FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 22:55

mma_hz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Pa hajde da napravimo da i nama traže te druge načine, da ne bude preko pirotehnike i izgreda na tribinama.
Sto se tice danasnjeg belaja,da si bio danas u Zenici znao bi kako je nastao i zasto..ne pametuj brate Bgt a sarkazam ostavi za kucu.. ;)
Uopšte nisam bio sarkastičan. Bez veze vrijeđaš odmah.
I ne mislim uopšte na ovu utakmicu isključivo. Al' nejse.
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 22:56

slika
Fergi, jesul' ispoštovali sve i ovaj put? :lol:
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 avg 2015, 22:58

Ajax je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ako je istina za Jesica, ne znam sta da kazem. Ne veselim se nesto pretjerano, niti sam nesto protiv. Jer znam da ce opet biti sve po starom...
Jesic ko Jesic. Nece moci nesto puno da promjeni. Biti ce pozitivni sok za neke igrace kao Puzigaca naprimjer. Ako ne dovest ce pravog beka koji zna da igra defanzivu umjesto njega. Isto vazi i za desnu stranu ako Baric zakaze. Drugo ce biti sve vise manje isto. Mozda proba jedino sa dvojicom napadaca i prekomanduje Krstu sa krila u drugog spica.. Sumnjam da ce forsirati Mesu u prvih 11, mada nikad se nezna. Vise manje slicno kao dosad samo eto vec to da je novi trener izazvat ce neki pozitivni sok.
Ovaj bi jih doveo u red :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 22 avg 2015, 22:58

Ne znam šta hoćete, gol, prečka, posjed - pa izdominirali smo! :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 22:59

BordoArmy88 je napisao/la:Ne znam šta hoćete, gol, prečka, posjed - pa izdominirali smo! :kafa:
Dobro je pa se šališ...
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2015, 23:02

Ako dodje novi trener prvi zadatak mu je da nauci jednog igraca da izvodi prekide. Iskreno, ponadao sam se pred kraj kad je Bekic uzeo loptu da centrira medjutim on po navici njegovih prethodnika proslijedi loptu u gol aut e tad sam eksplodirao i ogrijesio se yebem ti fudbali dan danasnji
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2015, 23:02

ElCartel11 je napisao/la:Ovaj bi jih doveo u red :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
slika

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 avg 2015, 23:03

Jako ruzan nacin odnosa uprave prema Dzeni. Neka ih bude sramota za ovo. Covjek koji je zasluzan za nase uspijehe zadnje 2 godine ne moze saznati preko novina da je bivsi trener. Po ovom vidimo da nasa uprava se gubi u ovim sportskim segmentima. Koliko god nama Dzeno ne odgovarao u ovom trenutku jer ekipa ne igra, ekipe skoro pa ni nema na terenu treba se gospodski ponijeti prema Dzeni.. Licno bih volio da se u upravu dovede 1-2 covjeka kao sto su Semjon Milosevic da malo se poradi oko ekipe i sportskog segmenta, cak bih i volio da Ibrakovic dobije otkaz jer ovako ne ide, a ne moze trener sam snositi krivicu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 23:04

ElCartel11 je napisao/la: Ovaj bi jih doveo u red :mrgreen:
"Je li sposoban neko od vas dvoje da igra" :lol:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 avg 2015, 23:11

Po meni Ibraković mora snositi dobar dio krivice,kao i komplet Uprava,dakle svi oni koji su donosili odluke i učestvovali u donošenju istih, tiču se sportskog dijela.
Nakon trenera,najodgovornija osoba za rezultate i igru je SD. A ako je tacno da mnogi prijedlozi i mjere koje je predlagao isti Uprava nije prihvatila/odobrila onda neka i sami snose odgovornost.
Najbolja stvar koja bi se trenutno mogla desiti je da direktno Tan uzme sve u svoje ruke i da postavi čovjeka koji će biti menadžer Kluba,dakle i trener i SD u jednoj osobi i da ta osoba bude alfa i omega za sportski dio. Mada mislim da od ovoga nema nista...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 avg 2015, 23:12

Bruka od "igre" danas, ne znas koji je od igraca bio gori, izuzetak Delac, Kovacevic jedino. Radovac i ono psovanje momcima ili momku nisam dobro vidio na sjeveru lakrdija, previse sebi dopusta. Onim par idota sa zenickog zapada se najebem najmilijih za prozivanja Vedrana, kao i onim majmunima sa zenickog istoka zbog kojih je i doslo do belaja, mada ne opravdam ni bacanje pirotehnike sa nase strane na njih.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 avg 2015, 23:12

Zaboravio sam još nešto

Hebibovic, katastrofa! Uopšte ne mislim na autogol, jer se ono svima može desiti. Mislim na njegovu igru, opcenito. Mislm da je bolje da igra veznog, jer mi ne ulijeva neku sigurnost kao bek. Možda griješim, al to je moje mišljenje.
Das Ist Walter

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2015, 23:15

miden je napisao/la:Zaboravio sam još nešto

Hebibovic, katastrofa! Uopšte ne mislim na autogol, jer se ono svima može desiti. Mislim na njegovu igru, opcenito. Mislm da je bolje da igra veznog, jer mi ne ulijeva neku sigurnost kao bek. Možda griješim, al to je moje mišljenje.
Pa to i ja govorim. I to jos Baric koliko gol los bio prije i neki ga ismijavali. Covjek je odigrao dvije derbi utakmice skoro bez greske. Samo kao sto neko rece par postova unazad. Onda imamo viska igraca na krilu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 avg 2015, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2015, 23:17

zagorski je napisao/la:Po meni Ibraković mora snositi dobar dio krivice,kao i komplet Uprava,dakle svi oni koji su donosili odluke i učestvovali u donošenju istih, tiču se sportskog dijela.
Nakon trenera,najodgovornija osoba za rezultate i igru je SD. A ako je tacno da mnogi prijedlozi i mjere koje je predlagao isti Uprava nije prihvatila/odobrila onda neka i sami snose odgovornost.
Najbolja stvar koja bi se trenutno mogla desiti je da direktno Tan uzme sve u svoje ruke i da postavi čovjeka koji će biti menadžer Kluba,dakle i trener i SD u jednoj osobi i da ta osoba bude alfa i omega za sportski dio. Mada mislim da od ovoga nema nista...
NAJJACI su mi oni sto kazu sve je do trenera jer Ibrak mu je doveo najbolje moguce igrace.... Pa ljudi moji i Mamic dovodi igrace trenerima ali ih on i obuzdava kad se otrgnu sa lanca a ne treneri...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 avg 2015, 23:19

Ajax je napisao/la:

Pa to ja govorim vec dva mjeseca. I to jos Baric koliko gol los bio prije i neki ga ismijavali. Covjek je odigrao dvije derbi utakmice skoro bez greske.
Magarac i mula,nigdje konja jbt..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 23:19

Dobar nam je kapiten, u rangu koliko je i stručni štab stručan :urnebes: Ovo je sve samo za povraćati djece mi, Hebibović ne treba uopšte stajati u Sarajevu nego rpavo produžiti za Vrapčiće nek' odma opremu zaduži kod njih ako treba zajedno sa alkosom Ševkom. Barbarić je kriminalan bio takođe. Duljević i Radovac, naše zlatne koke :lol: Kakva dva debila, Radovac je zreo za klupe od početka sezone, pa taj momak nema gotovo ništa da postane ozbiljan fudbaler, nema snagu, nema jačinu, nema brzinu, na škrge diše u 60. minuti, šut mu je vanserijski naravno, sjetite se samo Lecha i onog pokušaja šuta koji nije uspio doći ni do šesnaesterca :lol: Dulja aka Udinese me nikad nije fascinirao posebno od kad je došao dok ste mnogi svršavali na njegove poteze u kojem baci dvojicu pa od trećeg izgubi loptu i napravi kontru protivniku, al' momak je totalno van forme i baš kao i "dragulj-kapiten-projekat" mora pod hitno biti zabetoniran na klupi, do neke bolje forme.

E da, treba neko pripaziti na Mešu da ne eksplodira, velika je radijacija dole :lol:

Dženo aka Fergi nastavlja sa briljantnim izdanjima, PA ČOVJEČE JA NE MOGU DA VJERUJEM DA AMER BEKIĆ NIJE NI NA KLUPI A DA PREDNOST IMA ŠEVKO OKIĆ KOJI IGRA U PRVIH 11! PA JESI DOBAR TI PAŠA?

Uprava je najveći krivac za sve ovo definitivno! I za sve dobro što su uradili su zaslužni, ali i za sve loše što nam se dešava trenutno. Kakav god je taj isti Dženo on ovo nije zaslužio pišaj ga, trebao je biti smjenjen kad je bio vakat, budi bar sad čovjek prema njemu i korektno se rastani. Uprava - muda ko ribizle. Da nisu prvo bi stali iza Kodre i riješili probleme koji će nas još dugo pratiti pod cijenu titule i ne bi ostavili Fergija za trenera nakon titule. A vidiš imaju oni daMu, ali doduše samo kad treba pokazati ih navijačima, ono boli nas za vas što smo vam nabili još cenera na najskuplje godišnje u državi nama se igra u Travniku, e'o vam petobu karta protiv Lecha jer ipak imate renomiranog stručnjaka na klupi da gledate, šta je hoćete li za još cenera da vam povećamo godišnje? Ne kontaju valjda da te iste godišnje karte služe samo da pojedinac pomogne klubu svojom voljom i ništa više, i iste bi valjda trebale biti što povoljnije.

TRENER, DESETKA, UPRAVA PODHITNO NA OBNOVU PETLJE !!!!!!!!
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 avg 2015, 23:20

Ajax je napisao/la:

Pa to i ja govorim. I to jos Baric koliko gol los bio prije i neki ga ismijavali. Covjek je odigrao dvije derbi utakmice skoro bez greske. Samo kao sto neko rece par postova unazad. Onda imamo viska igraca na krilu.
Baric je za mene prevara igrac, ali mi defanzivno djeluje sigurnije od Hebiba. Možda mu treba više munuta, ko ce ga znati...
Das Ist Walter

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 avg 2015, 23:21

Hebibovic je krilo!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 23:21

Hebibović je krampa!*
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 22 avg 2015, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 avg 2015, 23:22

Zar je moguce da nijedan trener nije dobar ? Ibrakovicu odlazi, doveo si krila na pozicije bekova, imamo jednog letargicnog Mesu na poziciji 10, ostali smo bez zadnjeg veznog, potpisemo igrace pa ih prosljedjujemo na posudbe, nemamo krila kako treba, a malog smo Andjusica posudili, jednog od najboljih juniora prosle sezone.

Nismo mi banka, bolje je komplet struci da se malo uhavizaju, nemojte praviti obrtnicko drustvo od fudbalskog kluba

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, Samozdravlje i 21 gost.