FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2015, 21:12

FrancescoTotti je napisao/la:Nimalo mi nije zao Dzene, volio bi sutra da cujem vijest da je otpusten!! Hvala njemu za sve, al sam je sebi kriv sto je dopustio igracima da se ponasaju kako se ponasaju! Onda je njegova krivica sto ekipa nije dobro pripremljena! Njegova je greska sto se igraci svadjaju ko ce izvest slobodnjak jer nista nije uigravano i dogovarano na treningu! Njegova je greska sto ga svaki iole ozbiljniji trener rasturi takticki! I na kraju njegova je greska sto je jednostavno sam sebe ukopao haverisanjem sa igracima!!
To je to, sam je kriv i nek snosi krivicu. Donio je mnogo, igrali smo lijepo. Međutim ovo nam se ponavlja drugi put, ako se kojim slučajem još nekad ponovi onda Dženo, ili taj neko drugi, neće biti kriv.

Remi kao remi na tako neugodnom gostovanju kao što je Zenica nije toliko loš. Još pogotovo kad skontamo da nije bilo Delača mogli smo i izgubiti.
Nema čovjek više snage kritikovati više nikog, ali treba pohvaliti, Kovačević je odigrao fantastično. Bravo momčino!!!

Ostali su imali i dobrih i loših strana.

IBRAKOVIĆU ODLAZI!!!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 avg 2015, 21:12

Slomka reko sam ja hocu svabu :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2015, 21:12

Steph je napisao/la:Prestanite više vjerovati u ove izmišljotine.

Niko nije htio da priča sa bundesligaškim trenerom. Pa nije nam IQ 15.
:rol: :rol: Pa ovo nema nigdje :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 22 avg 2015, 21:14

Delač - Igrač utakmice bez konkurencije, da je Oštraković danas branio vjerovatno bi bilo 4-1 za Čelik. Mislim da sama činjenica da nam je golman igrač utakmice protiv ekipe koji praktično čine igrači koji nisu bili dovoljno dobri za nas i štrumfove govori sve o tome kakvu smo utakmicu odigrali.

Hebibović - Loš, čak i ako se zanemari autogol. Ima brzinu, trudio se i sve, ali čini se sve više da baš i nije bek. Bez obzira, da se ja pitam i sljedeću bi utakmicu igrao on a ne Barić

Barbarić - Grozan, totalno dekoncentrisan. Uzimajući u obzir da nam je uz Benku bio vjerovatno najbolji igrač do ove utakmice, nadati se da je ovo bio samo loš dan

Stepanov - Solidan, mogao je biti i heroj na kraju. Čini mi se ipak da često kasni za korak i da će mu trebati mjesec dva da uđe u pravu formu. Sve u svemu bolje rješenje od Tatka, to je valjda svima jasno.

Puzigaća - Beskoristan. Živim za dan kad će napustiti naš klub, hvala mu za sve. Ne mogu da vjerujem da je dozvolio sebi da između dvije sezone nabaci 3-4 kile

Almir Bekić - Mislim da nema kvalitet da igra naprijed kod nas, ali bi ga strašno volio vidjeti 90 minuta na lijevom beku. U malo vremna što je odigrao pokazao puno više od guzonje

Odbrana kao cjelina - Zastrašujuće neuigrana

Ikande - Loš, bez obzira na par bljesaka. Opet je gubio dosta opasnih lopti, ali sa druge strane praktično je sam pokušavao organizovati napade

Kova - Igrač manje kada napadamo. Defanzivno onako. Misliim da je on za štopera ako je izašta.

Radovac - Heh, kapiten. Nije za AMC, krije se od lopte kada ga se gurne naprijed. Imao je na kraju asistenciju ni kriv ni dužan, nešto bolji kada ga je povukao na prirodnu poziciju. Drag mi je strašno, i još uvijek jako mlad, ali ne bi mu škodilo da odmori koju na klupi, onako odgojno

Meša - Čovjek koji bi trebao biti naš "Benko sredine" je opet loše odradio svoje minute. Trom, kasni, i kao posljedicu toga pravi faulove. Polako gubim nadu da će od njega ikada biti onaj stari igrač

Sredina kao cjelina - U napadu je cijela sredina spala na Ikandea, a defanzivno onako oduzimali su neke lopte.

Krste - Trudio se, imao dobru šansu koju je opet promašio. Srednja žalost

Okić - Naš najbolji igrač u polju danas. Brz, grize, gol koji smo dali bio je praktično njegovom zaslugom mada nije dirao loptu. Pozitivno sam iznenađen jer nemam neko dobro mišljenje o njemu generalno. Starter sljedeću opet nadam se.

Benko - 5 utakmica 5 golova. Šta više reći, čovjek radi svoj posao.

Duljević - Ništa vrijedno spomena, osim centaršuta iz kornera na kraju kad je Stepanov pogodio prečku. Imao je par prodora koji su izgledali opasno a završili kako uvijek završe, spetljavanjem.

Napad - Uzimajući u obzir kako je sredina odigrala, dobar.

Što se tiče prekida, trebalo bi razmisliti da se promjene izvođači ili nešto, bar kada se radi o centaršutevima. Krste iz 20 set piece centaršuta još uvijek ove sezone nije pogodio našeg igrača. Pored toga, kao centarfor je dosta dobar glavom i zna se snalaziti u gužvama. Možda Duljević ili Almir Bekić da centriraju?

Dženo - Zanemarujući u obzir činjenicu da smo nadigrani od strane tri puta slabijeg tima igrački, i da mu tim igra ko **** od početka sezone sa izuzetkom utakmice protiv Lištice, danas je vukao dobre taktičke poteze što se tiče izmjena i formacija, i ovo je prvi put da to vidim. Ikande je bio zreo za crveni karton i ispravan je porez bio što ga je izvadio. Nešto je i formacijski promjenio na kraju. Kasno Dženo, kasno. Nadam se da će ostati u klubu da peče zanat u mlađim kategorijama. Mislim da nije fer kako se uprava ponijela prema njemu, sudeći po pressu. Zaslužio je da ga se smjeni, naravno, ali mu je to trebalo reći otvoreno i u lice.

Za vas što plačete da ste halalili titulu i da se nadate evropi, ali teško, ne serite svega vam. Prosuće zrinjski do kraja najmanje 18 bodova. Računica je jednostavna.

Sve u svemu, loše. Prvi put u sezoni da smo nadigrani, mada eto uzessmo bod a protiv zrinjskog i travnika nismo ni to. Nadam se novom ŠSŠ uskoro, a navijam za Šiimundžu ako je uopšte u kombinacijama.

IGRAJ BORDOBIJELI!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 22 avg 2015, 21:15

SAID HUSEJNOVIC U PRVOJ POSTAVI GNK DINAMA!
Guza **** to ajde nazad!
Sabrine mi moje!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2015, 21:17

THEC je napisao/la:Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...

sa infa, ako je ovo istina onda :shock: :shock: :shock:
Drug ovo ti je kao da ja sad kazem da mi se sinoc nudila Severina da mi popusi samo da dodjem na Skenderiju a meni bilo mrsko.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2015, 21:18

Sabinho je napisao/la:
THEC je napisao/la:Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...

Drug ovo ti je kao da ja sad kazem da mi se sinoc nudila Severina da mi popusi samo da dodjem na Skenderiju a meni bilo mrsko.
I nisi išao :? :? :o :o :urnebes: :urnebes:

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 22 avg 2015, 21:18

Šta je sad Ibraković kriv?

Imamo najjači ubjedljivo igrački kadar u državi, to je njegov posao. Imao je par fula u dovođenju igrača, ali imaju i bolji menadžeri od njega.

Da je Meša kojim slučajem onaj stari Meša postao, sad bi mu svi ljubili ****.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 22 avg 2015, 21:23

Jučer je pao dogovor i trener je Ješić ipak, eh sad kako će se prebaciti ovamo ostaje da se vidi, čak je siptomatično da će stimulativni ugovor dobiti, ako ostvari uspjeh i lova je veća, nisam siguran da je ikad bio sličan ugovor
Mosa RajvoSa

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 avg 2015, 21:26

Znaci samo cu reci da je ovo dno dna i jos nesto znaci ibrakovicu odlazi dok ti je vrijeme !! :|
04.10.2009 !!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 21:28

pitarlOOk je napisao/la:Jučer je pao dogovor i trener je Ješić ipak, eh sad kako će se prebaciti ovamo ostaje da se vidi, čak je siptomatično da će stimulativni ugovor dobiti, ako ostvari uspjeh i lova je veća, nisam siguran da je ikad bio sličan ugovor
Ništa ne vjerujem dok ga ne vidim na treningu s ekipom. A na drugu stranu što uprava ignoriše glavnu temu evo već heftu...
Samo Saraj'vo.

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 22 avg 2015, 21:29

Babayaro je napisao/la:Ovo Sarajevo me toliko **** u mozak da više ni sam ne kontam gdje je zapelo. Imaju najbolje uslove u državi, jedini ne moraju da strahuju za plate i ugovore - a sve g'o hadalj, i tu mislim od (ne)stručnog štaba, hadalja od igrača do **** oružara i fizioterapeuta...

I neka se opet jave Kusta i Dino da kažu da 9 od 10 segmenata kluba rade perfektno, a taj deseti segment je sportski - pa neka idu svi redom u neku stvar. Mene ostali segmenti ne interesuju - za to neka se brine vlasnik ! Mene interesuje taj **** deseti segment koji je u **** kurcu.
Zaista ko jos vjeruje da mi imamo te Best igrače u ligi???uozbiljite se ljudi,niko neće da skine gaće protiv nas niti bilo kojeg dr tima u ligi!mesa nemoze meda ustvari mogao bi al nemoze teglu da otvori!istina je da pljujemo pa ližemo,STOJCEV je izmislio fudbal za njega,mogli smo ga zadržati al eto,kao mi branimo titulu čak i napadamo duplu Hmmm???a prodajemo sto iole valja,Jahhh znamo bljesnuti i odigrati boli glava ali ovo nije to SARAJEVO KOJE ZELIMO GLEDATI
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2015, 21:30

miden je napisao/la:Nisam ja ni rekao da je to glavna krivica, to je samo još jedan pokazatelj kakav nam je (ne)strucni štab.
Opet po meni je to skroz nebitno. Stepanovu i Barbaricu to nebi puno znacilo isto bi odigrali. Golmanu je glupo dati. Puzigaca i Hebibovic nemaju kvalitet. Ikande je tek dosao. Okic i Kovacevic ne igraju dovoljno. Benko bi isto odigrao. Ostaju Krste i Radovac. Posto u sredini terena najvise skripi odlucio se je za Radovca vjerovatno da ga malo ohrabri ko zna. To nema nikakve veze sa danasnjom utakmicom. Kriv je autogol i trebao je poceti sa Baricem na beku sve ostalo je ocekivano.

To ako imas 20,30% jacu momcad od konkurenata ( mada i to je upitno sada poslje prodaje ovih igraca ) to ne znaci da ces se prosetati u prvenstvu to mnogi pogresno razmisljate. Niko se nece predati i svi treneri ce probati da iskoriste mane Sarajeva koje trenutno postoje. Dodaj tu jos indivudalne greske igraca kao autogol ili jako lose procjene za to trener nikako ne moze biti kriv.

Dzeno je imao svoje greske. Od losijih priprema i mogu ti za svaku utakmicu posebno objasniti greske. Samo nije to toliko katastrofalno kao sto se ovdje prestavlja. Zaboravljate da nije imao Delaca u nekim bitnim utakmicama. Da je morao dati sansu nekim igracima koji su vise manje podbacili i uticali su na lose razultate direktno. Ko god bude novi trener jedna od najbitnijih stvari je da sam bira koje igrace ce dovesti i da potpuno sam odlucuje koliko ce koji igrac igrati.

I jos nesto po meni je velika greska da je Dzeno saznao za smjenu prije nego sto je dosao novi trener. To moze biti samo lose. Trebalo je o tome govoriti tek kada novi trener sve do kraja dogovori nikao prije toga.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 avg 2015, 21:30

sarajlija je napisao/la:Znaci samo cu reci da je ovo dno dna i jos nesto znaci ibrakovicu odlazi dok ti je vrijeme !! :|
Al hajd samo pojasni šta je Ibraković kriv???? Hajde argumentuj svoj post!
U novi boj ...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2015, 21:32

begiii je napisao/la:Zaista ko jos vjeruje da mi imamo te Best igrače u ligi???uozbiljite se ljudi,niko neće da skine gaće protiv nas niti bilo kojeg dr tima u ligi!mesa nemoze meda ustvari mogao bi al nemoze teglu da otvori!istina je da pljujemo pa ližemo,STOJCEV je izmislio fudbal za njega,mogli smo ga zadržati al eto,kao mi branimo titulu čak i napadamo duplu Hmmm???a prodajemo sto iole valja,Jahhh znamo bljesnuti i odigrati boli glava ali ovo nije to SARAJEVO KOJE ZELIMO GLEDATI
Stojcev je ogroman gubitak samo to je druga prica. Ne postoji takav igrac kao on a da nije preskup. Ikande je Ikande on nije Stojcev niti ce ikada biti. Kao sto Radovac nije desetka. Stojceva moze jedino Mesa da zamjeni ili neki novi Mesa. Ili ako nagovorimo Slobodu da nam prodaju Zebu :) :) pa donekle i Crnov bi mogao. Trebalo se je graditi tim i igru oko njega sada je nazalost kasno za to. Tim jeste najjaci po imenima u ligi samo ima puno rupa koje iskusni trener moze da iskoristi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 avg 2015, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2015, 21:38

hilmo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

I nisi išao :? :? :o :o :urnebes: :urnebes:
Kazem sebi kad nasi nece sa jednim Slomkom da pricaju uopste sta koji q ima Severina traziti od mene.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 avg 2015, 21:43

Yebi ga hajde.. Ako je taj Jesic mudonja koji ce smjet zagalamit i poslat igraca na tribine onda neka ga.
Mada sam se nadao da nece bit on.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2015, 21:44

FrancescoTotti je napisao/la:Yebi ga hajde.. Ako je taj Jesic mudonja koji ce smjet zagalamit i poslat igraca na tribine onda neka ga.
To neki trener moze uraditi kad ima podrsku sa visih strukutura kluba a kod nas toga nema. Mislis da Dzeno, Meho ili Robert ne bi to uradili??

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 21:47

Sabinho je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Yebi ga hajde.. Ako je taj Jesic mudonja koji ce smjet zagalamit i poslat igraca na tribine onda neka ga.
To neki trener moze uraditi kad ima podrsku sa visih strukutura kluba a kod nas toga nema. Mislis da Dzeno, Meho ili Robert ne bi to uradili??
Dženo mislim da ne bi, jer je takav tip trenera kao recimo Darko Vojvodić. Dobar s igračima, ono fakin šatro, u njihovim očima sebe izgradi kao da sve što oni dobijaju u klubu je on zaslužan, odsječe jednstavno ekipu od drugih struktura. A takvi ne žele neprijatelje među svojim igračima... To je tako neko moje viđenje, nadam se da ima pravo na isto.
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2015, 21:48

Da ali bi li Dzeno rizikiv'o posao itd. da bi bio dobar sa nekim igracem? Hmmm...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Doktorinho, napoleon72, ubipara, VolimoSarajevo i 72 gosta.