bravo zenicani polozili ste ispit

Nikad od vas ozbiljnih navijaca nece biti, danas ste se mi ogadili kao nikad do sad, spadate mi u isti rang kao i one ubice iz kamenoloma!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kuknjavaTifoz je napisao/la:Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti![]()
![]()
Vidi pozivnice za utakmicu i pozadine ko da su kvalifikacije za evropsko prvenstvo
Koja smijurija grob te yebo![]()
![]()
![]()
Koji kompleksaš g te yebo...Tifoz je napisao/la:Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti![]()
![]()
Vidi pozivnice za utakmicu i pozadine ko da su kvalifikacije za evropsko prvenstvo
![]()
![]()
Nemoj kukat boli te qurac vidit ces Rakitićarigotina je napisao/la:kuknjavaTifoz je napisao/la:Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj fina najava zar nisu mogli staviti neku sliku svojih navijaca.Tifoz je napisao/la:Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti![]()
![]()
![]()
![]()
nemoj da pises gluposti kad se to nije uzvikivalo imas snimak utakmice i postavi taj momenat kad su navijaci celika uzvikivalibrig je napisao/la:znači u Zenici se na skandiranje imena preminulih Anera i Vedrana uzvraćalo sa zvižducima i "javi se, javi se.."
ne vidim da je neki portal od toga napravio priču, da ne kažem dramu, kao što su napravili kad je isto urađeno u Širokom Brijegu prije koju sezonu kad se isto radilo na skandiranje Vedran Puljić..
isto je skandirano i kasnije, isto je skandirano i na utakmici Željezničar - Široki Brijeg, na što se nitko nije obazirao (uglavnom osim par grupica kratko na Vedranovo)
to dovoljno govori o profesionalnosti
Bolan svi su skontali da lazes,ne moras se pravdati nekim izmisljenim lazima..takvi ste i prihvati to,rodjen si tamotiti14oldschool je napisao/la:Nijedan predmet nije uletio na sjever dok pitari nisu poceli pravit sranja,prvi su poceli pjevat"cetnici" ,da jebu Zenicu,pocwli gadjat drotove stolicama i jos glume neke zrtve,da smo kojim slucajem mi uradili ono u Sarajevo,murija bi nas isfasirala i istjerala sa stadiona istog trena,stoga je sve jasno,**** liga kojom upravljaju novci i u kojoj je Sarajevo glavni igrac ali ne igrom...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Neda admin. Beclija se sam sa sobom svađao i psovao sebi majku pa je ovaj zakljucaojovanmaksimovic je napisao/la:vratite temu pl prepucavanja!!!
Post ti je prijavljen trolu.Tifoz je napisao/la:Neda admin. Beclija se sam sa sobom svađao i psovao sebi majku pa je ovaj zakljucaojovanmaksimovic je napisao/la:vratite temu pl prepucavanja!!!![]()
Sa tim samo pokazujes, koliki si moron, kao i ostali vasi navijacici. Svaka ozbiljnija navijacka grupa nikad nece stati na stranu drotova, pa taman da biju njihove najomrazenije suparnike!rob do bagro je napisao/la:Trebali su ih specijalci jos vise nagazat.
Horde su uvijek zrtve, a uvijek zapocnu frku, bacate topovske na tribinu gdje je bilo male djece picka vam materina sto vas nisu zgnjecili mamu vam sosonsku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.