FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 22 avg 2015, 22:25

Ma Krste je i danas odigrao preko neke stvari..cisto onako da se pika da je igrao..njegova sramota.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HordasDobrinja
Kontakt:

Post Postao/la HordasDobrinja » 22 avg 2015, 22:26

Nisam pametan al ono sto mi bode oci je : Svaku j*** utakmicu mi smo primili gol ......a imamo vjerovatno najbolju defanzivnu liniju
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 22 avg 2015, 22:26

E jesu, stvarno nekorektni prema njemu. :| A i vi ste pokvareni jer napadate na njega. 'Momak' je rekao u kontekstu da je tu proveo dobar dio svog zivota. To sto ne zna bas pricati pred kamerama, nije za smijanje. Pa nije fotomodel, pobogu. Otpustali ga i vracali, a on je to prihvatao bez pola rijeci. Ae nadjite nekoga ko bi to isto uradio. Covjek je osvojio titulu i kup. Ako on ne voli Sarajevo, onda ne znam ko voli.

Ali pazi ovih radioaktivnih majmuna iz Zen'ce. Aj, kad im posalju 'cestitku', ima da bankrotiraju momentalno. :lol:

IBRAKOVICU ODLAZI!

Milose, Milose, Miloseeeeeeeeeee. :bih:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2015, 22:30

ElCartel11 je napisao/la:Ako je istina za Jesica, ne znam sta da kazem. Ne veselim se nesto pretjerano, niti sam nesto protiv. Jer znam da ce opet biti sve po starom...
Jesic ko Jesic. Nece moci nesto puno da promjeni. Biti ce pozitivni sok za neke igrace kao Puzigaca naprimjer. Ako ne dovest ce pravog beka koji zna da igra defanzivu umjesto njega. Isto vazi i za desnu stranu ako Baric zakaze. Drugo ce biti sve vise manje isto. Mozda proba jedino sa dvojicom napadaca i prekomanduje Krstu sa krila u drugog spica.. Sumnjam da ce forsirati Mesu u prvih 11, mada nikad se nezna. Vise manje slicno kao dosad samo eto vec to da je novi trener izazvat ce neki pozitivni sok.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 avg 2015, 22:33

Ajax je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ako je istina za Jesica, ne znam sta da kazem. Ne veselim se nesto pretjerano, niti sam nesto protiv. Jer znam da ce opet biti sve po starom...
Jesic ko Jesic. Nece moci nesto puno da promjeni. Biti ce pozitivni sok za neke igrace kao Puzigaca naprimjer. Ako ne dovest ce pravog beka koji zna da igra defanzivu umjesto njega. Isto vazi i za desnu stranu ako Baric zakaze. Drugo ce biti sve vise manje isto. Mozda proba jedino sa dvojicom napadaca i prekomanduje Krstu sa krila u drugog spica.. Sumnjam da ce forsirati Mesu u prvih 11, mada nikad se nezna. Vise manje slicno kao dosad samo eto vec to da je novi trener izazvat ce neki pozitivni sok.
Ako bi bilo tako (90% da hoce), onda neka Dzene i dalje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2015, 22:34

xbox je napisao/la: Prije bi rekao da imamo limitirane igrace,naravno ne sve al dosta njih je preko nas navijaca napuhano i kroz medije. A npr. Jedan Hebibovic,Puzigaca ne znaju nabaciti u 90 minuta lopte kako treba. Radovac nije lopte dodao kako treba a mi ga svrstali medju najbolje igrace lige. Velkoski u 3 utakmice ima sigurno jedno 7 stopostotnih sansi od kojih 5 mora biti gol on to fuli i svaku igra opet. Moje misljenje da uprava nema plan iako ih cijenim,al njihov sportski plan je ho-ruk. Najvise mi je zao Husrefa i Mehe trebalo je istrpiti jednog od njh dvojice,al MI navijaci ne valjamo jer mi smo krivi pljujemo i stvaramo pritisak na upravu a oni jos gluplji slusaju NAS.
Pa ima njih limitiranih, a Bogami i bezobraznih. To da Puzigaća ne zna veselo centrirati iz trka je činjenica, ja se sjećam jednog njegovog pravog centaršuta prošle sezone i postigli smo gol.
Ovih nekoliko utakmica je pokazalo da Hebibović ne može biti bek, ja sam sve vjerovao da može, ali jok. Onda se javlja višak na krliu, mnogo igrača.
Radovac jes dobar igrač ali u zadnjim utakmicama, pa rekao bih od drugog kola, nije na nivou. Ima on tu neku ideju za pasom kroz sredinu samo što mu toj lopti fali 50 cm da dođe do našeg igrača, a u međuvremenu je pokupi protivnički. Velkoski, ne znam.

A navijači....joj.
Ne želim nekog da okrivljujem ili ocrnim, ali postoje činjenice, u prva tri kola mi smo klubu izbili 5 500 KM, depeše za prošlo i ovo kolo tek treba da stignu, ne vjerujem da će biti ispod 5 000 u ukupnom iznosu. Mjesec august FK Sarajevo u minusu 10 000 KM. Plata desetki koja nam treba. Volim i poštujem te momke i sve ono što su radili za Sarajevo ali se ovom mora stati u kraj. Moraju ljudi iz kluba i vodstvo navijača sjesti vidjeti kako da se to riješi.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 avg 2015, 22:38

@hilmo ne budi dijete,da nemaju za baklje ili belaj napisali bi ti za neko skandiranje ili parola..bilo sta ..nesportsko ponasanje...moras biti svjestan da sve pare koje od telecoma "dobijamo" ugovorom vezano za prenos nasih tekmi mora ici u kasu saveza...samo zbog toga su ugovor i potpisali da bi imali odakle pare crpiti jer bi im ko slabo te kazne placao a o sudijama da ne govorim..ovako pare koje treba da dobije svaki klub ti idu direktno savezu da bi onda oni placali sudije i naplacivali kazne od tih para..vjeruj mi svakako bi ti sve izbili iz dzeba svakako...nije to samo do navijaca..
FK SARAJEVO.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 22:40

Ja sam bez komentara poslije svega. :silent: Najbliža riječ koja bi mogla opisati cijeli današnji dan je FUJ, od igrača, "trenera", uprave, murije, onih neandertalaca, sjevera... :puke:

:|
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2015, 22:40

ElCartel11 je napisao/la:Ako bi bilo tako (90% da hoce), onda neka Dzene i dalje.
Ne znam ipak je ovaj iskusniji trener. I vjerovatno ce mu omoguciti da dovede tih par igraca za koje misli da su potrebni ako nije vec kasno ( transfer rok ). A i igraci ce se trgnuti jer ce morati opet da zasluze mjesto u prvih 11 znaci maksimalan angazman sa njihove strane. I meni je zao Dzene. Mozda nebi bilo lose da on bude jedan od pomocnika na klupi ako/kada ga vec smjene pa da tako stekne jos neko iskustvo.
PitarBordo je napisao/la:Joj što ne mogu to "donio titulu svojim golovima"... Titulu donijelo 30 utakmica, a ne Stojčev u Lukavici, Velkoski protiv Lištice, Benko protiv Zrinjskog itd.

Kao što sam rekao već danas; vama ako je OK ova fizički nesprema i nepostojanje postavke i kurc0bolja istih igrača kao i kod Kodre, onda OK, dozvolite meni da budem nezadovoljan time, ako nije problem.
Da je igrao protiv Zrinjskog i Celika maksimalno motivisan bili bi vjerovatno malo drugaciji rezultati. Na treneru je bilo da ga motivise. Sa razgovorom, sa novim boljim ugovorom. Mozda mu je smetalao da se ga je polako stavljalo u drugi plan - konkurencija ko zna sta je bilo. Mozda je mislio da su kritike navijaca pretjerane. Naravno ne tvrdim mozda je on sam kod sebe odlucio da ode i nije se moglo napraviti nista vise a mozda jeste. On kada je motivisan maksimalno bio je svakako uz Benku glavni igrac tima.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 avg 2015, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 avg 2015, 22:42

momirpeh je napisao/la:Nek' se jave oni koji su i nakon našeg osvajanja titule bili zato da promijenimo trenera i stručni štab.Oni koji su bili za to su zaslužili da im ovdje sada svi skupa odamo priznanje !Ja lično sam tada bio zato da Dženo ostane.U dubini negdje sam bio skeptik ali titulu nam donio,ostvario sjajan niz,tako da s ljudske strane čovjek nije mogao biti za smjenu tada.
Ja sam prvi bio za drugog trenera. Slobodno mi vrati postove nazad i vidi. Nema ih puno.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 22:43

"Ja sam momak koji sam u ovom klubu 25 godina i saznao sam iz novina i portala, da ja nisam više trener Sarajeva. U ova četiri dana do utakmice nisam doživio da to neko demantuje, ružan svakako način, koji ću ja prihvatiti jer sam ja dugo u ovome klubu. Dao sam dosta za Sarajevo, osvojio sam prvenstvo i Kup, igrali smo najbolje u državi, dovodili smo 15 do 20.000 ljudi na Koševo i navijači su jedva čekali utakmicu Sarajeva na što sam sigurno ponosan.", kazao je Uščuplić.

Kakva smo mi smijurija od kluba :lol:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ako poslije svega u Zenici dobijemo objesiću se na balkon iznad vječne vatre da me po vratu steže špaga a da me odozdo peče vatra
i samo da se citiram...

Svima sve redom... :guz:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2015, 22:44

mma_hz je napisao/la:@hilmo ne budi dijete,da nemaju za baklje ili belaj napisali bi ti za neko skandiranje ili parola..bilo sta ..nesportsko ponasanje...moras biti svjestan da sve pare koje od telecoma "dobijamo" ugovorom vezano za prenos nasih tekmi mora ici u kasu saveza...samo zbog toga su ugovor i potpisali da bi imali odakle pare crpiti jer bi im ko slabo te kazne placao a o sudijama da ne govorim..ovako pare koje treba da dobije svaki klub ti idu direktno savezu da bi onda oni placali sudije i naplacivali kazne od tih para..vjeruj mi svakako bi ti sve izbili iz dzeba svakako...nije to samo do navijaca..
Ma razumijem ja to, ni sam kriterij kažnjavanja im nije dobar, ali imaš klubova koji od početka sezone nisu dobili ni marke kazne, a imaju malo manje posjećene utakmice od nas.
NIje mi krivo kad se u derbijima napravi bakljada pa se plati, ali svako kolo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 avg 2015, 22:46

hilmo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:@hilmo ne budi dijete,da nemaju za baklje ili belaj napisali bi ti za neko skandiranje ili parola..bilo sta ..nesportsko ponasanje...moras biti svjestan da sve pare koje od telecoma "dobijamo" ugovorom vezano za prenos nasih tekmi mora ici u kasu saveza...samo zbog toga su ugovor i potpisali da bi imali odakle pare crpiti jer bi im ko slabo te kazne placao a o sudijama da ne govorim..ovako pare koje treba da dobije svaki klub ti idu direktno savezu da bi onda oni placali sudije i naplacivali kazne od tih para..vjeruj mi svakako bi ti sve izbili iz dzeba svakako...nije to samo do navijaca..
Ma razumijem ja to, ni sam kriterij kažnjavanja im nije dobar, ali imaš klubova koji od početka sezone nisu dobili ni marke kazne, a imaju malo manje posjećene utakmice od nas.
NIje mi krivo kad se u derbijima napravi bakljada pa se plati, ali svako kolo.
Ma nista ne brini njima ce se kroz neki drugi nacin uzeti te pare...imaju posebnu komisiju koja se brine da te pare zavrse u savezu bolan..to ti je org mafija nista drugo..
FK SARAJEVO.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 22:49

Pa hajde da napravimo da i nama traže te druge načine, da ne bude preko pirotehnike i izgreda na tribinama.
Samo Saraj'vo.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 22 avg 2015, 22:52

;)

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 avg 2015, 22:52

PitarBordo je napisao/la:Pa hajde da napravimo da i nama traže te druge načine, da ne bude preko pirotehnike i izgreda na tribinama.
Sto se tice danasnjeg belaja,da si bio danas u Zenici znao bi kako je nastao i zasto..ne pametuj brate Bgt a sarkazam ostavi za kucu.. ;)
FK SARAJEVO.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 avg 2015, 22:53

ACAB 1312

**** TE ZENICO
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 22 avg 2015, 22:53

Zastone je napisao/la:
momirpeh je napisao/la:Nek' se jave oni koji su i nakon našeg osvajanja titule bili zato da promijenimo trenera i stručni štab.Oni koji su bili za to su zaslužili da im ovdje sada svi skupa odamo priznanje !Ja lično sam tada bio zato da Dženo ostane.U dubini negdje sam bio skeptik ali titulu nam donio,ostvario sjajan niz,tako da s ljudske strane čovjek nije mogao biti za smjenu tada.
Ja sam prvi bio za drugog trenera. Slobodno mi vrati postove nazad i vidi. Nema ih puno.
:clap: To se zove dalekovidnost !Znam da je bilo par ljudi.Mora da su te tada ludim proglašavali,mada si bio potpuno u pravu :thumbup: Tako to inače i biva kada si kontra mase,ili si totalno odlijepio ili si genije :)
Zadnja izmjena: momirpeh, dana/u 22 avg 2015, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 avg 2015, 22:54

Zastone je napisao/la:
također, kao sto je i ibrakovic bio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 22:54

Samo što se belaja tiče, da je murija sklonila onu grupicu seljačina što su se primakli sjeveru samo zbog provokacije i belaja ništa se desilo ne bi. I naše prošlo gostovanje u Zenici je također grupica njihovih je bila na istom mjestu, samo su ušli malo kasnije i manje ih je bilo, provocirali su, dizali 3 prsta ali je tada sve završilo na verbalnom konfliktu. I kod nas uvijek standardno nekoliko budala svo vrijeme na sve načine pokušavaju da isprovociraju policiju, što se ponavlja konstantno iz utakmice u utakmicu. Nešto oni psuju, prse se, a kad krene pendrečenje prvi bježe, kao i uvijek. Mislim da sam s ovim jednom za svagda završio sa Hz čak i na gostovanjima.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ledesma, mosarajvosa83, NazorUso, SamoDaKazeem, Tarapi i 52 gosta.