Delač - Igrač utakmice bez konkurencije, da je Oštraković danas branio vjerovatno bi bilo 4-1 za Čelik. Mislim da sama činjenica da nam je golman igrač utakmice protiv ekipe koji praktično čine igrači koji nisu bili dovoljno dobri za nas i štrumfove govori sve o tome kakvu smo utakmicu odigrali.
Hebibović - Loš, čak i ako se zanemari autogol. Ima brzinu, trudio se i sve, ali čini se sve više da baš i nije bek. Bez obzira, da se ja pitam i sljedeću bi utakmicu igrao on a ne Barić
Barbarić - Grozan, totalno dekoncentrisan. Uzimajući u obzir da nam je uz Benku bio vjerovatno najbolji igrač do ove utakmice, nadati se da je ovo bio samo loš dan
Stepanov - Solidan, mogao je biti i heroj na kraju. Čini mi se ipak da često kasni za korak i da će mu trebati mjesec dva da uđe u pravu formu. Sve u svemu bolje rješenje od Tatka, to je valjda svima jasno.
Puzigaća - Beskoristan. Živim za dan kad će napustiti naš klub, hvala mu za sve. Ne mogu da vjerujem da je dozvolio sebi da između dvije sezone nabaci 3-4 kile
Almir Bekić - Mislim da nema kvalitet da igra naprijed kod nas, ali bi ga strašno volio vidjeti 90 minuta na lijevom beku. U malo vremna što je odigrao pokazao puno više od guzonje
Odbrana kao cjelina - Zastrašujuće neuigrana
Ikande - Loš, bez obzira na par bljesaka. Opet je gubio dosta opasnih lopti, ali sa druge strane praktično je sam pokušavao organizovati napade
Kova - Igrač manje kada napadamo. Defanzivno onako. Misliim da je on za štopera ako je izašta.
Radovac - Heh, kapiten. Nije za AMC, krije se od lopte kada ga se gurne naprijed. Imao je na kraju asistenciju ni kriv ni dužan, nešto bolji kada ga je povukao na prirodnu poziciju. Drag mi je strašno, i još uvijek jako mlad, ali ne bi mu škodilo da odmori koju na klupi, onako odgojno
Meša - Čovjek koji bi trebao biti naš "Benko sredine" je opet loše odradio svoje minute. Trom, kasni, i kao posljedicu toga pravi faulove. Polako gubim nadu da će od njega ikada biti onaj stari igrač
Sredina kao cjelina - U napadu je cijela sredina spala na Ikandea, a defanzivno onako oduzimali su neke lopte.
Krste - Trudio se, imao dobru šansu koju je opet promašio. Srednja žalost
Okić - Naš najbolji igrač u polju danas. Brz, grize, gol koji smo dali bio je praktično njegovom zaslugom mada nije dirao loptu. Pozitivno sam iznenađen jer nemam neko dobro mišljenje o njemu generalno. Starter sljedeću opet nadam se.
Benko - 5 utakmica 5 golova. Šta više reći, čovjek radi svoj posao.
Duljević - Ništa vrijedno spomena, osim centaršuta iz kornera na kraju kad je Stepanov pogodio prečku. Imao je par prodora koji su izgledali opasno a završili kako uvijek završe, spetljavanjem.
Napad - Uzimajući u obzir kako je sredina odigrala, dobar.
Što se tiče prekida, trebalo bi razmisliti da se promjene izvođači ili nešto, bar kada se radi o centaršutevima. Krste iz 20 set piece centaršuta još uvijek ove sezone nije pogodio našeg igrača. Pored toga, kao centarfor je dosta dobar glavom i zna se snalaziti u gužvama. Možda Duljević ili Almir Bekić da centriraju?
Dženo - Zanemarujući u obzir činjenicu da smo nadigrani od strane tri puta slabijeg tima igrački, i da mu tim igra ko **** od početka sezone sa izuzetkom utakmice protiv Lištice, danas je vukao dobre taktičke poteze što se tiče izmjena i formacija, i ovo je prvi put da to vidim. Ikande je bio zreo za crveni karton i ispravan je porez bio što ga je izvadio. Nešto je i formacijski promjenio na kraju. Kasno Dženo, kasno. Nadam se da će ostati u klubu da peče zanat u mlađim kategorijama. Mislim da nije fer kako se uprava ponijela prema njemu, sudeći po pressu. Zaslužio je da ga se smjeni, naravno, ali mu je to trebalo reći otvoreno i u lice.
Za vas što plačete da ste halalili titulu i da se nadate evropi, ali teško, ne serite svega vam. Prosuće zrinjski do kraja najmanje 18 bodova. Računica je jednostavna.
Sve u svemu, loše. Prvi put u sezoni da smo nadigrani, mada eto uzessmo bod a protiv zrinjskog i travnika nismo ni to. Nadam se novom ŠSŠ uskoro, a navijam za Šiimundžu ako je uopšte u kombinacijama.
IGRAJ BORDOBIJELI!