Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sreća pa si ti ozbiljan navijač. Hajde dijete ohladi malo. Ozbiljni navijači ne podravaju da policija tuče druge navijače, al ti svakako nisi ozbiljan navijac tako da nemaš pravo glasa o bilo čemu. 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- bistrikboy
- Kontakt:
Steta.Taman su se bili zblizili.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko ce znati sada ko je sta poceo i uzvikivao.. Treba uloziti par stotina hiljada i pokriti stadione kamerama pa svakog ko pravi probleme sankcionisati. Da ne placaju samo klubovi kazne..
Mada ja mislim da je ovo greska kluba u ovakvoj situaciji jer zna se gdje budu gostujuci navijaci uvijek i kada su sami onda nema problema jer je Bilino dobar stadion da primi goste. Ali ovako kada na istoku nije normalna raja vec oni koji su rivali Hordama su se priblizili tu i normalno eskaliralo je. Dok je ovaj bojkot stalno dolaze blizu gostiju jbg. To je greska kluba sto pruza..
Znaci jasno se vidi da ovi sto stoje na istoku samo zele frku dok mirna raja sjedi i gleda utakmicu ovi i ne gledaju vec gledaju u Horde vise xD
A kod hordi ne opravdavam bacanje topovskog tamo jer su se ovi infiltrirali u mirnu raju pa obicno tako nastrada neko ni kriv ni duzan. Isto kao kada su Manijaci u Tuzli bacali baklje u penzionere hahah
Mada ja mislim da je ovo greska kluba u ovakvoj situaciji jer zna se gdje budu gostujuci navijaci uvijek i kada su sami onda nema problema jer je Bilino dobar stadion da primi goste. Ali ovako kada na istoku nije normalna raja vec oni koji su rivali Hordama su se priblizili tu i normalno eskaliralo je. Dok je ovaj bojkot stalno dolaze blizu gostiju jbg. To je greska kluba sto pruza..
Znaci jasno se vidi da ovi sto stoje na istoku samo zele frku dok mirna raja sjedi i gleda utakmicu ovi i ne gledaju vec gledaju u Horde vise xD
A kod hordi ne opravdavam bacanje topovskog tamo jer su se ovi infiltrirali u mirnu raju pa obicno tako nastrada neko ni kriv ni duzan. Isto kao kada su Manijaci u Tuzli bacali baklje u penzionere hahah
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta je pisac htjeo da kaze?Pasha je napisao/la:Sreća pa si ti ozbiljan navijač. Hajde dijete ohladi malo. Ozbiljni navijači ne podravaju da policija tuče druge navijače, al ti svakako nisi ozbiljan navijac tako da nemaš pravo glasa o bilo čemu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Zakuhalo se pravo ovdje, jeste djeca 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kako nisu djeca,ona djeca sto su nas prvo gadjali upaljacima,oponasali majmune,psovali markale i dizali 3 prsta? i tebi jos gore,pozz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A sta je sa ovim strucnjakom aleksandre..sta ovaj zasluzuje ako su ona dvojica dobili po mjesec..rob do bagro je napisao/la:Trebali su ih specijalci jos vise nagazat.
Horde su uvijek zrtve, a uvijek zapocnu frku, bacate topovske na tribinu gdje je bilo male djece picka vam materina sto vas nisu zgnjecili mamu vam sosonsku.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Kome smeta evropska Sloboda

Nekom smetazlajci je napisao/la:Kome smeta evropska Sloboda

Smeta evropskom velezu 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sad pregledah utakmicu i mogu reci da su navijaci sarajeva izazvali incidente i prekid, a covjek citajuci ovaj portal bi reko da su navijaci celika zasluzili zabranu ulaza do kraja zivota.. eh moje novinarstvo, eh moja saopstenja..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Ni sekunde. Odakle ti to. Nemoj mi paranoja po forumu bečlijasolinas je napisao/la:Smeta evropskom velezu

DŽELO ODLAZI
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Koji si sad ti?Jos jedan koji navija za Branitelj,zrinski,Hajduk/Dinamo?HNKBranitelj je napisao/la:Fina najavaTifoz je napisao/la:Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti![]()
![]()
Vidi pozivnice za utakmicu i pozadine ko da su kvalifikacije za evropsko prvenstvo
Koja smijurija grob te yebo![]()
![]()
![]()
Ajde barem nemoraju kao neki uzimat autobus od Merkura koji ce kruzit po gradu i kupit raju i dovoziti na stadion![]()
Odakle tebe u prici ?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Pa samo se ti nakaci na post nesrecoTifoz je napisao/la:Ni sekunde. Odakle ti to. Nemoj mi paranoja po forumu bečlijasolinas je napisao/la:Smeta evropskom velezu

"Modra boja,na bijelome platnu,
@tifoz je meni prejak lik, svaki put tipuje protiv Slobode al ne ide
ubi vas ljubomora, jos kad vas posaljemo u cvajtu

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prvo, gnusno je ono hukanje Ikandeu. Pa, majku mu yebem, barem bi mi trebali biti operisani od tog rasizma, 10 crnaca zivi u BiH.
Ali, eto, uvijek ima budala...
Horde su posebna prica. Njih ne moze opravdati niko. Eto, kad su u Konjicu napravili problem, gdje ces dalje. Okupila se raja da gleda utakmicu, oni preorase tribinu jer im je neko pokazao srednji prst iz mase... Da nije zalosno, bilo bi smjesno.
Inace, fenomenalna prilika za Zrinjski da osvoji tittulu prvaka sutra

Horde su posebna prica. Njih ne moze opravdati niko. Eto, kad su u Konjicu napravili problem, gdje ces dalje. Okupila se raja da gleda utakmicu, oni preorase tribinu jer im je neko pokazao srednji prst iz mase... Da nije zalosno, bilo bi smjesno.

Ajde da mi ovo pise navijac Pofalickog pa hajd,al navijaci koji imaju belaja iza sebe koliko i Horde..navijaci koji su ulijetali na memorijalne turnire i tukle simpatizere Sarajeva po Fojnici..lakaca i ekipa...SlevinKelevra je napisao/la:Prvo, gnusno je ono hukanje Ikandeu. Pa, majku mu yebem, barem bi mi trebali biti operisani od tog rasizma, 10 crnaca zivi u BiH.Ali, eto, uvijek ima budala...
Horde su posebna prica. Njih ne moze opravdati niko. Eto, kad su u Konjicu napravili problem, gdje ces dalje. Okupila se raja da gleda utakmicu, oni preorase tribinu jer im je neko pokazao srednji prst iz mase... Da nije zalosno, bilo bi smjesno.![]()

FK SARAJEVO.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nisu ni Manijaci zlatni, ali vi ste odron. Mogao sam razumjeti rivalstva, tuce i sl. i sad razumijem, ali nakon onog u Konjicu, sve mi je jasno bilo ko vas prestavlja. Gostovao je i Zeljo ovdje, i nije bilo ni psovke.mma_hz je napisao/la: Ajde da mi ovo pise navijac Pofalickog pa hajd,al navijaci koji imaju belaja iza sebe koliko i Horde..navijaci koji su ulijetali na memorijalne turnire i tukle simpatizere Sarajeva po Fojnici..lakaca i ekipa...![]()
Gostovao je Zeljo i u Fojnici..SlevinKelevra je napisao/la:Nisu ni Manijaci zlatni, ali vi ste odron. Mogao sam razumjeti rivalstva, tuce i sl. i sad razumijem, ali nakon onog u Konjicu, sve mi je jasno bilo ko vas prestavlja. Gostovao je i Zeljo ovdje, i nije bilo ni psovke.mma_hz je napisao/la: Ajde da mi ovo pise navijac Pofalickog pa hajd,al navijaci koji imaju belaja iza sebe koliko i Horde..navijaci koji su ulijetali na memorijalne turnire i tukle simpatizere Sarajeva po Fojnici..lakaca i ekipa...![]()

hools na djelu..

FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.