Dobar nam je kapiten, u rangu koliko je i stručni štab stručan

Ovo je sve samo za povraćati djece mi, Hebibović ne treba uopšte stajati u Sarajevu nego rpavo produžiti za Vrapčiće nek' odma opremu zaduži kod njih ako treba zajedno sa alkosom Ševkom. Barbarić je kriminalan bio takođe. Duljević i Radovac, naše zlatne koke

Kakva dva debila, Radovac je zreo za klupe od početka sezone, pa taj momak nema gotovo ništa da postane ozbiljan fudbaler, nema snagu, nema jačinu, nema brzinu, na škrge diše u 60. minuti, šut mu je vanserijski naravno, sjetite se samo Lecha i onog pokušaja šuta koji nije uspio doći ni do šesnaesterca

Dulja aka Udinese me nikad nije fascinirao posebno od kad je došao dok ste mnogi svršavali na njegove poteze u kojem baci dvojicu pa od trećeg izgubi loptu i napravi kontru protivniku, al' momak je totalno van forme i baš kao i "dragulj-kapiten-projekat" mora pod hitno biti zabetoniran na klupi, do neke bolje forme.
E da, treba neko pripaziti na Mešu da ne eksplodira, velika je radijacija dole
Dženo aka Fergi nastavlja sa briljantnim izdanjima, PA ČOVJEČE JA NE MOGU DA VJERUJEM DA AMER BEKIĆ NIJE NI NA KLUPI A DA PREDNOST IMA ŠEVKO OKIĆ KOJI IGRA U PRVIH 11! PA JESI DOBAR TI PAŠA?
Uprava je najveći krivac za sve ovo definitivno! I za sve dobro što su uradili su zaslužni, ali i za sve loše što nam se dešava trenutno. Kakav god je taj isti Dženo on ovo nije zaslužio pišaj ga, trebao je biti smjenjen kad je bio vakat, budi bar sad čovjek prema njemu i korektno se rastani. Uprava - muda ko ribizle. Da nisu prvo bi stali iza Kodre i riješili probleme koji će nas još dugo pratiti pod cijenu titule i ne bi ostavili Fergija za trenera nakon titule. A vidiš imaju oni daMu, ali doduše samo kad treba pokazati ih navijačima, ono boli nas za vas što smo vam nabili još cenera na najskuplje godišnje u državi nama se igra u Travniku, e'o vam petobu karta protiv Lecha jer ipak imate renomiranog stručnjaka na klupi da gledate, šta je hoćete li za još cenera da vam povećamo godišnje? Ne kontaju valjda da te iste godišnje karte služe samo da pojedinac pomogne klubu svojom voljom i ništa više, i iste bi valjda trebale biti što povoljnije.
TRENER, DESETKA, UPRAVA PODHITNO NA OBNOVU PETLJE !!!!!!!!