... nasi igraci su vecinom amateri, cim oni ulaze u rasprave s navijacima, #77 poslije lecha psuje mater momku na fb, pa #11, a vidim sad i #88..
pp
Bahati, bahati Željkan!
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 00:37

Imate na "sportu kecu" odličan video svih dešavanja da se uvjeri ko nije bio između ostalog i u postupak "najvećeg projekta fks". Nikakve belaje niti slično ne odobravam, čak sam i danas kritikovao određene likove na sjeveru i naveo da mi je ovo vjerovatno posljednje gostovanje na kojem sam bio gdje su i "najvjerniji", ali Samiru Radovcu ... sve! Kako te, bolan, nije stid?
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 avg 2015, 00:38

mma_hz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Pa hajde da napravimo da i nama traže te druge načine, da ne bude preko pirotehnike i izgreda na tribinama.
Sto se tice danasnjeg belaja,da si bio danas u Zenici znao bi kako je nastao i zasto..ne pametuj brate Bgt a sarkazam ostavi za kucu.. ;)
Vjerujem da je isto bilo kao na Grbavici kad su nas drotovi posutali..
Svi su krivi, samo smo mi upravu..
Da, da..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 23 avg 2015, 00:44

Šta je bilo u vezi radovca na fb, daj neko pp molim vas

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 23 avg 2015, 00:48

Prošla sedmica, pokazala je koliko smo još uvijek amaterski klub. Kulminacija se desila danas, i to se jasno vidi u Dženanovom odgovoru vezanom za smjenu. Ne znam koliko vas je primjetilo Benkinu proslavu gola, kad zove sve igrače da dođu do klupe i sa Dženom proslave go. Dobro je ikako spremljena i odigrana današnja utakmica, kad uzmeš u obzir sve što se napisalo i izgovorilo po medijima, a koje svi prate. Možda bi Dženi najpametnije bilo da ujutro da otkaz na mjesto ŠSŠ.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad, tajsamja i 65 gostiju.